|
۵۰۱ |
تأثیر بسترهای کشت غیرخاکی بر دورهی جوانهزنی، پنجهزنی و تراکم بوته چمن رول |
|
۱۰۳ بار |
|
۵۰۲ |
ضریب کارایی مصرف آب در دو سیستم هیدروپونیک تولید خیار گلخانهای |
|
۱۱۱ بار |
|
۵۰۳ |
بررسی اثر ارتفاع و جهت پنل بر صفات رویشی و زایشی توتفرنگی در سامانه هواکشت |
|
۷۹ بار |
|
۵۰۴ |
اثر تنش بیکربنات بر رشد رویشی خربزه غیرپیوندی و پیوندی در سیستم هیدروپونیک |
|
۸۹ بار |
|
۵۰۵ |
اثر حجمهای مختلف گلدان بر شاخصهای رشدی گیاه ریحان بنفش (Ocimum basilicum) |
|
۱۲۰ بار |
|
۵۰۶ |
کاربرد بیوچار کود گاوی در محیط کشت اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای رویشی ریحان سبز (Ocimum basilicm L.) |
|
۱۱۰ بار |
|
۵۰۷ |
کاربرد تفاله شیرینبیان در محیط کشت و اسیدهیومیک بر میزان جذب عناصر معدنی در فلفل دلمهای |
|
۹۱ بار |
|
۵۰۸ |
اثر منابع مختلف پتاسیم بر برخی شاخصهای زایشی میوه، در دو رقم توتفرنگی در سیستم کشت بدون خاک |
|
۹۸ بار |
|
۵۰۹ |
اثر سیلیسیم بر واکنش توتفرنگی به بیکربنات سدیم در محیط آبکشت |
|
۸۶ بار |
|
۵۱۰ |
تأثیر سه محلول غذایی با تهویه و بدون تهویه بر رشد کاهو در کشت شناور |
|
۱۰۲ بار |
|
۵۱۱ |
مطالعه اثر غلظتهای مختلف GA۳ بر برخی از شاخصهای رویشی گل شیپوری در شرایط هیدروپونیک |
|
۹۹ بار |
|
۵۱۲ |
ارزیابی تولید دو گونه گل شیپوری تحت سیستم هیدروپونیک |
|
۱۰۴ بار |
|
۵۱۳ |
ارزیابی غلظتهای مختلف کادمیم و سرب روی شاخصهای جوانهزنی بذر ریحان و گشنیز |
|
۱۶۴ بار |
|
۵۱۴ |
مطالعه الگوی رشد و نمو میوه و زمان بروز عارضه سفیدشدگی آریل دانه انار ملس ترش ساوه |
|
۱۰۳ بار |
|
۵۱۵ |
واکنش برخی از ویژگیهای کمی و کیفی انگور ریشبابا (Vitis vinifera L. cv. Rishbaba) به تیمار اسانس رزماری و پوشش کیتوزان |
|
۹۶ بار |
|
۵۱۶ |
جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید |
|
۸۱ بار |
|
۵۱۷ |
بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بستهبندی با اکسیژن افزایشیافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف |
|
۱۲۳ بار |
|
۵۱۸ |
بررسی خصوصیات کمی و کیفی سیب های گوشت قرمز و سفید |
|
۹۹ بار |
|
۵۱۹ |
نقش بستهبندی فعال در افزایش عمر پس از برداشت توتفرنگی رقم کامارزا |
|
۱۰۵ بار |
|
۵۲۰ |
اثر تیمارهای آب گرم، شوک دیاکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب |
|
۸۰ بار |
|
۵۲۱ |
اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگیهای شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه |
|
۱۰۰ بار |
|
۵۲۲ |
القاء مقاومت به سرما و کاهش فساد انباری با کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک در میوه انار رقم شیشه کب |
|
۱۰۰ بار |
|
۵۲۳ |
اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجیآباد |
|
۹۸ بار |
|
۵۲۴ |
تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت |
|
۹۰ بار |
|
۵۲۵ |
مقایسه اثر اسانسهای گیاهی و تیمارهای شیمیایی روی عمر گلجایی و برخی صفات کیفی گل شاخه بریدهی میخک (Dianthus caryophyllus L.) |
|
۱۰۲ بار |
|
۵۲۶ |
بررسی میزان عناصر معدنی در مغز برخی از ارقام و ژنوتیپهای بادام |
|
۱۱۱ بار |
|
۵۲۷ |
