هشتمین همایش ملی امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی
ردیف عنوان XML مشاهده
۱ سنتز آئروژل نانوسلولز از ضایعات کشاورزی Get XML Data ۹۰ بار
۲ پرتودهی: راهکاری نوین در ایمنی بازیافت پوسته‌های تخم‌مرغ در ایران Get XML Data ۱۰۷ بار
۳ بررسی کاربرد نانوسیال در سیستم‌های فتوولتائیک-حرارتی Get XML Data ۸۱ بار
۴ بررسی عملکرد برداشت دقیق بر مقدار و کیفیت عرق تولید شده از گیاه دارویی زوفا Get XML Data ۸۷ بار
۵ بررسی تاثیر برداشت دقیق بر اسانس حاصل شده از گیاه دارویی زوفا Get XML Data ۹۰ بار
۶ بررسی خواص و ویژگی های برگ زیتون (Olea European L.) و کاربرد آن در صنایع تبدیلی Get XML Data ۱۰۳ بار
۷ راهکارهای پیشگیری از آلودگی محصولات مختلف کشاورزی و دامی با مواد رادیواکتیو در دورۀ قبل و حین بارش رادیواکتیو بعد از وقوع یک حادثۀ هسته‌ای احتمالی Get XML Data ۹۱ بار
۸ شبیه سازی عملکرد یک نیروگاه خورشیدی متصل به شبکه ۱۰کیلوواتی در استان مازندران Get XML Data ۸۵ بار
۹ مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی همبرگر کم چرب در پژوهشهای داخلی Get XML Data ۱۵۱ بار
۱۰ طراحی، ساخت و ارزیابی یک واحد کوبش آزمایشگاهی گندم Get XML Data ۹۳ بار
۱۱ بررسی خواص اصطکاکی ودینامیکی برگ درخت حنا Get XML Data ۹۲ بار
۱۲ ساخت وارزیابی دستگاه جداکننده برگ حنا Get XML Data ۸۷ بار
۱۳ بررسی انواع خشک کن بسترسیال Get XML Data ۱۲۰ بار
۱۴ طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIRS) برای تجزیه و تحلیل کیفیت میوه Get XML Data ۹۲ بار
۱۵ مروری بر استفاده از طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIRS) برای اندازه گیری باقیمانده مواد شیمیایی در محصولات کشاورزی Get XML Data ۸۹ بار
۱۶ ارزیابی تکنیک پردازش تصویر در شناسایی بیماری بلاست برنج Get XML Data ۸۷ بار
۱۷ کمپلکس کواسرواسیون پروتئین‌ها با پلی ساکاریدها روشی برای بازیافت و کاربرد جدید این پلیمرها Get XML Data ۹۳ بار
۱۸ اثر پیش تیمار بلانچینگ بر خواص حرارتی توت سیاه در خشک کن هوای گرم Get XML Data ۱۲۰ بار
۱۹ استفاده از زغال‌زیستی برای بهبود کمپوست و کاهش آلاینده ها Get XML Data ۹۴ بار
۲۰ تاثیر ترکیب سطوح مختلف زیست توده و مواد پیوند دهنده طبیعی بر خصوصیات مکانیکی و حرارتی پلت های سوختی Get XML Data ۸۲ بار
۲۱ اثر پیش تیمار مایکروویو بر برخی خواص خشک کردن توت سیاه در خشک کن هوای گرم Get XML Data ۷۷ بار
۲۲ اثر باگاس نیشکر و زغال‌زیستی بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتور خانگی Get XML Data ۹۸ بار
۲۳ مقایسه اقتصادی پروتئین کنجاله سویا و پودر پَر آبکافت قلیایی شده در خوراک طیور Get XML Data ۹۹ بار
۲۴ افزایش کنترل و دقت در واحد دامپروری بعنوان رویکردی برای کاهش مخاطرات محیط زیستی Get XML Data ۸۵ بار
