نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
ردیف عنوان XML View
501 تأثیر بسترهای کشت غیرخاکی بر دوره‌ی جوانه‌زنی، پنجه‌زنی و تراکم بوته چمن رول Get XML Data 131 Time(s)
502 ضریب کارایی مصرف آب در دو سیستم هیدروپونیک تولید خیار گلخانه‌‌‌ای Get XML Data 145 Time(s)
503 بررسی اثر ارتفاع و جهت پنل بر صفات رویشی و زایشی توت‌فرنگی در سامانه هواکشت Get XML Data 112 Time(s)
504 اثر تنش بیکربنات بر رشد رویشی خربزه غیرپیوندی و پیوند‌ی در سیستم هیدروپونیک Get XML Data 117 Time(s)
505 اثر حجم‌های مختلف گلدان بر شاخص‌های رشدی گیاه ریحان بنفش (Ocimum basilicum) Get XML Data 154 Time(s)
506 کاربرد بیوچار کود گاوی در محیط کشت اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های رویشی ریحان سبز (Ocimum basilicm L.) Get XML Data 144 Time(s)
507 کاربرد تفاله شیرین‌بیان در محیط کشت و اسید‌هیومیک بر میزان جذب عناصر معدنی در فلفل دلمه‌ای Get XML Data 116 Time(s)
508 اثر منابع مختلف پتاسیم بر برخی شاخص‌های زایشی میوه، در دو رقم توت‌فرنگی در سیستم کشت بدون خاک Get XML Data 125 Time(s)
509 اثر سیلیسیم بر واکنش توت‌فرنگی به بیکربنات سدیم در محیط آبکشت Get XML Data 110 Time(s)
510 تأثیر سه محلول غذایی با تهویه و بدون تهویه بر رشد کاهو در کشت شناور Get XML Data 129 Time(s)
511 مطالعه اثر غلظت‌های مختلف GA3 بر برخی از شاخص‌های رویشی گل شیپوری در شرایط هیدروپونیک Get XML Data 126 Time(s)
512 ارزیابی تولید دو گونه گل شیپوری تحت سیستم هیدروپونیک Get XML Data 134 Time(s)
513 ارزیابی غلظت‌های مختلف کادمیم و سرب روی شاخص‌های جوانه‌زنی بذر ریحان و گشنیز Get XML Data 191 Time(s)
514 مطالعه الگوی رشد و نمو میوه و زمان بروز عارضه سفیدشدگی آریل دانه انار ملس ترش ساوه Get XML Data 131 Time(s)
515 واکنش برخی از ویژگی‌های کمی و کیفی انگور ریش‌بابا (Vitis vinifera L. cv. Rishbaba) به تیمار اسانس رزماری و پوشش کیتوزان Get XML Data 127 Time(s)
516 جلوگیری از قهوه‌ای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید Get XML Data 103 Time(s)
517 بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بسته‌بندی با اکسیژن افزایش‌یافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف Get XML Data 160 Time(s)
518 بررسی خصوصیات کمی و کیفی سیب های گوشت قرمز و سفید Get XML Data 129 Time(s)
519 نقش بسته‌بندی فعال در افزایش عمر پس از برداشت توت‌فرنگی رقم کامارزا Get XML Data 132 Time(s)
520 اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی‌اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب Get XML Data 100 Time(s)
521 اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی‌های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بی‌دانه Get XML Data 123 Time(s)
522 القاء مقاومت به سرما و کاهش فساد انباری با کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک در میوه انار رقم شیشه کب Get XML Data 128 Time(s)
523 اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجی‌آباد Get XML Data 127 Time(s)
524 تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت Get XML Data 120 Time(s)
525 مقایسه اثر اسانس‌های گیاهی و تیمارهای شیمیایی روی عمر گلجایی و برخی صفات کیفی گل شاخه بریده‌ی میخک (Dianthus caryophyllus L.) Get XML Data 142 Time(s)
526 بررسی میزان عناصر معدنی در مغز برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های بادام Get XML Data 141 Time(s)
527 بررسی زمان برداشت و ویژگی‌های کیفی میوه سه رقم ”به“ (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه Get XML Data 147 Time(s)
528 مطالعه تأثیر زمان برداشت بر کیفیت میوه‌های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis) پس از رسیدن در انبار Get XML Data 127 Time(s)
529 بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو Get XML Data 158 Time(s)
530 اثر کیتوزان و اسانس رزماری بر سفتی، ماندگاری و برخی ویژگی‌های کیفی انگور عسکری (Vitis vinifera L. cv. Askari) Get XML Data 122 Time(s)
531 تأثیر تیمارهای پرتودهی و اسکوربات کلسیم بر کیفیت
میوه انبه (Mangifera indica L.)
