نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
ردیف عنوان XML مشاهده
۵۰۱ تأثیر بسترهای کشت غیرخاکی بر دوره‌ی جوانه‌زنی، پنجه‌زنی و تراکم بوته چمن رول Get XML Data ۱۰۳ بار
۵۰۲ ضریب کارایی مصرف آب در دو سیستم هیدروپونیک تولید خیار گلخانه‌‌‌ای Get XML Data ۱۱۱ بار
۵۰۳ بررسی اثر ارتفاع و جهت پنل بر صفات رویشی و زایشی توت‌فرنگی در سامانه هواکشت Get XML Data ۷۹ بار
۵۰۴ اثر تنش بیکربنات بر رشد رویشی خربزه غیرپیوندی و پیوند‌ی در سیستم هیدروپونیک Get XML Data ۸۹ بار
۵۰۵ اثر حجم‌های مختلف گلدان بر شاخص‌های رشدی گیاه ریحان بنفش (Ocimum basilicum) Get XML Data ۱۲۰ بار
۵۰۶ کاربرد بیوچار کود گاوی در محیط کشت اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های رویشی ریحان سبز (Ocimum basilicm L.) Get XML Data ۱۱۰ بار
۵۰۷ کاربرد تفاله شیرین‌بیان در محیط کشت و اسید‌هیومیک بر میزان جذب عناصر معدنی در فلفل دلمه‌ای Get XML Data ۹۱ بار
۵۰۸ اثر منابع مختلف پتاسیم بر برخی شاخص‌های زایشی میوه، در دو رقم توت‌فرنگی در سیستم کشت بدون خاک Get XML Data ۹۸ بار
۵۰۹ اثر سیلیسیم بر واکنش توت‌فرنگی به بیکربنات سدیم در محیط آبکشت Get XML Data ۸۶ بار
۵۱۰ تأثیر سه محلول غذایی با تهویه و بدون تهویه بر رشد کاهو در کشت شناور Get XML Data ۱۰۲ بار
۵۱۱ مطالعه اثر غلظت‌های مختلف GA۳ بر برخی از شاخص‌های رویشی گل شیپوری در شرایط هیدروپونیک Get XML Data ۹۹ بار
۵۱۲ ارزیابی تولید دو گونه گل شیپوری تحت سیستم هیدروپونیک Get XML Data ۱۰۴ بار
۵۱۳ ارزیابی غلظت‌های مختلف کادمیم و سرب روی شاخص‌های جوانه‌زنی بذر ریحان و گشنیز Get XML Data ۱۶۴ بار
۵۱۴ مطالعه الگوی رشد و نمو میوه و زمان بروز عارضه سفیدشدگی آریل دانه انار ملس ترش ساوه Get XML Data ۱۰۳ بار
۵۱۵ واکنش برخی از ویژگی‌های کمی و کیفی انگور ریش‌بابا (Vitis vinifera L. cv. Rishbaba) به تیمار اسانس رزماری و پوشش کیتوزان Get XML Data ۹۶ بار
۵۱۶ جلوگیری از قهوه‌ای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید Get XML Data ۸۱ بار
۵۱۷ بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بسته‌بندی با اکسیژن افزایش‌یافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف Get XML Data ۱۲۳ بار
۵۱۸ بررسی خصوصیات کمی و کیفی سیب های گوشت قرمز و سفید Get XML Data ۹۹ بار
۵۱۹ نقش بسته‌بندی فعال در افزایش عمر پس از برداشت توت‌فرنگی رقم کامارزا Get XML Data ۱۰۵ بار
۵۲۰ اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی‌اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب Get XML Data ۸۰ بار
۵۲۱ اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی‌های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بی‌دانه Get XML Data ۱۰۰ بار
۵۲۲ القاء مقاومت به سرما و کاهش فساد انباری با کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک در میوه انار رقم شیشه کب Get XML Data ۱۰۰ بار
۵۲۳ اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجی‌آباد Get XML Data ۹۸ بار
۵۲۴ تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت Get XML Data ۹۰ بار
۵۲۵ مقایسه اثر اسانس‌های گیاهی و تیمارهای شیمیایی روی عمر گلجایی و برخی صفات کیفی گل شاخه بریده‌ی میخک (Dianthus caryophyllus L.) Get XML Data ۱۰۲ بار
۵۲۶ بررسی میزان عناصر معدنی در مغز برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های بادام Get XML Data ۱۱۱ بار
۵۲۷ بررسی زمان برداشت و ویژگی‌های کیفی میوه سه رقم ”به“ (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه Get XML Data ۱۱۷ بار
۵۲۸ مطالعه تأثیر زمان برداشت بر کیفیت میوه‌های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis) پس از رسیدن در انبار Get XML Data ۱۰۱ بار
۵۲۹ بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو Get XML Data ۱۱۶ بار
۵۳۰ اثر کیتوزان و اسانس رزماری بر سفتی، ماندگاری و برخی ویژگی‌های کیفی انگور عسکری (Vitis vinifera L. cv. Askari) Get XML Data ۹۰ بار
۵۳۱ تأثیر تیمارهای پرتودهی و اسکوربات کلسیم بر کیفیت
میوه انبه (Mangifera indica L.)
