Write your message

هشتمین همایش ملی امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی
ردیف عنوان XML View
1 سنتز آئروژل نانوسلولز از ضایعات کشاورزی Get XML Data 47 Time(s)
2 پرتودهی: راهکاری نوین در ایمنی بازیافت پوسته‌های تخم‌مرغ در ایران Get XML Data 42 Time(s)
3 بررسی کاربرد نانوسیال در سیستم‌های فتوولتائیک-حرارتی Get XML Data 43 Time(s)
4 بررسی عملکرد برداشت دقیق بر مقدار و کیفیت عرق تولید شده از گیاه دارویی زوفا Get XML Data 43 Time(s)
5 بررسی تاثیر برداشت دقیق بر اسانس حاصل شده از گیاه دارویی زوفا Get XML Data 47 Time(s)
6 بررسی خواص و ویژگی های برگ زیتون (Olea European L.) و کاربرد آن در صنایع تبدیلی Get XML Data 51 Time(s)
7 راهکارهای پیشگیری از آلودگی محصولات مختلف کشاورزی و دامی با مواد رادیواکتیو در دورۀ قبل و حین بارش رادیواکتیو بعد از وقوع یک حادثۀ هسته‌ای احتمالی Get XML Data 50 Time(s)
8 شبیه سازی عملکرد یک نیروگاه خورشیدی متصل به شبکه 10کیلوواتی در استان مازندران Get XML Data 46 Time(s)
9 مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی همبرگر کم چرب در پژوهشهای داخلی Get XML Data 73 Time(s)
10 طراحی، ساخت و ارزیابی یک واحد کوبش آزمایشگاهی گندم Get XML Data 50 Time(s)
11 بررسی خواص اصطکاکی ودینامیکی برگ درخت حنا Get XML Data 51 Time(s)
12 ساخت وارزیابی دستگاه جداکننده برگ حنا Get XML Data 50 Time(s)
13 بررسی انواع خشک کن بسترسیال Get XML Data 53 Time(s)
14 طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIRS) برای تجزیه و تحلیل کیفیت میوه Get XML Data 51 Time(s)
15 مروری بر استفاده از طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIRS) برای اندازه گیری باقیمانده مواد شیمیایی در محصولات کشاورزی Get XML Data 44 Time(s)
16 ارزیابی تکنیک پردازش تصویر در شناسایی بیماری بلاست برنج Get XML Data 48 Time(s)
17 کمپلکس کواسرواسیون پروتئین‌ها با پلی ساکاریدها روشی برای بازیافت و کاربرد جدید این پلیمرها Get XML Data 48 Time(s)
18 اثر پیش تیمار بلانچینگ بر خواص حرارتی توت سیاه در خشک کن هوای گرم Get XML Data 77 Time(s)
19 استفاده از زغال‌زیستی برای بهبود کمپوست و کاهش آلاینده ها Get XML Data 48 Time(s)
20 تاثیر ترکیب سطوح مختلف زیست توده و مواد پیوند دهنده طبیعی بر خصوصیات مکانیکی و حرارتی پلت های سوختی Get XML Data 40 Time(s)
21 اثر پیش تیمار مایکروویو بر برخی خواص خشک کردن توت سیاه در خشک کن هوای گرم Get XML Data 40 Time(s)
22 اثر باگاس نیشکر و زغال‌زیستی بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتور خانگی Get XML Data 53 Time(s)
23 مقایسه اقتصادی پروتئین کنجاله سویا و پودر پَر آبکافت قلیایی شده در خوراک طیور Get XML Data 49 Time(s)
24 افزایش کنترل و دقت در واحد دامپروری بعنوان رویکردی برای کاهش مخاطرات محیط زیستی Get XML Data 44 Time(s)
25 تعیین سطح مناسب پروتئین خام جیره ای، در گاوهای شیرده هلشتاین با هدف کاهش اتلاف منابع نیتروژنی جیره و چالشهای زیست محیطی پیرامون آن Get XML Data 47 Time(s)
26 عوامل موثر بر مدیریت ضایعات تولید برنج در شهرستان جویبار Get XML Data 50 Time(s)
27 بازیابی و پالایش ترکیبات زیست‌فعال با ارزش افزوده بالا از پسماندهای صنایع غذایی با استفاده از فناوری‌های غشایی Get XML Data 44 Time(s)
28 شیوه های نوین برای استخراج پکتین از پسماندهای صنعتی میوه ها و سبزی ها Get XML Data 49 Time(s)
29 افزایش ماندگاری مواد غذایی و کاهش ضایعات با استفاده از پرتودهی Get XML Data 49 Time(s)
30 بررسی اثر موسیلاژ اسفرزه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان باگت طی دوره ماندگاری Get XML Data 39 Time(s)
31 خشک کردن توت سیاه با استفاده از خشک کن ترکیبی هوای گرم- مادون قرمز با پیش تیمار فراصوت Get XML Data 49 Time(s)
32 برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر Get XML Data 40 Time(s)
33 بررسی ضایعات زیتون در روش های مختلف برداشت محصول Get XML Data 52 Time(s)
34 اثر استفاده از فرآودهای فرعی پسته بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب شیر در گاوهای شیردۀ هلشتاین تغذیه شده با جیرۀ حاوی دانۀ کتان اکسترود Get XML Data 56 Time(s)
