|
501 |
تأثیر بسترهای کشت غیرخاکی بر دورهی جوانهزنی، پنجهزنی و تراکم بوته چمن رول |
 |
131 Time(s) |
|
502 |
ضریب کارایی مصرف آب در دو سیستم هیدروپونیک تولید خیار گلخانهای |
 |
145 Time(s) |
|
503 |
بررسی اثر ارتفاع و جهت پنل بر صفات رویشی و زایشی توتفرنگی در سامانه هواکشت |
 |
112 Time(s) |
|
504 |
اثر تنش بیکربنات بر رشد رویشی خربزه غیرپیوندی و پیوندی در سیستم هیدروپونیک |
 |
117 Time(s) |
|
505 |
اثر حجمهای مختلف گلدان بر شاخصهای رشدی گیاه ریحان بنفش (Ocimum basilicum) |
 |
154 Time(s) |
|
506 |
کاربرد بیوچار کود گاوی در محیط کشت اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای رویشی ریحان سبز (Ocimum basilicm L.) |
 |
144 Time(s) |
|
507 |
کاربرد تفاله شیرینبیان در محیط کشت و اسیدهیومیک بر میزان جذب عناصر معدنی در فلفل دلمهای |
 |
116 Time(s) |
|
508 |
اثر منابع مختلف پتاسیم بر برخی شاخصهای زایشی میوه، در دو رقم توتفرنگی در سیستم کشت بدون خاک |
 |
125 Time(s) |
|
509 |
اثر سیلیسیم بر واکنش توتفرنگی به بیکربنات سدیم در محیط آبکشت |
 |
110 Time(s) |
|
510 |
تأثیر سه محلول غذایی با تهویه و بدون تهویه بر رشد کاهو در کشت شناور |
 |
129 Time(s) |
|
511 |
مطالعه اثر غلظتهای مختلف GA3 بر برخی از شاخصهای رویشی گل شیپوری در شرایط هیدروپونیک |
 |
126 Time(s) |
|
512 |
ارزیابی تولید دو گونه گل شیپوری تحت سیستم هیدروپونیک |
 |
134 Time(s) |
|
513 |
ارزیابی غلظتهای مختلف کادمیم و سرب روی شاخصهای جوانهزنی بذر ریحان و گشنیز |
 |
191 Time(s) |
|
514 |
مطالعه الگوی رشد و نمو میوه و زمان بروز عارضه سفیدشدگی آریل دانه انار ملس ترش ساوه |
 |
131 Time(s) |
|
515 |
واکنش برخی از ویژگیهای کمی و کیفی انگور ریشبابا (Vitis vinifera L. cv. Rishbaba) به تیمار اسانس رزماری و پوشش کیتوزان |
 |
127 Time(s) |
|
516 |
جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید |
 |
103 Time(s) |
|
517 |
بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بستهبندی با اکسیژن افزایشیافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف |
 |
160 Time(s) |
|
518 |
بررسی خصوصیات کمی و کیفی سیب های گوشت قرمز و سفید |
 |
129 Time(s) |
|
519 |
نقش بستهبندی فعال در افزایش عمر پس از برداشت توتفرنگی رقم کامارزا |
 |
132 Time(s) |
|
520 |
اثر تیمارهای آب گرم، شوک دیاکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب |
 |
100 Time(s) |
|
521 |
اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگیهای شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه |
 |
123 Time(s) |
|
522 |
القاء مقاومت به سرما و کاهش فساد انباری با کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک در میوه انار رقم شیشه کب |
 |
128 Time(s) |
|
523 |
اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجیآباد |
 |
127 Time(s) |
|
524 |
تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت |
 |
120 Time(s) |
|
525 |
مقایسه اثر اسانسهای گیاهی و تیمارهای شیمیایی روی عمر گلجایی و برخی صفات کیفی گل شاخه بریدهی میخک (Dianthus caryophyllus L.) |
 |
142 Time(s) |
|
526 |
بررسی میزان عناصر معدنی در مغز برخی از ارقام و ژنوتیپهای بادام |
 |
141 Time(s) |
|
527 |
بررسی زمان برداشت و ویژگیهای کیفی میوه سه رقم ”به“ (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه |
 |
147 Time(s) |
|
528 |
مطالعه تأثیر زمان برداشت بر کیفیت میوههای کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis) پس از رسیدن در انبار |
 |
127 Time(s) |
|
529 |
بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو |
 |
158 Time(s) |
|
530 |
اثر کیتوزان و اسانس رزماری بر سفتی، ماندگاری و برخی ویژگیهای کیفی انگور عسکری (Vitis vinifera L. cv. Askari) |
 |
122 Time(s) |
|
531 |
تأثیر تیمارهای پرتودهی و اسکوربات کلسیم بر کیفیت میوه انبه (Mangifera indica L.) |
 |
142 Time(s) |
|
532 |
تأثیر اسانسهای گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریلهای انار در مدت نگهداری |
 |
121 Time(s) |
|
533 |
تأثیر پوششهای خوراکی بر حفظ خاصیت آنتیاکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری |
 |
139 Time(s) |
|
534 |
اثر برخی از اسانسهای گیاهی بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریدنی ژربرا (Gerbera jamesonii) |
 |
121 Time(s) |
|
535 |
