|
1 |
بررسی فراوانی گونه های ماهیان سواحل استان گیلان (حوضه جنوب غربی دریای خزر) |
 |
203 Time(s) |
|
2 |
عدم گریزگاماروسها از ماهی سه خاره |
 |
171 Time(s) |
|
3 |
بررسی غلظت کشنده یک ساعته عصاره سیر (Allium sativum) و اثرات آن بر تغییرات میزان گلبول های سفید خون تاسماهی ایرانی |
 |
172 Time(s) |
|
4 |
پاسخ های استرس در ماهیان خاویاری؛ عملکرد گونه ای و نقش مراحل مختلف زندگی |
 |
171 Time(s) |
|
5 |
مروری بر استفاده از فرومونها در آبزیپروری |
 |
212 Time(s) |
|
6 |
اثرات کانالسازی بر غنای گونهای ماهیان رودخانهای |
 |
161 Time(s) |
|
7 |
تاثیر ضریب انتشار بر گسترش افقی کربن آلی منتشر شده از قفسهای پرورش ماهی در دریا |
 |
187 Time(s) |
|
8 |
استفاده از تصویربرداری میکرو سی تی برای بررسی ریخت شناسی هندسی ماهی پرورشی آمور Ctenopharyngodon idella (Valenciennes, 1844) |
 |
179 Time(s) |
|
9 |
دوریختی جنسی ماهی شاه کولی (Alburnus chalcoides) در ساحل بندر انزلی |
 |
203 Time(s) |
|
10 |
بررسی تنوع زیستی گونههای خانواده اسبچهماهیان در سواحل خلیج فارس و دریای عمان |
 |
180 Time(s) |
|
11 |
مدلسازی پراکنش مکانی گونه کپوردندان فارس Aphanius farsicus (Teimori, Esmaeili & Reichenbacher 2011) در ایران تحت تأثیر تغییر اقلیم |
 |
176 Time(s) |
|
12 |
بررسی کارایی مطالعات ریختشناسی به منظور ارزیابی تنوع گونهای جنس Carassius (خانواده: کپورماهیان) در آبهای داخلی ایران |
 |
174 Time(s) |
|
13 |
اثر پلاسمای سرد بر بار میکروبی ماهی |
 |
187 Time(s) |
|
14 |
استفاده از برچسب بازشناسی با امواج رادیویی در پایش زنجیرۀ سرد ماهی |
 |
167 Time(s) |
|
15 |
شناسایی برخی از گاوماهیان حوضه جنوبی دریای خزر با استفاده از ریخت شناسی اتولیت |
 |
177 Time(s) |
|
16 |
بررسی برخی از پارامترهای پویایی جمعیت ماهی قزلآلای خالقرمز (Salmo trutta) در رودخانه تنکابن |
 |
172 Time(s) |
|
17 |
ویژگیهای جمجمهء عصبی گاو ماهی سرگنده (Iljin, 1949) Ponticola gorlap (Teleost: Gobiidae) در حوضه جنوبی دریای خزر |
 |
177 Time(s) |
|
18 |
بررسی تنوع ریختی جمعیتهای جویبارماهی السا Oxynoemacheilus elsae Eagderi, Jalili & Çiçek 2018 در حوضه دریاچه ارومیه |
 |
176 Time(s) |
|
19 |
اثرات آستاگزانتین بر کارایی رشد و میزان بازماندگی در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) |
 |
195 Time(s) |
|
20 |
اثر منفرد و ترکیبی برخی از پروبیوتیکها بر آنزیمهای کبدی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) |
 |
163 Time(s) |
|
21 |
اثرات برداشت شن و ماسه بر اکوسیستم رودخانه ای |
 |
174 Time(s) |
|
22 |
اثر تغذیه از غذاهای زنده مختلف بر رشد، بقا و شاخص های ایمنی خون در زمان عادت دهی به غذای دستی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) |
 |
177 Time(s) |
|
23 |
تاثیر عصاره چای سبز (Camellia sinensis) بر پارامترهای ایمنی ماهی سیچلاید گورخری (Amatitlania nigrofasciata) |
 |
176 Time(s) |
|
24 |
بررسی مقایسهای رابطه وزن و پارامترهای مورفومتریک اتولیت با طول ماهی در گونه کفشک تیزدندان (Psettodes erumei Bloch and Schneider, 1801) سه منطقه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان (استان هرمزگان) |
 |
172 Time(s) |
|
25 |
مروری بر رویکردهای تغذیه ای در بهبود عملکرد مولدین گونه های آبزی |
 |
159 Time(s) |
|
26 |
مروری بر ارزشمندیهای بیولوژیک، تغذیه ای و تولید اقتصادی ماهی آزاد دریای مازندران Salmo trutta Caspius |
 |
178 Time(s) |
|
27 |
آسیب شناسی اثرات نانوذره مس اضافه شده به آب بر بافت روده تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان |
 |
175 Time(s) |
|
28 |
تکثیر و تولید بچه ماهی سوف معمولی (Sander lucioperca) با هدف بازسازی ذخایر در ایران |
 |
163 Time(s) |
|
29 |
وضعیت ذخایر ماهی کفال طلائی در سواحل ایرانی دریای خزر طی سالهای 1370 الی 1398 |
 |
167 Time(s) |
|
30 |
بررسی مطلوبیت زیستگاهی ماهی کفال طلایی با استفاده از داده های حاصل از تصاویر ماهواره ای در جنوب دریای خزر |
 |
186 Time(s) |
|
31 |
معرفی مخمر ساکارومایسس سرویزیه و موارد مصرف آن در صنعت آبزی پروری |
 |
178 Time(s) |
|
32 |
مروری بر کاربرد امواج فراصوت در فرآوری محصولات دریایی |
 |
174 Time(s) |
|
33 |
بررسی توانایی باکتری شکارچی هالوباکتریووراکس جدا شده از دریای مازندران در کنترل برخی باکتریهای بیماریزای ماهی |
 |
189 Time(s) |
|
34 |
بررسی انگل های داکتیلوژیروس در ماهی کپور پرورشی با استفاده از ژن 28SrDNA |
 |
171 Time(s) |
|
35 |
بررسی علت تلفات شدید در ماهیان زندهزا در یک مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شهر دماوند |
 |
180 Time(s) |
|
36 |
تنوع زیستی ماهیان رودخانه تالار شهرستان سوادکوه |
 |
161 Time(s) |
|
37 |
بررسی آلودگی های انگلی اردک ماهی(Esox Lucius) در دریاچه شهدای خلیج فارس تهران |
 |
189 Time(s) |
|
38 |
مطالعه فون انگل های کرمی گاوماهی خزری (Neogobius caspius) در حوضه جنوبی دریای خزر |
 |
180 Time(s) |
|
39 |
اثر فرکشن سازی ژلاتین هیدرولیز پوست ماهی با ژل Sephadex G-15 و کروماتوگرافی مایع سریع پروتئین (FPLC) بر پراکنش وزن مولکولی پپتید ها در پیک های مختلف |
 |
169 Time(s) |
|
40 |
چالش های آرایه شناختی در خانواده کپورماهیان: مطالعه موردی ماهیان استان فارس |
 |
202 Time(s) |
|
41 |
اثر تغذیه از شیرونومید بر فاکتورهای رشد، بقا و پروفایل اسیدهای چرب در مرحله عادت دهی به غذای دستی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) |
 |
162 Time(s) |
|
42 |
گسترش تهاجمات زیستی: تجربه تیلاپیا زیلی(Coptodon zillii Gervais, 1848) در ایران |
 |
170 Time(s) |
|
43 |
تکثیر مصنوعی سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis) با استفاده از اواپریم |
 |
245 Time(s) |
|
44 |
کاربرد زیست لایه در صنعت آبزی پروری بمنظور توسعه پایدار |
 |
180 Time(s) |
|
45 |
بررسی مقایسه ای دو پروبیوتیک بومی بر پارامترهای خونی ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) |
 |
176 Time(s) |
|
46 |
ویژگی های حرارتی پروتئین های میوفیبریل ماهی سی باس تحت تاثیر قسمت های مختلف فیله و سیکل های انجماد و انجماد زدایی |
 |
161 Time(s) |
|
47 |
ارزیابی قابلیت عملکرد روش ریختسنجی هندسی در تفکیک دو گونه جنس Cobitis |
 |
163 Time(s) |
|
48 |
بررسی روابط فیلوژنی سه گونه از جنس Omobranchus در سواحل ایرانی خلیج فارس و خلیج عمان بر اساس توالی یابی ژن سیتوکروم اکسیداز I (COI) |
 |
174 Time(s) |
|
49 |
ارزیابی اثرات دورههای نوری متفاوت بر فاکتورهای رشد و بازماندگی در لارو ماهی گوپی (Poecilia reticulata) |
 |
178 Time(s) |
|
50 |
مروری بر استفاده از مکمل بتائین در صنعت تولید غذای آبزیان |
 |
220 Time(s) |
|
51 |
مطالعه برخی از پارامترهای کمی (شیوع و شدت) آلودگی انگلی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, Kamensky, 1901) در سواحل استان گیلان و مازندران |
 |
164 Time(s) |
|
52 |
مطلوبیت زیستگاهی ماهی پوزانک خزری (Alosa caspia) در جنوب دریای خزر |
 |
239 Time(s) |
|
53 |
مروری بر عوامل موثر بر رنگ ماهیان زینتی با تاکید بر استفاده از رنگدانه ها |
 |
183 Time(s) |
|
54 |
استفاده از فشار بالا (HPP) در نگهداری محصولات شیلاتی و بررسی مزایا و معایب آن نسبت به روشهای سنتی نگهداری |