۲۵ تعیین سطح مناسب پروتئین خام جیره ای، در گاوهای شیرده هلشتاین با هدف کاهش اتلاف منابع نیتروژنی جیره و چالشهای زیست محیطی پیرامون آن Get XML Data ۸۴ بار
۲۶ عوامل موثر بر مدیریت ضایعات تولید برنج در شهرستان جویبار Get XML Data ۹۶ بار
۲۷ بازیابی و پالایش ترکیبات زیست‌فعال با ارزش افزوده بالا از پسماندهای صنایع غذایی با استفاده از فناوری‌های غشایی Get XML Data ۱۰۱ بار
۲۸ شیوه های نوین برای استخراج پکتین از پسماندهای صنعتی میوه ها و سبزی ها Get XML Data ۹۴ بار
۲۹ افزایش ماندگاری مواد غذایی و کاهش ضایعات با استفاده از پرتودهی Get XML Data ۹۸ بار
۳۰ بررسی اثر موسیلاژ اسفرزه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان باگت طی دوره ماندگاری Get XML Data ۷۶ بار
۳۱ خشک کردن توت سیاه با استفاده از خشک کن ترکیبی هوای گرم- مادون قرمز با پیش تیمار فراصوت Get XML Data ۹۸ بار
۳۲ برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر Get XML Data ۸۳ بار
۳۳ بررسی ضایعات زیتون در روش های مختلف برداشت محصول Get XML Data ۱۰۱ بار
۳۴ اثر استفاده از فرآودهای فرعی پسته بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب شیر در گاوهای شیردۀ هلشتاین تغذیه شده با جیرۀ حاوی دانۀ کتان اکسترود Get XML Data ۱۰۴ بار
۳۵ اثر نانوکود روی بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله Get XML Data ۹۱ بار
۳۶ تأثیر محلول پاشی عناصر سیلیسیم، کلسیم و پتاسیم بر تجمع ماده خشک و برخی صفات فیزیولوژیک جو Get XML Data ۸۳ بار
۳۷ بررسی تغییرات ویسکوزیته روغن موتور بنزینی با دما Get XML Data ۹۵ بار
۳۸ شبیه سازی حرکت آب در خاک در آبیاری قطره ای زیر سطحی با در نظر گرفتن مالچ طبیعی در مزرعه ذرت Get XML Data ۸۸ بار
۳۹ کاربرد سطوح مختلف اسید هیومیک و فولویک اسید و بررسی اثرات آن بر غلظت برخی عناصر غذایی دانه برنج Get XML Data ۱۱۹ بار
۴۰ اثر نانوکود آهن بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی شنبلیله Get XML Data ۷۴ بار
۴۱ طراحی و شبیه سازی یک سیستم فتوولتاییک مستقل از شبکه جهت تامین مصرف برق یک واحد گلخانه‌ای Get XML Data ۱۰۴ بار
۴۲ کاربرد فن‌آوری غشای مایع امولسیونی برای بازیابی ترکیبات فنولی از پساب‌های صنعتی Get XML Data ۶۶ بار
۴۳ اثر سطوح افزایشی پودر پر برمیزان چربی کبد در بلدرچین های ژاپنی درحال رشد Get XML Data ۹۵ بار
۴۴ تهیه کرم ضد آکنه از عصاره های پوست تخم مرغ و پوست موز Get XML Data ۹۷ بار
۴۵ تأثیر کارایی دو علف‌کش نیکوسولفورون (کروز) و برومایسید آ ام (بروموکسینیل+ ام‌سی‌پی‌آ) در کنترل علف‌های ‌هرز ذرت در چهار محال وبختیاری Get XML Data ۸۲ بار
۴۶ مطالعه مخلوط کودهای ریزمغذی‌ و باریک‌برگ‌کش‌ها برکنترل علف‌های هرز گندم Get XML Data ۱۰۰ بار
