هشتمین همایش ملی امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی
ردیف عنوان XML مشاهده
۱ سنتز آئروژل نانوسلولز از ضایعات کشاورزی Get XML Data ۱۲۶ بار
۲ پرتودهی: راهکاری نوین در ایمنی بازیافت پوسته‌های تخم‌مرغ در ایران Get XML Data ۱۶۴ بار
۳ بررسی کاربرد نانوسیال در سیستم‌های فتوولتائیک-حرارتی Get XML Data ۱۲۷ بار
۴ بررسی عملکرد برداشت دقیق بر مقدار و کیفیت عرق تولید شده از گیاه دارویی زوفا Get XML Data ۱۳۲ بار
۵ بررسی تاثیر برداشت دقیق بر اسانس حاصل شده از گیاه دارویی زوفا Get XML Data ۱۳۳ بار
۶ بررسی خواص و ویژگی های برگ زیتون (Olea European L.) و کاربرد آن در صنایع تبدیلی Get XML Data ۱۶۳ بار
۷ راهکارهای پیشگیری از آلودگی محصولات مختلف کشاورزی و دامی با مواد رادیواکتیو در دورۀ قبل و حین بارش رادیواکتیو بعد از وقوع یک حادثۀ هسته‌ای احتمالی Get XML Data ۱۳۴ بار
۸ شبیه سازی عملکرد یک نیروگاه خورشیدی متصل به شبکه ۱۰کیلوواتی در استان مازندران Get XML Data ۱۳۱ بار
۹ مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی همبرگر کم چرب در پژوهشهای داخلی Get XML Data ۲۰۱ بار
۱۰ طراحی، ساخت و ارزیابی یک واحد کوبش آزمایشگاهی گندم Get XML Data ۱۴۰ بار
۱۱ بررسی خواص اصطکاکی ودینامیکی برگ درخت حنا Get XML Data ۱۳۴ بار
۱۲ ساخت وارزیابی دستگاه جداکننده برگ حنا Get XML Data ۱۳۶ بار
۱۳ بررسی انواع خشک کن بسترسیال Get XML Data ۱۷۰ بار
۱۴ طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIRS) برای تجزیه و تحلیل کیفیت میوه Get XML Data ۱۳۶ بار
۱۵ مروری بر استفاده از طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIRS) برای اندازه گیری باقیمانده مواد شیمیایی در محصولات کشاورزی Get XML Data ۱۳۳ بار
۱۶ ارزیابی تکنیک پردازش تصویر در شناسایی بیماری بلاست برنج Get XML Data ۱۲۹ بار
۱۷ کمپلکس کواسرواسیون پروتئین‌ها با پلی ساکاریدها روشی برای بازیافت و کاربرد جدید این پلیمرها Get XML Data ۱۴۳ بار
۱۸ اثر پیش تیمار بلانچینگ بر خواص حرارتی توت سیاه در خشک کن هوای گرم Get XML Data ۱۶۳ بار
۱۹ استفاده از زغال‌زیستی برای بهبود کمپوست و کاهش آلاینده ها Get XML Data ۱۴۳ بار
۲۰ تاثیر ترکیب سطوح مختلف زیست توده و مواد پیوند دهنده طبیعی بر خصوصیات مکانیکی و حرارتی پلت های سوختی Get XML Data ۱۳۲ بار
۲۱ اثر پیش تیمار مایکروویو بر برخی خواص خشک کردن توت سیاه در خشک کن هوای گرم Get XML Data ۱۲۰ بار
۲۲ اثر باگاس نیشکر و زغال‌زیستی بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتور خانگی Get XML Data ۱۴۳ بار
۲۳ مقایسه اقتصادی پروتئین کنجاله سویا و پودر پَر آبکافت قلیایی شده در خوراک طیور Get XML Data ۱۴۶ بار
۲۴ افزایش کنترل و دقت در واحد دامپروری بعنوان رویکردی برای کاهش مخاطرات محیط زیستی Get XML Data ۱۳۱ بار