Get XML Data ۱۰۹ بار
۵۳۲ تأثیر اسانس‌های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل‌های انار در مدت نگهداری Get XML Data ۹۸ بار
۵۳۳ تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی‌اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری Get XML Data ۱۰۸ بار
۵۳۴ اثر برخی از اسانس‏های گیاهی بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریدنی ژربرا (Gerbera jamesonii) Get XML Data ۸۸ بار
۵۳۵ تأثیر پوترسین و عصاره آسکوفیلوم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی میوه فلفل دلمه‌ای Get XML Data ۹۳ بار
۵۳۶ اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی میوه فلفل دلمه‌ای Get XML Data ۱۰۶ بار
۵۳۷ تاثیر عصاره برخی گیاهان دارویی بر عمر انباری میوه گوجه‌فرنگی Get XML Data ۷۴ بار
۵۳۸ مطالعه تعدادی از شاخص‌های کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی Get XML Data ۹۸ بار
۵۳۹ اثر محلول‌پاشی با آهن و روی بر محتوای کلسیم، آهن، روی و نیتروژن میوه و برخی ویژگی‌های کیفی سیب رقم دلباراستیوال (Malus domestica cv. Delbar estival) Get XML Data ۹۸ بار
۵۴۰ تأثیر زمان برداشت بر میزان ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidiachinensis) Get XML Data ۱۰۹ بار
۵۴۱ تعیین مناسب‌ترین مدل ریاضی نسبت رطوبتی برای خشک کردن نعناع با استفاده از خشک‌کن خورشیدی Get XML Data ۹۲ بار
۵۴۲ بررسی اثر متیل جاسمونات بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه پرتقال رقم تامسون ناول در شرایط انبار Get XML Data ۱۳۳ بار
۵۴۳ بهینه‌سازی بکارگیری ضایعات پس از برداشت پوست سه نوع رقم انار استان‌های مختلف ایران به‌منظور استخراج آنتوسیانین با بکارگیری امواج فراصوت Get XML Data ۱۰۲ بار
۵۴۴ افزایش ماندگاری گل بریده‌ی رز به کمک نانوسیلور، پراکسیدهیدروژن و نانوسیل Get XML Data ۹۹ بار
۵۴۵ استفاده از بسته‌های حاوی نیتروژن، دی‌اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد Get XML Data ۱۱۵ بار
۵۴۶ بررسی اثر موقعیت میوه در تاج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) در شرایط کشت متراکم Get XML Data ۹۷ بار
۵۴۷ تأثیر ساکارز و مانیتول بر فعالیت آنزیمی و نشت یونی گل بریدنی رز Get XML Data ۹۷ بار
۵۴۸ تأثیر نانوکیتوزان به‌صورت کاربرد محلول کوتاه‌مدت بر ماندگاری و صفات پس از برداشت گل شاخه بریده میخک Get XML Data ۹۰ بار
۵۴۹ تأثیر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کیفی حبه‌های انگور رقم بی‌دانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمانی Get XML Data ۱۰۵ بار
۵۵۰ مطالعه‌ی تغییرات شاخص طعم قطعات تازه برش خورده‌ی هندوانه در انبار Get XML Data ۸۸ بار
۵۵۱ مقایسه پارامترهای رنگ حبه‌های انگور رقم بی‌دانه سفید در شرایط ارگانیک و غیر ارگانیک Get XML Data ۱۰۲ بار
۵۵۲ تأثیر نانو کیتوزان به‌صورت کاربرد محلول‌پاشی بر ماندگاری و صفات پس از برداشت گل شاخه بریده میخک Get XML Data ۱۱۷ بار
۵۵۳ اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی آریل‌های تازه انار Get XML Data ۹۳ بار
