|
۱ |
سنتز آئروژل نانوسلولز از ضایعات کشاورزی |
|
۱۲۶ بار |
|
۲ |
پرتودهی: راهکاری نوین در ایمنی بازیافت پوستههای تخممرغ در ایران |
|
۱۶۴ بار |
|
۳ |
بررسی کاربرد نانوسیال در سیستمهای فتوولتائیک-حرارتی |
|
۱۲۷ بار |
|
۴ |
بررسی عملکرد برداشت دقیق بر مقدار و کیفیت عرق تولید شده از گیاه دارویی زوفا |
|
۱۳۲ بار |
|
۵ |
بررسی تاثیر برداشت دقیق بر اسانس حاصل شده از گیاه دارویی زوفا |
|
۱۳۳ بار |
|
۶ |
بررسی خواص و ویژگی های برگ زیتون (Olea European L.) و کاربرد آن در صنایع تبدیلی |
|
۱۶۳ بار |
|
۷ |
راهکارهای پیشگیری از آلودگی محصولات مختلف کشاورزی و دامی با مواد رادیواکتیو در دورۀ قبل و حین بارش رادیواکتیو بعد از وقوع یک حادثۀ هستهای احتمالی |
|
۱۳۴ بار |
|
۸ |
شبیه سازی عملکرد یک نیروگاه خورشیدی متصل به شبکه ۱۰کیلوواتی در استان مازندران |
|
۱۳۱ بار |
|
۹ |
مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی همبرگر کم چرب در پژوهشهای داخلی |
|
۲۰۱ بار |
|
۱۰ |
طراحی، ساخت و ارزیابی یک واحد کوبش آزمایشگاهی گندم |
|
۱۴۰ بار |
|
۱۱ |
بررسی خواص اصطکاکی ودینامیکی برگ درخت حنا |
|
۱۳۴ بار |
|
۱۲ |
ساخت وارزیابی دستگاه جداکننده برگ حنا |
|
۱۳۶ بار |
|
۱۳ |
بررسی انواع خشک کن بسترسیال |
|
۱۷۰ بار |
|
۱۴ |
طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIRS) برای تجزیه و تحلیل کیفیت میوه |
|
۱۳۶ بار |
|
۱۵ |
مروری بر استفاده از طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIRS) برای اندازه گیری باقیمانده مواد شیمیایی در محصولات کشاورزی |
|
۱۳۳ بار |
|
۱۶ |
ارزیابی تکنیک پردازش تصویر در شناسایی بیماری بلاست برنج |
|
۱۲۹ بار |
|
۱۷ |
کمپلکس کواسرواسیون پروتئینها با پلی ساکاریدها روشی برای بازیافت و کاربرد جدید این پلیمرها |
|
۱۴۳ بار |
|
۱۸ |
اثر پیش تیمار بلانچینگ بر خواص حرارتی توت سیاه در خشک کن هوای گرم |
|
۱۶۳ بار |
|
۱۹ |
استفاده از زغالزیستی برای بهبود کمپوست و کاهش آلاینده ها |
|
۱۴۳ بار |
|
۲۰ |
تاثیر ترکیب سطوح مختلف زیست توده و مواد پیوند دهنده طبیعی بر خصوصیات مکانیکی و حرارتی پلت های سوختی |
|
۱۳۲ بار |
|
۲۱ |
اثر پیش تیمار مایکروویو بر برخی خواص خشک کردن توت سیاه در خشک کن هوای گرم |
|
۱۲۰ بار |
|
۲۲ |
اثر باگاس نیشکر و زغالزیستی بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتور خانگی |
|
۱۴۳ بار |
|
۲۳ |
مقایسه اقتصادی پروتئین کنجاله سویا و پودر پَر آبکافت قلیایی شده در خوراک طیور |
|
۱۴۶ بار |
|
۲۴ |
افزایش کنترل و دقت در واحد دامپروری بعنوان رویکردی برای کاهش مخاطرات محیط زیستی |
|
۱۳۱ بار |
|
۲۵ |