۲۵ تعیین سطح مناسب پروتئین خام جیره ای، در گاوهای شیرده هلشتاین با هدف کاهش اتلاف منابع نیتروژنی جیره و چالشهای زیست محیطی پیرامون آن Get XML Data ۱۲۳ بار
۲۶ عوامل موثر بر مدیریت ضایعات تولید برنج در شهرستان جویبار Get XML Data ۱۵۳ بار
۲۷ بازیابی و پالایش ترکیبات زیست‌فعال با ارزش افزوده بالا از پسماندهای صنایع غذایی با استفاده از فناوری‌های غشایی Get XML Data ۱۵۵ بار
۲۸ شیوه های نوین برای استخراج پکتین از پسماندهای صنعتی میوه ها و سبزی ها Get XML Data ۱۴۵ بار
۲۹ افزایش ماندگاری مواد غذایی و کاهش ضایعات با استفاده از پرتودهی Get XML Data ۱۵۰ بار
۳۰ بررسی اثر موسیلاژ اسفرزه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان باگت طی دوره ماندگاری Get XML Data ۱۲۲ بار
۳۱ خشک کردن توت سیاه با استفاده از خشک کن ترکیبی هوای گرم- مادون قرمز با پیش تیمار فراصوت Get XML Data ۱۴۱ بار
۳۲ برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر Get XML Data ۱۲۵ بار
۳۳ بررسی ضایعات زیتون در روش های مختلف برداشت محصول Get XML Data ۱۴۰ بار
۳۴ اثر استفاده از فرآودهای فرعی پسته بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب شیر در گاوهای شیردۀ هلشتاین تغذیه شده با جیرۀ حاوی دانۀ کتان اکسترود Get XML Data ۱۵۴ بار
۳۵ اثر نانوکود روی بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله Get XML Data ۱۳۵ بار
۳۶ تأثیر محلول پاشی عناصر سیلیسیم، کلسیم و پتاسیم بر تجمع ماده خشک و برخی صفات فیزیولوژیک جو Get XML Data ۱۲۵ بار
۳۷ بررسی تغییرات ویسکوزیته روغن موتور بنزینی با دما Get XML Data ۱۴۲ بار
۳۸ شبیه سازی حرکت آب در خاک در آبیاری قطره ای زیر سطحی با در نظر گرفتن مالچ طبیعی در مزرعه ذرت Get XML Data ۱۴۹ بار
۳۹ کاربرد سطوح مختلف اسید هیومیک و فولویک اسید و بررسی اثرات آن بر غلظت برخی عناصر غذایی دانه برنج Get XML Data ۱۶۷ بار
۴۰ اثر نانوکود آهن بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی شنبلیله Get XML Data ۱۱۵ بار
۴۱ طراحی و شبیه سازی یک سیستم فتوولتاییک مستقل از شبکه جهت تامین مصرف برق یک واحد گلخانه‌ای Get XML Data ۱۵۶ بار
۴۲ کاربرد فن‌آوری غشای مایع امولسیونی برای بازیابی ترکیبات فنولی از پساب‌های صنعتی Get XML Data ۱۱۰ بار
۴۳ اثر سطوح افزایشی پودر پر برمیزان چربی کبد در بلدرچین های ژاپنی درحال رشد Get XML Data ۱۴۰ بار
۴۴ تهیه کرم ضد آکنه از عصاره های پوست تخم مرغ و پوست موز Get XML Data ۱۴۷ بار
۴۵ تأثیر کارایی دو علف‌کش نیکوسولفورون (کروز) و برومایسید آ ام (بروموکسینیل+ ام‌سی‌پی‌آ) در کنترل علف‌های ‌هرز ذرت در چهار محال وبختیاری Get XML Data ۱۲۶ بار
۴۶ مطالعه مخلوط کودهای ریزمغذی‌ و باریک‌برگ‌کش‌ها برکنترل علف‌های هرز گندم Get XML Data ۱۵۹ بار
