|
1 |
سنتز آئروژل نانوسلولز از ضایعات کشاورزی |
|
120 Time(s) |
|
2 |
پرتودهی: راهکاری نوین در ایمنی بازیافت پوستههای تخممرغ در ایران |
|
157 Time(s) |
|
3 |
بررسی کاربرد نانوسیال در سیستمهای فتوولتائیک-حرارتی |
|
122 Time(s) |
|
4 |
بررسی عملکرد برداشت دقیق بر مقدار و کیفیت عرق تولید شده از گیاه دارویی زوفا |
|
125 Time(s) |
|
5 |
بررسی تاثیر برداشت دقیق بر اسانس حاصل شده از گیاه دارویی زوفا |
|
129 Time(s) |
|
6 |
بررسی خواص و ویژگی های برگ زیتون (Olea European L.) و کاربرد آن در صنایع تبدیلی |
|
152 Time(s) |
|
7 |
راهکارهای پیشگیری از آلودگی محصولات مختلف کشاورزی و دامی با مواد رادیواکتیو در دورۀ قبل و حین بارش رادیواکتیو بعد از وقوع یک حادثۀ هستهای احتمالی |
|
130 Time(s) |
|
8 |
شبیه سازی عملکرد یک نیروگاه خورشیدی متصل به شبکه 10کیلوواتی در استان مازندران |
|
126 Time(s) |
|
9 |
مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی همبرگر کم چرب در پژوهشهای داخلی |
|
196 Time(s) |
|
10 |
طراحی، ساخت و ارزیابی یک واحد کوبش آزمایشگاهی گندم |
|
133 Time(s) |
|
11 |
بررسی خواص اصطکاکی ودینامیکی برگ درخت حنا |
|
129 Time(s) |
|
12 |
ساخت وارزیابی دستگاه جداکننده برگ حنا |
|
130 Time(s) |
|
13 |
بررسی انواع خشک کن بسترسیال |
|
165 Time(s) |
|
14 |
طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIRS) برای تجزیه و تحلیل کیفیت میوه |
|
129 Time(s) |
|
15 |
مروری بر استفاده از طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIRS) برای اندازه گیری باقیمانده مواد شیمیایی در محصولات کشاورزی |
|
128 Time(s) |
|
16 |
ارزیابی تکنیک پردازش تصویر در شناسایی بیماری بلاست برنج |
|
125 Time(s) |
|
17 |
کمپلکس کواسرواسیون پروتئینها با پلی ساکاریدها روشی برای بازیافت و کاربرد جدید این پلیمرها |
|
137 Time(s) |
|
18 |
اثر پیش تیمار بلانچینگ بر خواص حرارتی توت سیاه در خشک کن هوای گرم |
|
158 Time(s) |
|
19 |
استفاده از زغالزیستی برای بهبود کمپوست و کاهش آلاینده ها |
|
136 Time(s) |
|
20 |
تاثیر ترکیب سطوح مختلف زیست توده و مواد پیوند دهنده طبیعی بر خصوصیات مکانیکی و حرارتی پلت های سوختی |
|
125 Time(s) |
|
21 |
اثر پیش تیمار مایکروویو بر برخی خواص خشک کردن توت سیاه در خشک کن هوای گرم |
|
115 Time(s) |
|
22 |
اثر باگاس نیشکر و زغالزیستی بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتور خانگی |
|
138 Time(s) |
|
23 |
مقایسه اقتصادی پروتئین کنجاله سویا و پودر پَر آبکافت قلیایی شده در خوراک طیور |
|
139 Time(s) |
|
24 |
افزایش کنترل و دقت در واحد دامپروری بعنوان رویکردی برای کاهش مخاطرات محیط زیستی |
|
126 Time(s) |
|
25 |
تعیین سطح مناسب پروتئین خام جیره ای، در گاوهای شیرده هلشتاین با هدف کاهش اتلاف منابع نیتروژنی جیره و چالشهای زیست محیطی پیرامون آن |
|
117 Time(s) |
|
26 |
عوامل موثر بر مدیریت ضایعات تولید برنج در شهرستان جویبار |
|
144 Time(s) |
|
27 |
بازیابی و پالایش ترکیبات زیستفعال با ارزش افزوده بالا از پسماندهای صنایع غذایی با استفاده از فناوریهای غشایی |
|
143 Time(s) |
|
28 |
شیوه های نوین برای استخراج پکتین از پسماندهای صنعتی میوه ها و سبزی ها |
|
130 Time(s) |
|
29 |
افزایش ماندگاری مواد غذایی و کاهش ضایعات با استفاده از پرتودهی |
|
143 Time(s) |
|
30 |
بررسی اثر موسیلاژ اسفرزه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان باگت طی دوره ماندگاری |
|
115 Time(s) |
|
31 |
خشک کردن توت سیاه با استفاده از خشک کن ترکیبی هوای گرم- مادون قرمز با پیش تیمار فراصوت |
|
137 Time(s) |
|
32 |
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر |
|
120 Time(s) |
|
33 |
بررسی ضایعات زیتون در روش های مختلف برداشت محصول |
|
136 Time(s) |
|
34 |
اثر استفاده از فرآودهای فرعی پسته بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب شیر در گاوهای شیردۀ هلشتاین تغذیه شده با جیرۀ حاوی دانۀ کتان اکسترود |
|
144 Time(s) |
|
35 |
اثر نانوکود روی بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله |
|
130 Time(s) |
|
36 |