تأثیر پوترسین و عصاره آسکوفیلوم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی میوه فلفل دلمهای |
 |
116 Time(s) |
|
536 |
اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتیاکسیدانی میوه فلفل دلمهای |
 |
133 Time(s) |
|
537 |
تاثیر عصاره برخی گیاهان دارویی بر عمر انباری میوه گوجهفرنگی |
 |
104 Time(s) |
|
538 |
مطالعه تعدادی از شاخصهای کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی |
 |
128 Time(s) |
|
539 |
اثر محلولپاشی با آهن و روی بر محتوای کلسیم، آهن، روی و نیتروژن میوه و برخی ویژگیهای کیفی سیب رقم دلباراستیوال (Malus domestica cv. Delbar estival) |
 |
127 Time(s) |
|
540 |
تأثیر زمان برداشت بر میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidiachinensis) |
 |
138 Time(s) |
|
541 |
تعیین مناسبترین مدل ریاضی نسبت رطوبتی برای خشک کردن نعناع با استفاده از خشککن خورشیدی |
 |
119 Time(s) |
|
542 |
بررسی اثر متیل جاسمونات بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه پرتقال رقم تامسون ناول در شرایط انبار |
 |
160 Time(s) |
|
543 |
بهینهسازی بکارگیری ضایعات پس از برداشت پوست سه نوع رقم انار استانهای مختلف ایران بهمنظور استخراج آنتوسیانین با بکارگیری امواج فراصوت |
 |
134 Time(s) |
|
544 |
افزایش ماندگاری گل بریدهی رز به کمک نانوسیلور، پراکسیدهیدروژن و نانوسیل |
 |
139 Time(s) |
|
545 |
استفاده از بستههای حاوی نیتروژن، دیاکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد |
 |
141 Time(s) |
|
546 |
بررسی اثر موقعیت میوه در تاج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) در شرایط کشت متراکم |
 |
128 Time(s) |
|
547 |
تأثیر ساکارز و مانیتول بر فعالیت آنزیمی و نشت یونی گل بریدنی رز |
 |
121 Time(s) |
|
548 |
تأثیر نانوکیتوزان بهصورت کاربرد محلول کوتاهمدت بر ماندگاری و صفات پس از برداشت گل شاخه بریده میخک |
 |
120 Time(s) |
|
549 |
تأثیر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کیفی حبههای انگور رقم بیدانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمانی |
 |
132 Time(s) |
|
550 |
مطالعهی تغییرات شاخص طعم قطعات تازه برش خوردهی هندوانه در انبار |
 |
113 Time(s) |
|
551 |
مقایسه پارامترهای رنگ حبههای انگور رقم بیدانه سفید در شرایط ارگانیک و غیر ارگانیک |
 |
134 Time(s) |
|
552 |
تأثیر نانو کیتوزان بهصورت کاربرد محلولپاشی بر ماندگاری و صفات پس از برداشت گل شاخه بریده میخک |
 |
145 Time(s) |
|
553 |
اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی آریلهای تازه انار |
 |
126 Time(s) |
|
554 |
مطالعه اثر کاتکول بر ماندگاری گل شاخه بریدنی آلسترومریا |
 |
134 Time(s) |
|
555 |
اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش |
 |
119 Time(s) |
|
556 |
کنترل درون شیشهای قارچ Penicillium digitatum با استفاده از اسانس مرزه باغی |
 |
137 Time(s) |
|
557 |
اثر بلاچینگ آب جوش بر تولید برگه زردآلو |
 |
121 Time(s) |
|
558 |
ارزیابی عملکرد حلالهای قطبی و غیر قطبی بر خواص آنتیاکسیدانی عصاره گیاه هلپه (Teucrium polium L.) |
 |
141 Time(s) |
|
559 |
بهینهسازی و بررسی مکانیسم عمل چهار روش مختلف تعیین اثرات آنتیاکسیدانی مغز پسته سرخسی (Pistacia vera L.) |
 |
128 Time(s) |
|
560 |
بررسی اثر سالیسیلیک اسید در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانین |
 |
134 Time(s) |
|
561 |
بررسی خصوصیات پومولوژیکی لیموترش تحت تیمار سالیسیلیک اسید طی دوره انبارداری |
 |
117 Time(s) |
|
562 |
اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کمّی و فیزیولوژیکی هلو |
 |
114 Time(s) |
|
563 |
تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب (Jujuba Mill Ziziphus) تحت تأثیر زمان برداشت |
 |
132 Time(s) |
|
564 |
تأثیر نوع بستهبندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill) |
 |
131 Time(s) |
|
565 |
بررسی شرایط نگهداری برگ اسفناج با اتمسفر اصلاح شده |
 |
123 Time(s) |
|
566 |
بررسی ویژگیهای کیفی و انبارمانی ارقام نارنگی کلمانتین نولز و ماریسول |
 |
150 Time(s) |
|
567 |
بررسی کیفیت میوهی نارنگیهای جدید نوشین و شاهین در انبار معمولی و سردخانه |
 |
143 Time(s) |
|
568 |
تأثیر آموکسیسیلین و ریفامپسین بر عمر گلجایی و خصوصیات کمی گل بریده داودی رقم وایت (Chrysanthemum morifolium L. cv. White) |
 |
159 Time(s) |
|
569 |