Get XML Data 142 Time(s)
532 تأثیر اسانس‌های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل‌های انار در مدت نگهداری Get XML Data 121 Time(s)
533 تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی‌اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری Get XML Data 139 Time(s)
534 اثر برخی از اسانس‏های گیاهی بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریدنی ژربرا (Gerbera jamesonii) Get XML Data 121 Time(s)
535 تأثیر پوترسین و عصاره آسکوفیلوم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی میوه فلفل دلمه‌ای Get XML Data 116 Time(s)
536 اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی میوه فلفل دلمه‌ای Get XML Data 133 Time(s)
537 تاثیر عصاره برخی گیاهان دارویی بر عمر انباری میوه گوجه‌فرنگی Get XML Data 104 Time(s)
538 مطالعه تعدادی از شاخص‌های کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی Get XML Data 128 Time(s)
539 اثر محلول‌پاشی با آهن و روی بر محتوای کلسیم، آهن، روی و نیتروژن میوه و برخی ویژگی‌های کیفی سیب رقم دلباراستیوال (Malus domestica cv. Delbar estival) Get XML Data 127 Time(s)
540 تأثیر زمان برداشت بر میزان ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidiachinensis) Get XML Data 138 Time(s)
541 تعیین مناسب‌ترین مدل ریاضی نسبت رطوبتی برای خشک کردن نعناع با استفاده از خشک‌کن خورشیدی Get XML Data 119 Time(s)
542 بررسی اثر متیل جاسمونات بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه پرتقال رقم تامسون ناول در شرایط انبار Get XML Data 160 Time(s)
543 بهینه‌سازی بکارگیری ضایعات پس از برداشت پوست سه نوع رقم انار استان‌های مختلف ایران به‌منظور استخراج آنتوسیانین با بکارگیری امواج فراصوت Get XML Data 134 Time(s)
544 افزایش ماندگاری گل بریده‌ی رز به کمک نانوسیلور، پراکسیدهیدروژن و نانوسیل Get XML Data 139 Time(s)
545 استفاده از بسته‌های حاوی نیتروژن، دی‌اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد Get XML Data 141 Time(s)
546 بررسی اثر موقعیت میوه در تاج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) در شرایط کشت متراکم Get XML Data 128 Time(s)
547 تأثیر ساکارز و مانیتول بر فعالیت آنزیمی و نشت یونی گل بریدنی رز Get XML Data 121 Time(s)
548 تأثیر نانوکیتوزان به‌صورت کاربرد محلول کوتاه‌مدت بر ماندگاری و صفات پس از برداشت گل شاخه بریده میخک Get XML Data 120 Time(s)
549 تأثیر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کیفی حبه‌های انگور رقم بی‌دانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمانی Get XML Data 132 Time(s)
550 مطالعه‌ی تغییرات شاخص طعم قطعات تازه برش خورده‌ی هندوانه در انبار Get XML Data 113 Time(s)
551 مقایسه پارامترهای رنگ حبه‌های انگور رقم بی‌دانه سفید در شرایط ارگانیک و غیر ارگانیک Get XML Data 134 Time(s)
552 تأثیر نانو کیتوزان به‌صورت کاربرد محلول‌پاشی بر ماندگاری و صفات پس از برداشت گل شاخه بریده میخک Get XML Data 145 Time(s)
553 اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی آریل‌های تازه انار Get XML Data 126 Time(s)
554 مطالعه اثر کاتکول بر ماندگاری گل شاخه بریدنی آلسترومریا Get XML Data 134 Time(s)
555 اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش Get XML Data 119 Time(s)
556 کنترل درون شیشه‏ای قارچ Penicillium digitatum با استفاده از اسانس مرزه باغی Get XML Data 137 Time(s)
557 اثر بلاچینگ آب جوش بر تولید برگه زردآلو Get XML Data 121 Time(s)
558 ارزیابی عملکرد حلال‌های قطبی و غیر قطبی بر خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه هلپه (Teucrium polium L.) Get XML Data 141 Time(s)
559 بهینه‌سازی و بررسی مکانیسم عمل چهار روش مختلف تعیین اثرات آنتی‌اکسیدانی مغز پسته سرخسی (Pistacia vera L.) Get XML Data 128 Time(s)
560 بررسی اثر سالیسیلیک اسید در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانین Get XML Data 134 Time(s)
561 بررسی خصوصیات پومولوژیکی لیموترش تحت تیمار سالیسیلیک اسید طی دوره انبارداری Get XML Data 117 Time(s)
562 اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کمّی و فیزیولوژیکی هلو Get XML Data 114 Time(s)
563 تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب (Jujuba Mill Ziziphus) تحت تأثیر زمان برداشت Get XML Data 132 Time(s)
564 تأثیر نوع بسته‏بندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتی‏اکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill) Get XML Data 131 Time(s)
565 بررسی شرایط نگهداری برگ اسفناج با اتمسفر اصلاح شده Get XML Data 123 Time(s)
566 بررسی ویژگی‌های کیفی و انبارمانی ارقام نارنگی کلمانتین نولز و ماریسول Get XML Data 150 Time(s)