۵۵۴ مطالعه اثر کاتکول بر ماندگاری گل شاخه بریدنی آلسترومریا Get XML Data ۱۰۵ بار
۵۵۵ اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش Get XML Data ۸۹ بار
۵۵۶ کنترل درون شیشه‏ای قارچ Penicillium digitatum با استفاده از اسانس مرزه باغی Get XML Data ۱۰۳ بار
۵۵۷ اثر بلاچینگ آب جوش بر تولید برگه زردآلو Get XML Data ۹۱ بار
۵۵۸ ارزیابی عملکرد حلال‌های قطبی و غیر قطبی بر خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه هلپه (Teucrium polium L.) Get XML Data ۱۱۱ بار
۵۵۹ بهینه‌سازی و بررسی مکانیسم عمل چهار روش مختلف تعیین اثرات آنتی‌اکسیدانی مغز پسته سرخسی (Pistacia vera L.) Get XML Data ۱۰۱ بار
۵۶۰ بررسی اثر سالیسیلیک اسید در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانین Get XML Data ۹۶ بار
۵۶۱ بررسی خصوصیات پومولوژیکی لیموترش تحت تیمار سالیسیلیک اسید طی دوره انبارداری Get XML Data ۹۰ بار
۵۶۲ اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کمّی و فیزیولوژیکی هلو Get XML Data ۸۷ بار
۵۶۳ تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب (Jujuba Mill Ziziphus) تحت تأثیر زمان برداشت Get XML Data ۹۵ بار
۵۶۴ تأثیر نوع بسته‏بندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتی‏اکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill) Get XML Data ۱۰۴ بار
۵۶۵ بررسی شرایط نگهداری برگ اسفناج با اتمسفر اصلاح شده Get XML Data ۹۲ بار
۵۶۶ بررسی ویژگی‌های کیفی و انبارمانی ارقام نارنگی کلمانتین نولز و ماریسول Get XML Data ۱۲۰ بار
۵۶۷ بررسی کیفیت میوه‌ی نارنگی‌های جدید نوشین و شاهین در انبار معمولی و سردخانه Get XML Data ۱۰۵ بار
۵۶۸ تأثیر آموکسی‌سیلین و ریفامپسین بر عمر گلجایی و خصوصیات کمی گل بریده داودی رقم وایت (Chrysanthemum morifolium L. cv. White) Get XML Data ۱۱۶ بار
۵۶۹ بررسی اثر کیتوزان، موسیلاژ اسفرزه و اسانس چویل بر حفظ فاکتورهای کمی و کیفی لیموترش در طی دوره پس از برداشت Get XML Data ۹۹ بار
۵۷۰ استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل Get XML Data ۱۳۹ بار
۵۷۱ اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه هلو (Prunus persica CV. Alberta) Get XML Data ۱۰۶ بار
۵۷۲ بررسی اثر سیستم های تربیت تاک بر عملکرد و برخی آفات و بیماری های انگور رقم بیدانه سفید Get XML Data ۱۰۶ بار
۵۷۳ تلفیق کاربرد قبل از برداشت پلی‌آمین‌ها و تیمار پس از برداشت کایتوزان بر ویژگی‌های کیفی پسته‌تر رقم اکبری Get XML Data ۸۸ بار
۵۷۴ تأثیر پوترسین روی انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه هلو رقم مخملی Get XML Data ۹۷ بار
۵۷۵ اثرات تاریخ کاشت و اندازه پیاز مادری بر کمیت و کیفیت بذر پیاز رقم تگزاس ارلی گرانو ۵۰۲ در منطقه فریدن اصفهان Get XML Data ۱۰۳ بار
۵۷۶ تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه‌ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک Get XML Data ۸۹ بار
۵۷۷ تأثیر تیمارهای اسانس زیره سبز و علف لیمو بر عمر پس از برداشت انگور عسکری Get XML Data ۱۰۴ بار