بررسی زمان برداشت و ویژگیهای کیفی میوه سه رقم ”به“ (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه |
|
۱۱۷ بار |
|
۵۲۸ |
مطالعه تأثیر زمان برداشت بر کیفیت میوههای کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis) پس از رسیدن در انبار |
|
۱۰۱ بار |
|
۵۲۹ |
بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو |
|
۱۱۶ بار |
|
۵۳۰ |
اثر کیتوزان و اسانس رزماری بر سفتی، ماندگاری و برخی ویژگیهای کیفی انگور عسکری (Vitis vinifera L. cv. Askari) |
|
۹۰ بار |
|
۵۳۱ |
تأثیر تیمارهای پرتودهی و اسکوربات کلسیم بر کیفیت میوه انبه (Mangifera indica L.) |
|
۱۰۹ بار |
|
۵۳۲ |
تأثیر اسانسهای گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریلهای انار در مدت نگهداری |
|
۹۸ بار |
|
۵۳۳ |
تأثیر پوششهای خوراکی بر حفظ خاصیت آنتیاکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری |
|
۱۰۸ بار |
|
۵۳۴ |
اثر برخی از اسانسهای گیاهی بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریدنی ژربرا (Gerbera jamesonii) |
|
۸۸ بار |
|
۵۳۵ |
تأثیر پوترسین و عصاره آسکوفیلوم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی میوه فلفل دلمهای |
|
۹۳ بار |
|
۵۳۶ |
اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتیاکسیدانی میوه فلفل دلمهای |
|
۱۰۶ بار |
|
۵۳۷ |
تاثیر عصاره برخی گیاهان دارویی بر عمر انباری میوه گوجهفرنگی |
|
۷۴ بار |
|
۵۳۸ |
مطالعه تعدادی از شاخصهای کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی |
|
۹۸ بار |
|
۵۳۹ |
اثر محلولپاشی با آهن و روی بر محتوای کلسیم، آهن، روی و نیتروژن میوه و برخی ویژگیهای کیفی سیب رقم دلباراستیوال (Malus domestica cv. Delbar estival) |
|
۹۸ بار |
|
۵۴۰ |
تأثیر زمان برداشت بر میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidiachinensis) |
|
۱۰۹ بار |
|
۵۴۱ |
تعیین مناسبترین مدل ریاضی نسبت رطوبتی برای خشک کردن نعناع با استفاده از خشککن خورشیدی |
|
۹۲ بار |
|
۵۴۲ |
بررسی اثر متیل جاسمونات بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه پرتقال رقم تامسون ناول در شرایط انبار |
|
۱۳۳ بار |
|
۵۴۳ |
بهینهسازی بکارگیری ضایعات پس از برداشت پوست سه نوع رقم انار استانهای مختلف ایران بهمنظور استخراج آنتوسیانین با بکارگیری امواج فراصوت |
|
۱۰۲ بار |
|
۵۴۴ |
افزایش ماندگاری گل بریدهی رز به کمک نانوسیلور، پراکسیدهیدروژن و نانوسیل |
|
۹۹ بار |
|
۵۴۵ |
استفاده از بستههای حاوی نیتروژن، دیاکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد |
|
۱۱۵ بار |
|
۵۴۶ |
بررسی اثر موقعیت میوه در تاج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) در شرایط کشت متراکم |
|
۹۷ بار |
|
۵۴۷ |
تأثیر ساکارز و مانیتول بر فعالیت آنزیمی و نشت یونی گل بریدنی رز |
|
۹۷ بار |
|
۵۴۸ |
تأثیر نانوکیتوزان بهصورت کاربرد محلول کوتاهمدت بر ماندگاری و صفات پس از برداشت گل شاخه بریده میخک |
|
۹۰ بار |
|
۵۴۹ |
تأثیر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کیفی حبههای انگور رقم بیدانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمانی |
|
۱۰۵ بار |
|
۵۵۰ |
مطالعهی تغییرات شاخص طعم قطعات تازه برش خوردهی هندوانه در انبار |