567 بررسی کیفیت میوه‌ی نارنگی‌های جدید نوشین و شاهین در انبار معمولی و سردخانه Get XML Data 143 Time(s)
568 تأثیر آموکسی‌سیلین و ریفامپسین بر عمر گلجایی و خصوصیات کمی گل بریده داودی رقم وایت (Chrysanthemum morifolium L. cv. White) Get XML Data 159 Time(s)
569 بررسی اثر کیتوزان، موسیلاژ اسفرزه و اسانس چویل بر حفظ فاکتورهای کمی و کیفی لیموترش در طی دوره پس از برداشت Get XML Data 122 Time(s)
570 استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل Get XML Data 168 Time(s)
571 اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه هلو (Prunus persica CV. Alberta) Get XML Data 135 Time(s)
572 بررسی اثر سیستم های تربیت تاک بر عملکرد و برخی آفات و بیماری های انگور رقم بیدانه سفید Get XML Data 130 Time(s)
573 تلفیق کاربرد قبل از برداشت پلی‌آمین‌ها و تیمار پس از برداشت کایتوزان بر ویژگی‌های کیفی پسته‌تر رقم اکبری Get XML Data 109 Time(s)
574 تأثیر پوترسین روی انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه هلو رقم مخملی Get XML Data 128 Time(s)
575 اثرات تاریخ کاشت و اندازه پیاز مادری بر کمیت و کیفیت بذر پیاز رقم تگزاس ارلی گرانو 502 در منطقه فریدن اصفهان Get XML Data 133 Time(s)
576 تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه‌ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک Get XML Data 120 Time(s)
577 تأثیر تیمارهای اسانس زیره سبز و علف لیمو بر عمر پس از برداشت انگور عسکری Get XML Data 134 Time(s)
578 استفاده از عصاره‌ی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگه‌داری مغز گردوی تازه Get XML Data 122 Time(s)
579 ارزیابی عمر پس از برداشت گل شاخه بریده‌ی میخک رقم 'یلو کندی' تحت تأثیر ترکیبات ضدمیکروبی شیمیایی و آلی Get XML Data 163 Time(s)
580 کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمارهای قبل و پس از برداشت متیل جاسمونات Get XML Data 129 Time(s)
581 ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ‌های مختلف مغز گردو طی انبارمانی Get XML Data 108 Time(s)
582 تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا Get XML Data 134 Time(s)
583 تأثیر مالتودکسترین و عصاره برگ زیتون بر انبارمانی گیلاس رقم تکدانه Get XML Data 144 Time(s)
584 بررسی روند تغییرات کمی و کیفی میوه چند رقم سیب در سردخانه Get XML Data 128 Time(s)
585 اثر اسانس رازیانه در افزایش عمر پس از برداشت سیب رقم گلدن و مقایسه تأثیر آن با کاربندازیم و تیابندازول Get XML Data 139 Time(s)
586 بررسی اثرات تیمارهای دمایی بر کنترل آلودگی آفات انباری و صفات کمی و کیفی خرمای پیارم Get XML Data 138 Time(s)
587 اثرات بلوغ میوه در برداشت، تیمار اتانول و زمان انبارمانی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت سیاه (Morus alba var. nigra L.) Get XML Data 128 Time(s)
588 تغییرات فیزیکوشیمیایی توت‌فرنگی رقم کامارزا طی مراحل رسیدن میوه Get XML Data 112 Time(s)
589 تأثیر تیمار‌های اسپری آب بر فلاونوئید کل و رنگ پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت در طی 90 روز انبار سرد Get XML Data 114 Time(s)
590 تاثیرتیمار قبل از برداشت اسپری آب بر فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در زمان برداشت میوه سیب رقم گرانی اسمیت Get XML Data 114 Time(s)
591 بررسی تأثیر مدت‌زمان انبار سرد بر محتوای فلاونوئید کل و شاخص پرلیم در میوه سیب رقم گرانی اسمیت Get XML Data 134 Time(s)
592 بررسی اثر سالیسیلیک اسید و مدت انبارداری بر خصوصیات و عمر انباری میوه لیموترش Get XML Data 125 Time(s)
593 اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت پسته تازه رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد Get XML Data 118 Time(s)
594 ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی ژنوتیپ‌های امیدبخش زیتون کنسروی Get XML Data 128 Time(s)
595 بررسی اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر ترکیبات 1-8سینئول، آلفا‌پنین و آلفا‌توجون گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) Get XML Data 148 Time(s)
596 اثر ژل آلوئه‌ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت‌فرنگی Get XML Data 118 Time(s)
597 واکنش آنتی‌اکسیدان و ویژگی‌های کیفی پس از برداشت میوه توت‌فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه‌ورا و اسیدسالیسیلیک Get XML Data 111 Time(s)
598 اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگی‌های کیفی و انبارمانی قارچ تکمه‌ای Get XML Data 140 Time(s)
599 بررسی تأثیر لاکتات کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده‌ی گلابی رقم بارتلت Get XML Data 118 Time(s)
Page 2 from 2     
برگشت به فهرست همایش‌ها