تأثیر محلول پاشی عناصر سیلیسیم، کلسیم و پتاسیم بر تجمع ماده خشک و برخی صفات فیزیولوژیک جو |
|
120 Time(s) |
|
37 |
بررسی تغییرات ویسکوزیته روغن موتور بنزینی با دما |
|
134 Time(s) |
|
38 |
شبیه سازی حرکت آب در خاک در آبیاری قطره ای زیر سطحی با در نظر گرفتن مالچ طبیعی در مزرعه ذرت |
|
142 Time(s) |
|
39 |
کاربرد سطوح مختلف اسید هیومیک و فولویک اسید و بررسی اثرات آن بر غلظت برخی عناصر غذایی دانه برنج |
|
158 Time(s) |
|
40 |
اثر نانوکود آهن بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی شنبلیله |
|
110 Time(s) |
|
41 |
طراحی و شبیه سازی یک سیستم فتوولتاییک مستقل از شبکه جهت تامین مصرف برق یک واحد گلخانهای |
|
150 Time(s) |
|
42 |
کاربرد فنآوری غشای مایع امولسیونی برای بازیابی ترکیبات فنولی از پسابهای صنعتی |
|
105 Time(s) |
|
43 |
اثر سطوح افزایشی پودر پر برمیزان چربی کبد در بلدرچین های ژاپنی درحال رشد |
|
134 Time(s) |
|
44 |
تهیه کرم ضد آکنه از عصاره های پوست تخم مرغ و پوست موز |
|
140 Time(s) |
|
45 |
تأثیر کارایی دو علفکش نیکوسولفورون (کروز) و برومایسید آ ام (بروموکسینیل+ امسیپیآ) در کنترل علفهای هرز ذرت در چهار محال وبختیاری |
|
119 Time(s) |
|
46 |
مطالعه مخلوط کودهای ریزمغذی و باریکبرگکشها برکنترل علفهای هرز گندم |
|
150 Time(s) |
|
47 |
امکان مدیریت شپشه گندم، Sitophilus granarius (L.)، با استفاده از اسانس گیاه بهلیمو از منطقه گرمی |
|
146 Time(s) |
|
48 |
بررسی اثر غلظت خاک آلاینده آب در فرآیند شستوشوی سیبزمینی بر ویسکوزیته و چگالی آب به منظور محاسبه توان لازم برای پمپاژ آن |
|
129 Time(s) |
|
49 |
بررسی کارایی حشرهکشی سموم ایندوکساکارپ، دلتامترین و کلروپیریفوس روی لاروهای ساقهخوار اروپایی ذرت، Ostrinia nubilalis (Hübner)، در منطقه مغان |
|
144 Time(s) |
|
50 |
مطالعه اثر افزودن نانولیپوزوم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر آب نمکی |
|
140 Time(s) |
|
51 |
مقایسه اثرات نانولیپوزوم ونانولیپوزوم حاوی ویتامین E در ماست |
|
122 Time(s) |
|
52 |
مدلسازی و بهینهسازی سمیت تدخینی اسانس کرفس روی حشرات کامل سوسک زیانآور غلات، Rhyzopertha dominica F. |
|
120 Time(s) |
|
53 |
بررسی شاخصهای بهره وری آب کشاورزی در محصولات زراعی حوضه دریاچه ارومیه، مطالعه موردی دشت عجب شیر |
|
139 Time(s) |
|
54 |
تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان، کربوکسیمتیلسلولز و گوار بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست قالبی با چربی کاهشیافته در پایان دوره ماندگاری |
|
133 Time(s) |
|
55 |
نقش ژنتیک، ژنومیک و تولید مثل در صنعت دامپروری و شیلات بر امنیت غذایی، محیط زیست و ملاحظات اقتصادی و اجتماعی |
|
118 Time(s) |
|
56 |
راهکارهای کاهش ضایعات بادام با تاکید بر زنجیره ارزش آن |
|
142 Time(s) |
|
57 |
بررسی اسانس آویشن شیرازی و پوشش آلوئه ورا بر ویژگیهای ارگانولپتیکی سیب گلاب در شرایط سرد |
|
139 Time(s) |
|
58 |
بررسی عوامل مؤثر بر بهکارگیری عملیات مدیریت کاهش ضایعات مرکبات دراستان مازندران |
|
124 Time(s) |
|
59 |
اثر بقایای آفتابگردان و چرخه های خشک و مرطوب شدن بر میانگین وزنی قطر خاکدانه ها |
|
119 Time(s) |
|
60 |
اثر بقایای آفتابگردان و چرخه های خشک و مرطوب شدن بر مقدار ماده آلی و غلظت کربوهیدرات ها در خاک |
|
133 Time(s) |
|
61 |
تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز |
|
146 Time(s) |
|
62 |
ارزیابی اثر علفکشهای مختلف بر کنترل علفهای هرز یونجه |
|
128 Time(s) |
|
63 |
کاهش ضایعات ناشی از آفلاتوکسین در مواد غذایی |
|
122 Time(s) |
|
64 |
مروری بر شرایط تشکیل آکریل آمید در غذا |
|
123 Time(s) |
|
65 |
وجین سایشی علف های هرز با استفاده از بقایای محصولات زراعی و پسماندهای کشاورزی |
|
117 Time(s) |
|
66 |
تاثیر ترکیب سطوح مختلف زیست توده و مواد پیوند دهنده طبیعی بر خصوصیات مکانیکی و حرارتی پلت های سوختی |
|
117 Time(s) |
|
67 |
تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز |
|
99 Time(s) |
|
68 |
مدلسازی و بهینهسازی سمیت تدخینی اسانس کرفس روی حشرات کامل سوسک زیانآور غلات، Rhyzopertha dominica F. |
|
76 Time(s) |