۴۷ امکان مدیریت شپشه گندم، Sitophilus granarius (L.)، با استفاده از اسانس گیاه به‌لیمو از منطقه گرمی Get XML Data ۹۹ بار
۴۸ بررسی اثر غلظت خاک آلاینده آب در فرآیند شست‌وشوی سیب‌زمینی بر ویسکوزیته و چگالی آب به منظور محاسبه توان لازم برای پمپاژ آن Get XML Data ۸۸ بار
۴۹ بررسی کارایی حشره‌کشی سموم ایندوکساکارپ، دلتامترین و کلروپیریفوس روی لاروهای ساقه‌خوار اروپایی ذرت، Ostrinia nubilalis (Hübner)، در منطقه مغان Get XML Data ۹۵ بار
۵۰ مطالعه اثر افزودن نانولیپوزوم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر آب نمکی Get XML Data ۱۰۱ بار
۵۱ مقایسه اثرات نانولیپوزوم ونانولیپوزوم حاوی ویتامین E در ماست Get XML Data ۸۴ بار
۵۲ مدل‌سازی و بهینه‌سازی سمیت تدخینی اسانس کرفس روی حشرات کامل سوسک ‌زیان‌آور غلات، ‌Rhyzopertha dominica F. Get XML Data ۸۱ بار
۵۳ بررسی شاخص‌های بهره وری آب کشاورزی در محصولات زراعی حوضه دریاچه ارومیه، مطالعه موردی دشت عجب شیر Get XML Data ۹۴ بار
۵۴ تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان، کربوکسی‌متیل‌سلولز و گوار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی با چربی کاهش‌یافته در پایان دوره ماندگاری Get XML Data ۹۴ بار
۵۵ نقش ژنتیک، ژنومیک و تولید مثل در صنعت دامپروری و شیلات بر امنیت غذایی، محیط زیست و ملاحظات اقتصادی و اجتماعی Get XML Data ۷۸ بار
۵۶ راهکارهای کاهش ضایعات بادام با تاکید بر زنجیره ارزش آن Get XML Data ۹۳ بار
۵۷ بررسی اسانس آویشن شیرازی و پوشش آلوئه ورا بر ویژگیهای ارگانولپتیکی سیب گلاب در شرایط سرد Get XML Data ۹۳ بار
۵۸ بررسی عوامل مؤثر بر به‌کارگیری عملیات مدیریت کاهش ضایعات مرکبات دراستان مازندران Get XML Data ۸۵ بار
۵۹ اثر بقایای آفتابگردان و چرخه های خشک و مرطوب شدن بر میانگین وزنی قطر خاکدانه ها Get XML Data ۸۰ بار
۶۰ اثر بقایای آفتابگردان و چرخه های خشک و مرطوب شدن بر مقدار ماده آلی و غلظت کربوهیدرات ها در خاک Get XML Data ۹۳ بار
۶۱ تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز Get XML Data ۹۹ بار
۶۲ ارزیابی اثر علف‌کش‌های مختلف بر کنترل علف‌های‌ هرز یونجه Get XML Data ۸۸ بار
۶۳ کاهش ضایعات ناشی از آفلاتوکسین در مواد غذایی Get XML Data ۸۱ بار
۶۴ مروری بر شرایط تشکیل آکریل آمید در غذا Get XML Data ۸۵ بار
۶۵ وجین سایشی علف های هرز با استفاده از بقایای محصولات زراعی و پسماندهای کشاورزی Get XML Data ۷۷ بار
۶۶ تاثیر ترکیب سطوح مختلف زیست توده و مواد پیوند دهنده طبیعی بر خصوصیات مکانیکی و حرارتی پلت های سوختی Get XML Data ۷۴ بار
۶۷ تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز Get XML Data ۶۲ بار
۶۸ مدل‌سازی و بهینه‌سازی سمیت تدخینی اسانس کرفس روی حشرات کامل سوسک ‌زیان‌آور غلات، ‌Rhyzopertha dominica F.‎ Get XML Data ۳۱ بار
برگشت به فهرست همایش‌ها