بررسی اثر کیتوزان، موسیلاژ اسفرزه و اسانس چویل بر حفظ فاکتورهای کمی و کیفی لیموترش در طی دوره پس از برداشت |
 |
122 Time(s) |
|
570 |
استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل |
 |
168 Time(s) |
|
571 |
اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه هلو (Prunus persica CV. Alberta) |
 |
135 Time(s) |
|
572 |
بررسی اثر سیستم های تربیت تاک بر عملکرد و برخی آفات و بیماری های انگور رقم بیدانه سفید |
 |
130 Time(s) |
|
573 |
تلفیق کاربرد قبل از برداشت پلیآمینها و تیمار پس از برداشت کایتوزان بر ویژگیهای کیفی پستهتر رقم اکبری |
 |
109 Time(s) |
|
574 |
تأثیر پوترسین روی انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه هلو رقم مخملی |
 |
128 Time(s) |
|
575 |
اثرات تاریخ کاشت و اندازه پیاز مادری بر کمیت و کیفیت بذر پیاز رقم تگزاس ارلی گرانو 502 در منطقه فریدن اصفهان |
 |
133 Time(s) |
|
576 |
تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسهای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک |
 |
120 Time(s) |
|
577 |
تأثیر تیمارهای اسانس زیره سبز و علف لیمو بر عمر پس از برداشت انگور عسکری |
 |
134 Time(s) |
|
578 |
استفاده از عصارهی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگهداری مغز گردوی تازه |
 |
122 Time(s) |
|
579 |
ارزیابی عمر پس از برداشت گل شاخه بریدهی میخک رقم 'یلو کندی' تحت تأثیر ترکیبات ضدمیکروبی شیمیایی و آلی |
 |
163 Time(s) |
|
580 |
کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ ویژگیهای کیفی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمارهای قبل و پس از برداشت متیل جاسمونات |
 |
129 Time(s) |
|
581 |
ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپهای مختلف مغز گردو طی انبارمانی |
 |
108 Time(s) |
|
582 |
تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا |
 |
134 Time(s) |
|
583 |
تأثیر مالتودکسترین و عصاره برگ زیتون بر انبارمانی گیلاس رقم تکدانه |
 |
144 Time(s) |
|
584 |
بررسی روند تغییرات کمی و کیفی میوه چند رقم سیب در سردخانه |
 |
128 Time(s) |
|
585 |
اثر اسانس رازیانه در افزایش عمر پس از برداشت سیب رقم گلدن و مقایسه تأثیر آن با کاربندازیم و تیابندازول |
 |
139 Time(s) |
|
586 |
بررسی اثرات تیمارهای دمایی بر کنترل آلودگی آفات انباری و صفات کمی و کیفی خرمای پیارم |
 |
138 Time(s) |
|
587 |
اثرات بلوغ میوه در برداشت، تیمار اتانول و زمان انبارمانی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت سیاه (Morus alba var. nigra L.) |
 |
128 Time(s) |
|
588 |
تغییرات فیزیکوشیمیایی توتفرنگی رقم کامارزا طی مراحل رسیدن میوه |
 |
112 Time(s) |
|
589 |
تأثیر تیمارهای اسپری آب بر فلاونوئید کل و رنگ پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت در طی 90 روز انبار سرد |
 |
114 Time(s) |
|
590 |
تاثیرتیمار قبل از برداشت اسپری آب بر فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در زمان برداشت میوه سیب رقم گرانی اسمیت |
 |
114 Time(s) |
|
591 |
بررسی تأثیر مدتزمان انبار سرد بر محتوای فلاونوئید کل و شاخص پرلیم در میوه سیب رقم گرانی اسمیت |
 |
134 Time(s) |
|
592 |
بررسی اثر سالیسیلیک اسید و مدت انبارداری بر خصوصیات و عمر انباری میوه لیموترش |
 |
125 Time(s) |
|
593 |
اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت پسته تازه رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد |
 |
118 Time(s) |
|
594 |
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی ژنوتیپهای امیدبخش زیتون کنسروی |
 |
128 Time(s) |
|
595 |
بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن بر ترکیبات 1-8سینئول، آلفاپنین و آلفاتوجون گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) |
 |
148 Time(s) |
|
596 |
اثر ژل آلوئهورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توتفرنگی |
 |
118 Time(s) |
|
597 |
واکنش آنتیاکسیدان و ویژگیهای کیفی پس از برداشت میوه توتفرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئهورا و اسیدسالیسیلیک |
 |
111 Time(s) |
|
598 |
اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگیهای کیفی و انبارمانی قارچ تکمهای |
 |
140 Time(s) |
|
599 |
بررسی تأثیر لاکتات کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریدهی گلابی رقم بارتلت |
 |
118 Time(s) |