35 اثر نانوکود روی بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله Get XML Data 52 Time(s)
36 تأثیر محلول پاشی عناصر سیلیسیم، کلسیم و پتاسیم بر تجمع ماده خشک و برخی صفات فیزیولوژیک جو Get XML Data 38 Time(s)
37 بررسی تغییرات ویسکوزیته روغن موتور بنزینی با دما Get XML Data 50 Time(s)
38 شبیه سازی حرکت آب در خاک در آبیاری قطره ای زیر سطحی با در نظر گرفتن مالچ طبیعی در مزرعه ذرت Get XML Data 47 Time(s)
39 کاربرد سطوح مختلف اسید هیومیک و فولویک اسید و بررسی اثرات آن بر غلظت برخی عناصر غذایی دانه برنج Get XML Data 72 Time(s)
40 اثر نانوکود آهن بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی شنبلیله Get XML Data 39 Time(s)
41 طراحی و شبیه سازی یک سیستم فتوولتاییک مستقل از شبکه جهت تامین مصرف برق یک واحد گلخانه‌ای Get XML Data 54 Time(s)
42 کاربرد فن‌آوری غشای مایع امولسیونی برای بازیابی ترکیبات فنولی از پساب‌های صنعتی Get XML Data 40 Time(s)
43 اثر سطوح افزایشی پودر پر برمیزان چربی کبد در بلدرچین های ژاپنی درحال رشد Get XML Data 55 Time(s)
44 تهیه کرم ضد آکنه از عصاره های پوست تخم مرغ و پوست موز Get XML Data 49 Time(s)
45 تأثیر کارایی دو علف‌کش نیکوسولفورون (کروز) و برومایسید آ ام (بروموکسینیل+ ام‌سی‌پی‌آ) در کنترل علف‌های ‌هرز ذرت در چهار محال وبختیاری Get XML Data 40 Time(s)
46 مطالعه مخلوط کودهای ریزمغذی‌ و باریک‌برگ‌کش‌ها برکنترل علف‌های هرز گندم Get XML Data 42 Time(s)
47 امکان مدیریت شپشه گندم، Sitophilus granarius (L.)، با استفاده از اسانس گیاه به‌لیمو از منطقه گرمی Get XML Data 49 Time(s)
48 بررسی اثر غلظت خاک آلاینده آب در فرآیند شست‌وشوی سیب‌زمینی بر ویسکوزیته و چگالی آب به منظور محاسبه توان لازم برای پمپاژ آن Get XML Data 42 Time(s)
49 بررسی کارایی حشره‌کشی سموم ایندوکساکارپ، دلتامترین و کلروپیریفوس روی لاروهای ساقه‌خوار اروپایی ذرت، Ostrinia nubilalis (Hübner)، در منطقه مغان Get XML Data 43 Time(s)
50 مطالعه اثر افزودن نانولیپوزوم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر آب نمکی Get XML Data 57 Time(s)
51 مقایسه اثرات نانولیپوزوم ونانولیپوزوم حاوی ویتامین E در ماست Get XML Data 37 Time(s)
52 مدل‌سازی و بهینه‌سازی سمیت تدخینی اسانس کرفس روی حشرات کامل سوسک ‌زیان‌آور غلات، ‌Rhyzopertha dominica F. Get XML Data 41 Time(s)
53 بررسی شاخص‌های بهره وری آب کشاورزی در محصولات زراعی حوضه دریاچه ارومیه، مطالعه موردی دشت عجب شیر Get XML Data 46 Time(s)
54 تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان، کربوکسی‌متیل‌سلولز و گوار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی با چربی کاهش‌یافته در پایان دوره ماندگاری Get XML Data 49 Time(s)
55 نقش ژنتیک، ژنومیک و تولید مثل در صنعت دامپروری و شیلات بر امنیت غذایی، محیط زیست و ملاحظات اقتصادی و اجتماعی Get XML Data 46 Time(s)
56 راهکارهای کاهش ضایعات بادام با تاکید بر زنجیره ارزش آن Get XML Data 47 Time(s)
57 بررسی اسانس آویشن شیرازی و پوشش آلوئه ورا بر ویژگیهای ارگانولپتیکی سیب گلاب در شرایط سرد Get XML Data 43 Time(s)
58 بررسی عوامل مؤثر بر به‌کارگیری عملیات مدیریت کاهش ضایعات مرکبات دراستان مازندران Get XML Data 42 Time(s)
59 اثر بقایای آفتابگردان و چرخه های خشک و مرطوب شدن بر میانگین وزنی قطر خاکدانه ها Get XML Data 39 Time(s)
60 اثر بقایای آفتابگردان و چرخه های خشک و مرطوب شدن بر مقدار ماده آلی و غلظت کربوهیدرات ها در خاک Get XML Data 44 Time(s)
61 تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز Get XML Data 50 Time(s)
62 ارزیابی اثر علف‌کش‌های مختلف بر کنترل علف‌های‌ هرز یونجه Get XML Data 48 Time(s)
63 کاهش ضایعات ناشی از آفلاتوکسین در مواد غذایی Get XML Data 42 Time(s)
64 مروری بر شرایط تشکیل آکریل آمید در غذا Get XML Data 41 Time(s)
65 وجین سایشی علف های هرز با استفاده از بقایای محصولات زراعی و پسماندهای کشاورزی Get XML Data 38 Time(s)
66 تاثیر ترکیب سطوح مختلف زیست توده و مواد پیوند دهنده طبیعی بر خصوصیات مکانیکی و حرارتی پلت های سوختی Get XML Data 27 Time(s)
67 تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز Get XML Data 15 Time(s)
برگشت به فهرست همایش‌ها