تعیین سطح مناسب پروتئین خام جیره ای، در گاوهای شیرده هلشتاین با هدف کاهش اتلاف منابع نیتروژنی جیره و چالشهای زیست محیطی پیرامون آن |
|
۱۲۳ بار |
|
۲۶ |
عوامل موثر بر مدیریت ضایعات تولید برنج در شهرستان جویبار |
|
۱۵۳ بار |
|
۲۷ |
بازیابی و پالایش ترکیبات زیستفعال با ارزش افزوده بالا از پسماندهای صنایع غذایی با استفاده از فناوریهای غشایی |
|
۱۵۵ بار |
|
۲۸ |
شیوه های نوین برای استخراج پکتین از پسماندهای صنعتی میوه ها و سبزی ها |
|
۱۴۵ بار |
|
۲۹ |
افزایش ماندگاری مواد غذایی و کاهش ضایعات با استفاده از پرتودهی |
|
۱۵۰ بار |
|
۳۰ |
بررسی اثر موسیلاژ اسفرزه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان باگت طی دوره ماندگاری |
|
۱۲۲ بار |
|
۳۱ |
خشک کردن توت سیاه با استفاده از خشک کن ترکیبی هوای گرم- مادون قرمز با پیش تیمار فراصوت |
|
۱۴۱ بار |
|
۳۲ |
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر |
|
۱۲۵ بار |
|
۳۳ |
بررسی ضایعات زیتون در روش های مختلف برداشت محصول |
|
۱۴۰ بار |
|
۳۴ |
اثر استفاده از فرآودهای فرعی پسته بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب شیر در گاوهای شیردۀ هلشتاین تغذیه شده با جیرۀ حاوی دانۀ کتان اکسترود |
|
۱۵۴ بار |
|
۳۵ |
اثر نانوکود روی بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله |
|
۱۳۵ بار |
|
۳۶ |
تأثیر محلول پاشی عناصر سیلیسیم، کلسیم و پتاسیم بر تجمع ماده خشک و برخی صفات فیزیولوژیک جو |
|
۱۲۵ بار |
|
۳۷ |
بررسی تغییرات ویسکوزیته روغن موتور بنزینی با دما |
|
۱۴۲ بار |
|
۳۸ |
شبیه سازی حرکت آب در خاک در آبیاری قطره ای زیر سطحی با در نظر گرفتن مالچ طبیعی در مزرعه ذرت |
|
۱۴۹ بار |
|
۳۹ |
کاربرد سطوح مختلف اسید هیومیک و فولویک اسید و بررسی اثرات آن بر غلظت برخی عناصر غذایی دانه برنج |
|
۱۶۷ بار |
|
۴۰ |
اثر نانوکود آهن بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی شنبلیله |
|
۱۱۵ بار |
|
۴۱ |
طراحی و شبیه سازی یک سیستم فتوولتاییک مستقل از شبکه جهت تامین مصرف برق یک واحد گلخانهای |
|
۱۵۶ بار |
|
۴۲ |
کاربرد فنآوری غشای مایع امولسیونی برای بازیابی ترکیبات فنولی از پسابهای صنعتی |
|
۱۱۰ بار |
|
۴۳ |
اثر سطوح افزایشی پودر پر برمیزان چربی کبد در بلدرچین های ژاپنی درحال رشد |
|
۱۴۰ بار |
|
۴۴ |
تهیه کرم ضد آکنه از عصاره های پوست تخم مرغ و پوست موز |
|
۱۴۷ بار |
|
۴۵ |
تأثیر کارایی دو علفکش نیکوسولفورون (کروز) و برومایسید آ ام (بروموکسینیل+ امسیپیآ) در کنترل علفهای هرز ذرت در چهار محال وبختیاری |
|
۱۲۶ بار |
|
۴۶ |
مطالعه مخلوط کودهای ریزمغذی و باریکبرگکشها برکنترل علفهای هرز گندم |
|
۱۵۹ بار |
|
۴۷ |
امکان مدیریت شپشه گندم، Sitophilus granarius (L.)، با استفاده از اسانس گیاه بهلیمو از منطقه گرمی |