|
۸۸ بار |
|
۵۵۱ |
مقایسه پارامترهای رنگ حبههای انگور رقم بیدانه سفید در شرایط ارگانیک و غیر ارگانیک |
|
۱۰۲ بار |
|
۵۵۲ |
تأثیر نانو کیتوزان بهصورت کاربرد محلولپاشی بر ماندگاری و صفات پس از برداشت گل شاخه بریده میخک |
|
۱۱۷ بار |
|
۵۵۳ |
اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی آریلهای تازه انار |
|
۹۳ بار |
|
۵۵۴ |
مطالعه اثر کاتکول بر ماندگاری گل شاخه بریدنی آلسترومریا |
|
۱۰۵ بار |
|
۵۵۵ |
اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش |
|
۸۹ بار |
|
۵۵۶ |
کنترل درون شیشهای قارچ Penicillium digitatum با استفاده از اسانس مرزه باغی |
|
۱۰۳ بار |
|
۵۵۷ |
اثر بلاچینگ آب جوش بر تولید برگه زردآلو |
|
۹۱ بار |
|
۵۵۸ |
ارزیابی عملکرد حلالهای قطبی و غیر قطبی بر خواص آنتیاکسیدانی عصاره گیاه هلپه (Teucrium polium L.) |
|
۱۱۱ بار |
|
۵۵۹ |
بهینهسازی و بررسی مکانیسم عمل چهار روش مختلف تعیین اثرات آنتیاکسیدانی مغز پسته سرخسی (Pistacia vera L.) |
|
۱۰۱ بار |
|
۵۶۰ |
بررسی اثر سالیسیلیک اسید در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانین |
|
۹۶ بار |
|
۵۶۱ |
بررسی خصوصیات پومولوژیکی لیموترش تحت تیمار سالیسیلیک اسید طی دوره انبارداری |
|
۹۰ بار |
|
۵۶۲ |
اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کمّی و فیزیولوژیکی هلو |
|
۸۷ بار |
|
۵۶۳ |
تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب (Jujuba Mill Ziziphus) تحت تأثیر زمان برداشت |
|
۹۵ بار |
|
۵۶۴ |
تأثیر نوع بستهبندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill) |
|
۱۰۴ بار |
|
۵۶۵ |
بررسی شرایط نگهداری برگ اسفناج با اتمسفر اصلاح شده |
|
۹۲ بار |
|
۵۶۶ |
بررسی ویژگیهای کیفی و انبارمانی ارقام نارنگی کلمانتین نولز و ماریسول |
|
۱۲۰ بار |
|
۵۶۷ |
بررسی کیفیت میوهی نارنگیهای جدید نوشین و شاهین در انبار معمولی و سردخانه |
|
۱۰۵ بار |
|
۵۶۸ |
تأثیر آموکسیسیلین و ریفامپسین بر عمر گلجایی و خصوصیات کمی گل بریده داودی رقم وایت (Chrysanthemum morifolium L. cv. White) |
|
۱۱۶ بار |
|
۵۶۹ |
بررسی اثر کیتوزان، موسیلاژ اسفرزه و اسانس چویل بر حفظ فاکتورهای کمی و کیفی لیموترش در طی دوره پس از برداشت |
|
۹۹ بار |
|
۵۷۰ |
استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل |
|
۱۳۹ بار |
|
۵۷۱ |
اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه هلو (Prunus persica CV. Alberta) |
|
۱۰۶ بار |
|
۵۷۲ |
بررسی اثر سیستم های تربیت تاک بر عملکرد و برخی آفات و بیماری های انگور رقم بیدانه سفید |
|
۱۰۶ بار |
|
۵۷۳ |
تلفیق کاربرد قبل از برداشت پلیآمینها و تیمار پس از برداشت کایتوزان بر ویژگیهای کیفی پستهتر رقم اکبری |
|
۸۸ بار |
|
۵۷۴ |
تأثیر پوترسین روی انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه هلو رقم مخملی |
|
۹۷ بار |
|
۵۷۵ |
اثرات تاریخ کاشت و اندازه پیاز مادری بر کمیت و کیفیت بذر پیاز رقم تگزاس ارلی گرانو ۵۰۲ در منطقه فریدن اصفهان |
|
۱۰۳ بار |
|
۵۷۶ |
تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسهای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک |
|
۸۹ بار |
|
۵۷۷ |