۴۷ امکان مدیریت شپشه گندم، Sitophilus granarius (L.)، با استفاده از اسانس گیاه به‌لیمو از منطقه گرمی Get XML Data ۱۵۴ بار
۴۸ بررسی اثر غلظت خاک آلاینده آب در فرآیند شست‌وشوی سیب‌زمینی بر ویسکوزیته و چگالی آب به منظور محاسبه توان لازم برای پمپاژ آن Get XML Data ۱۳۶ بار
۴۹ بررسی کارایی حشره‌کشی سموم ایندوکساکارپ، دلتامترین و کلروپیریفوس روی لاروهای ساقه‌خوار اروپایی ذرت، Ostrinia nubilalis (Hübner)، در منطقه مغان Get XML Data ۱۵۷ بار
۵۰ مطالعه اثر افزودن نانولیپوزوم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر آب نمکی Get XML Data ۱۴۵ بار
۵۱ مقایسه اثرات نانولیپوزوم ونانولیپوزوم حاوی ویتامین E در ماست Get XML Data ۱۳۰ بار
۵۲ مدل‌سازی و بهینه‌سازی سمیت تدخینی اسانس کرفس روی حشرات کامل سوسک ‌زیان‌آور غلات، ‌Rhyzopertha dominica F. Get XML Data ۱۲۵ بار
۵۳ بررسی شاخص‌های بهره وری آب کشاورزی در محصولات زراعی حوضه دریاچه ارومیه، مطالعه موردی دشت عجب شیر Get XML Data ۱۴۹ بار
۵۴ تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان، کربوکسی‌متیل‌سلولز و گوار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی با چربی کاهش‌یافته در پایان دوره ماندگاری Get XML Data ۱۳۸ بار
۵۵ نقش ژنتیک، ژنومیک و تولید مثل در صنعت دامپروری و شیلات بر امنیت غذایی، محیط زیست و ملاحظات اقتصادی و اجتماعی Get XML Data ۱۲۵ بار
۵۶ راهکارهای کاهش ضایعات بادام با تاکید بر زنجیره ارزش آن Get XML Data ۱۴۷ بار
۵۷ بررسی اسانس آویشن شیرازی و پوشش آلوئه ورا بر ویژگیهای ارگانولپتیکی سیب گلاب در شرایط سرد Get XML Data ۱۴۳ بار
۵۸ بررسی عوامل مؤثر بر به‌کارگیری عملیات مدیریت کاهش ضایعات مرکبات دراستان مازندران Get XML Data ۱۲۹ بار
۵۹ اثر بقایای آفتابگردان و چرخه های خشک و مرطوب شدن بر میانگین وزنی قطر خاکدانه ها Get XML Data ۱۲۲ بار
۶۰ اثر بقایای آفتابگردان و چرخه های خشک و مرطوب شدن بر مقدار ماده آلی و غلظت کربوهیدرات ها در خاک Get XML Data ۱۳۸ بار
۶۱ تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز Get XML Data ۱۵۲ بار
۶۲ ارزیابی اثر علف‌کش‌های مختلف بر کنترل علف‌های‌ هرز یونجه Get XML Data ۱۳۸ بار
۶۳ کاهش ضایعات ناشی از آفلاتوکسین در مواد غذایی Get XML Data ۱۲۷ بار
۶۴ مروری بر شرایط تشکیل آکریل آمید در غذا Get XML Data ۱۲۸ بار
۶۵ وجین سایشی علف های هرز با استفاده از بقایای محصولات زراعی و پسماندهای کشاورزی Get XML Data ۱۲۲ بار
۶۶ تاثیر ترکیب سطوح مختلف زیست توده و مواد پیوند دهنده طبیعی بر خصوصیات مکانیکی و حرارتی پلت های سوختی Get XML Data ۱۲۵ بار
۶۷ تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز Get XML Data ۱۰۷ بار
۶۸ مدل‌سازی و بهینه‌سازی سمیت تدخینی اسانس کرفس روی حشرات کامل سوسک ‌زیان‌آور غلات، ‌Rhyzopertha dominica F.‎ Get XML Data ۸۱ بار
برگشت به فهرست همایش‌ها