|
۱۵۴ بار |
|
۴۸ |
بررسی اثر غلظت خاک آلاینده آب در فرآیند شستوشوی سیبزمینی بر ویسکوزیته و چگالی آب به منظور محاسبه توان لازم برای پمپاژ آن |
|
۱۳۶ بار |
|
۴۹ |
بررسی کارایی حشرهکشی سموم ایندوکساکارپ، دلتامترین و کلروپیریفوس روی لاروهای ساقهخوار اروپایی ذرت، Ostrinia nubilalis (Hübner)، در منطقه مغان |
|
۱۵۷ بار |
|
۵۰ |
مطالعه اثر افزودن نانولیپوزوم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر آب نمکی |
|
۱۴۵ بار |
|
۵۱ |
مقایسه اثرات نانولیپوزوم ونانولیپوزوم حاوی ویتامین E در ماست |
|
۱۳۰ بار |
|
۵۲ |
مدلسازی و بهینهسازی سمیت تدخینی اسانس کرفس روی حشرات کامل سوسک زیانآور غلات، Rhyzopertha dominica F. |
|
۱۲۵ بار |
|
۵۳ |
بررسی شاخصهای بهره وری آب کشاورزی در محصولات زراعی حوضه دریاچه ارومیه، مطالعه موردی دشت عجب شیر |
|
۱۴۹ بار |
|
۵۴ |
تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان، کربوکسیمتیلسلولز و گوار بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست قالبی با چربی کاهشیافته در پایان دوره ماندگاری |
|
۱۳۸ بار |
|
۵۵ |
نقش ژنتیک، ژنومیک و تولید مثل در صنعت دامپروری و شیلات بر امنیت غذایی، محیط زیست و ملاحظات اقتصادی و اجتماعی |
|
۱۲۵ بار |
|
۵۶ |
راهکارهای کاهش ضایعات بادام با تاکید بر زنجیره ارزش آن |
|
۱۴۷ بار |
|
۵۷ |
بررسی اسانس آویشن شیرازی و پوشش آلوئه ورا بر ویژگیهای ارگانولپتیکی سیب گلاب در شرایط سرد |
|
۱۴۳ بار |
|
۵۸ |
بررسی عوامل مؤثر بر بهکارگیری عملیات مدیریت کاهش ضایعات مرکبات دراستان مازندران |
|
۱۲۹ بار |
|
۵۹ |
اثر بقایای آفتابگردان و چرخه های خشک و مرطوب شدن بر میانگین وزنی قطر خاکدانه ها |
|
۱۲۲ بار |
|
۶۰ |
اثر بقایای آفتابگردان و چرخه های خشک و مرطوب شدن بر مقدار ماده آلی و غلظت کربوهیدرات ها در خاک |
|
۱۳۸ بار |
|
۶۱ |
تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز |
|
۱۵۲ بار |
|
۶۲ |
ارزیابی اثر علفکشهای مختلف بر کنترل علفهای هرز یونجه |
|
۱۳۸ بار |
|
۶۳ |
کاهش ضایعات ناشی از آفلاتوکسین در مواد غذایی |
|
۱۲۷ بار |
|
۶۴ |
مروری بر شرایط تشکیل آکریل آمید در غذا |
|
۱۲۸ بار |
|
۶۵ |
وجین سایشی علف های هرز با استفاده از بقایای محصولات زراعی و پسماندهای کشاورزی |
|
۱۲۲ بار |
|
۶۶ |
تاثیر ترکیب سطوح مختلف زیست توده و مواد پیوند دهنده طبیعی بر خصوصیات مکانیکی و حرارتی پلت های سوختی |
|
۱۲۵ بار |
|
۶۷ |
تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز |
|
۱۰۷ بار |
|
۶۸ |
مدلسازی و بهینهسازی سمیت تدخینی اسانس کرفس روی حشرات کامل سوسک زیانآور غلات، Rhyzopertha dominica F. |
|
۸۱ بار |