۵۷۸ استفاده از عصاره‌ی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگه‌داری مغز گردوی تازه Get XML Data ۹۱ بار
۵۷۹ ارزیابی عمر پس از برداشت گل شاخه بریده‌ی میخک رقم 'یلو کندی' تحت تأثیر ترکیبات ضدمیکروبی شیمیایی و آلی Get XML Data ۱۲۵ بار
۵۸۰ کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمارهای قبل و پس از برداشت متیل جاسمونات Get XML Data ۹۸ بار
۵۸۱ ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ‌های مختلف مغز گردو طی انبارمانی Get XML Data ۸۱ بار
۵۸۲ تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا Get XML Data ۱۰۲ بار
۵۸۳ تأثیر مالتودکسترین و عصاره برگ زیتون بر انبارمانی گیلاس رقم تکدانه Get XML Data ۱۱۰ بار
۵۸۴ بررسی روند تغییرات کمی و کیفی میوه چند رقم سیب در سردخانه Get XML Data ۱۰۰ بار
۵۸۵ اثر اسانس رازیانه در افزایش عمر پس از برداشت سیب رقم گلدن و مقایسه تأثیر آن با کاربندازیم و تیابندازول Get XML Data ۱۰۷ بار
۵۸۶ بررسی اثرات تیمارهای دمایی بر کنترل آلودگی آفات انباری و صفات کمی و کیفی خرمای پیارم Get XML Data ۱۰۲ بار
۵۸۷ اثرات بلوغ میوه در برداشت، تیمار اتانول و زمان انبارمانی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت سیاه (Morus alba var. nigra L.) Get XML Data ۱۰۳ بار
۵۸۸ تغییرات فیزیکوشیمیایی توت‌فرنگی رقم کامارزا طی مراحل رسیدن میوه Get XML Data ۸۷ بار
۵۸۹ تأثیر تیمار‌های اسپری آب بر فلاونوئید کل و رنگ پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت در طی ۹۰ روز انبار سرد Get XML Data ۹۱ بار
۵۹۰ تاثیرتیمار قبل از برداشت اسپری آب بر فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در زمان برداشت میوه سیب رقم گرانی اسمیت Get XML Data ۸۹ بار
۵۹۱ بررسی تأثیر مدت‌زمان انبار سرد بر محتوای فلاونوئید کل و شاخص پرلیم در میوه سیب رقم گرانی اسمیت Get XML Data ۱۰۸ بار
۵۹۲ بررسی اثر سالیسیلیک اسید و مدت انبارداری بر خصوصیات و عمر انباری میوه لیموترش Get XML Data ۹۸ بار
۵۹۳ اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت پسته تازه رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد Get XML Data ۹۵ بار
۵۹۴ ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی ژنوتیپ‌های امیدبخش زیتون کنسروی Get XML Data ۹۹ بار
۵۹۵ بررسی اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر ترکیبات ۱-۸سینئول، آلفا‌پنین و آلفا‌توجون گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) Get XML Data ۱۱۹ بار
۵۹۶ اثر ژل آلوئه‌ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت‌فرنگی Get XML Data ۹۱ بار
۵۹۷ واکنش آنتی‌اکسیدان و ویژگی‌های کیفی پس از برداشت میوه توت‌فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه‌ورا و اسیدسالیسیلیک Get XML Data ۸۳ بار
۵۹۸ اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگی‌های کیفی و انبارمانی قارچ تکمه‌ای Get XML Data ۱۰۸ بار
۵۹۹ بررسی تأثیر لاکتات کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده‌ی گلابی رقم بارتلت Get XML Data ۹۱ بار
صفحه 2 از 2    
2
بعدی
آخرین
 
برگشت به فهرست همایش‌ها