تأثیر تیمارهای اسانس زیره سبز و علف لیمو بر عمر پس از برداشت انگور عسکری |
|
۱۰۴ بار |
|
۵۷۸ |
استفاده از عصارهی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگهداری مغز گردوی تازه |
|
۹۱ بار |
|
۵۷۹ |
ارزیابی عمر پس از برداشت گل شاخه بریدهی میخک رقم 'یلو کندی' تحت تأثیر ترکیبات ضدمیکروبی شیمیایی و آلی |
|
۱۲۵ بار |
|
۵۸۰ |
کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ ویژگیهای کیفی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمارهای قبل و پس از برداشت متیل جاسمونات |
|
۹۸ بار |
|
۵۸۱ |
ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپهای مختلف مغز گردو طی انبارمانی |
|
۸۱ بار |
|
۵۸۲ |
تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا |
|
۱۰۲ بار |
|
۵۸۳ |
تأثیر مالتودکسترین و عصاره برگ زیتون بر انبارمانی گیلاس رقم تکدانه |
|
۱۱۰ بار |
|
۵۸۴ |
بررسی روند تغییرات کمی و کیفی میوه چند رقم سیب در سردخانه |
|
۱۰۰ بار |
|
۵۸۵ |
اثر اسانس رازیانه در افزایش عمر پس از برداشت سیب رقم گلدن و مقایسه تأثیر آن با کاربندازیم و تیابندازول |
|
۱۰۷ بار |
|
۵۸۶ |
بررسی اثرات تیمارهای دمایی بر کنترل آلودگی آفات انباری و صفات کمی و کیفی خرمای پیارم |
|
۱۰۲ بار |
|
۵۸۷ |
اثرات بلوغ میوه در برداشت، تیمار اتانول و زمان انبارمانی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت سیاه (Morus alba var. nigra L.) |
|
۱۰۳ بار |
|
۵۸۸ |
تغییرات فیزیکوشیمیایی توتفرنگی رقم کامارزا طی مراحل رسیدن میوه |
|
۸۷ بار |
|
۵۸۹ |
تأثیر تیمارهای اسپری آب بر فلاونوئید کل و رنگ پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت در طی ۹۰ روز انبار سرد |
|
۹۱ بار |
|
۵۹۰ |
تاثیرتیمار قبل از برداشت اسپری آب بر فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در زمان برداشت میوه سیب رقم گرانی اسمیت |
|
۸۹ بار |
|
۵۹۱ |
بررسی تأثیر مدتزمان انبار سرد بر محتوای فلاونوئید کل و شاخص پرلیم در میوه سیب رقم گرانی اسمیت |
|
۱۰۸ بار |
|
۵۹۲ |
بررسی اثر سالیسیلیک اسید و مدت انبارداری بر خصوصیات و عمر انباری میوه لیموترش |
|
۹۸ بار |
|
۵۹۳ |
اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت پسته تازه رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد |
|
۹۵ بار |
|
۵۹۴ |
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی ژنوتیپهای امیدبخش زیتون کنسروی |
|
۹۹ بار |
|
۵۹۵ |
بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن بر ترکیبات ۱-۸سینئول، آلفاپنین و آلفاتوجون گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) |
|
۱۱۹ بار |
|
۵۹۶ |
اثر ژل آلوئهورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توتفرنگی |
|
۹۱ بار |
|
۵۹۷ |
واکنش آنتیاکسیدان و ویژگیهای کیفی پس از برداشت میوه توتفرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئهورا و اسیدسالیسیلیک |
|
۸۳ بار |
|
۵۹۸ |
اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگیهای کیفی و انبارمانی قارچ تکمهای |
|
۱۰۸ بار |
|
۵۹۹ |
بررسی تأثیر لاکتات کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریدهی گلابی رقم بارتلت |
|
۹۱ بار |