 |
188 Time(s) |
|
55 |
بررسی سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح استرس ماهی دانیوی گورخری (Danio rerio) |
 |
159 Time(s) |
|
56 |
مروری بر تاثیرات ویتامین Cبر رشد و بقای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) |
 |
167 Time(s) |
|
57 |
شواهد اثر الگوهای مختلف صوتی بر واکنشهای رفتاری ماهی زبرا Danio rerio |
 |
177 Time(s) |
|
58 |
اثر فعال کننده و نسبت فعال سازی بر اسپرم ماهی نر تغییر جنسیت یافته قزل آلای رنگین کمان در طی دوره نگهداری کوتاه مدت در یخچال |
 |
190 Time(s) |
|
59 |
نقش و اهمیت ترکیبات زیست فعال فیتوبیوتیک ها در تغذیه آبزیان |
 |
190 Time(s) |
|
60 |
اثرات آسیب بافتی نانوذره مس اضافه شده در غذا بر بافت کبد تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان |
 |
162 Time(s) |
|
61 |
تبارشناسی سرخوی چشم درشت lutjanus lutjanus (Bloch.,1790) خلیج فارس و دریای مکران با استفاده از ژن سیتوکروم اکسیداز زیر واحد یک(Acthinopetrgii:lutjanidae) |
 |
165 Time(s) |
|
62 |
خصوصیات ریخت شناسی سرخوی معمولی (Bloch., 1792)(lutjanus johnii) در حوضه های خلیج فارس و دریای مکران(Acthinoptergii,lutjanidae) |
 |
182 Time(s) |
|
63 |
پیشبینی پراکنش گونه کولی ارومیه Alburnus atropatenae (Berg, 1925) در ایران تحت تأثیر تغییر اقلیم |
 |
161 Time(s) |
|
64 |
تاثیر القاء تتراپلوییدی بر شاخصهای بقا و رشد در قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) |
 |
160 Time(s) |
|
65 |
تاثیر عصاره هیدروالکلی رازک (Humulus lupulus) در جیره بر عملکرد تولیدمثلی ماهی سیکلید بلوالکتریک (Sciaenochromis fryeri) |
 |
169 Time(s) |
|
66 |
بررسی تاثیر عصاره هیدروالکلی رازک (Humulus lupulus) بر عملکرد رشد ماهی ماده سیکلید بلوالکتریک (Sciaenochromis fryeri) |
 |
178 Time(s) |
|
67 |
اولین گزارش از حضورگونه Trachinocephalus myops در دریای عمان ایران |
 |
165 Time(s) |
|
68 |
بررسی اثر عصاره آبی گیاه مرزنجوش بر کیفیت فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال |
 |
159 Time(s) |
|
69 |
بررسی اثر عصاره آبی دارواش بر کیفیت فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی دوره نگهداری در یخچال |
 |
170 Time(s) |
|
70 |
مطالعه آزمایشگاهی ترجیحات رنگی در ماهی زبرا ( Danio rerio ) |
 |
217 Time(s) |
|
71 |
بررسی ایمنی موکوسی کپور Cyprinus carpio ماهیان تغذیه شده با گیاه سنبل آبی( Eichhornia crassipes ) |
 |
187 Time(s) |
|
72 |
تاثیر عصاره کرم خاکی Eisenia foetida بر فلور باکتریایی روده ماهی کلمه خزری Rutilus caspicus |
 |
170 Time(s) |
|
73 |
ریخت سنجی مقایسه ای ماهی خیاطه ( Cyprinidae: Alburnoides ) در حوضه های خزر و تجن با استفاده از سیستم شبکه ای تراس |
 |
201 Time(s) |
|
74 |
شناسایی آنزیم های گوارشی فعال در مراحل اولیه زندگی لاروی ماهیان دریایی |
 |
180 Time(s) |
|
75 |
اثرات اسیدهای آلی جیره بر عملکرد رشد و فیزیولوژی ماهیان |
 |
168 Time(s) |
|
76 |
مطالعه احیاء رودخانه ها با تاکید بر زیستگاه ماهیان |
 |
174 Time(s) |
|
77 |
تاثیر روغن های ماهی و کلزا بر عملکرد رشد، ترکیب اسیدچرب تخم و کیفیت لاروهای تاسماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) |
 |
168 Time(s) |
|
78 |
اثر اواپریم بر القای رسیدگی جنسی مولدین نر سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis) |
 |
162 Time(s) |
|
79 |
تاثیرات تغییرات کاربری اراضی بر پوشش گیاهی ساحلی و جمعیت ماهی |
 |
173 Time(s) |
|
80 |
رابطه بین حذف پوشش گیاهی ساحلی و تخریب زیستگاه ماهی |
 |
157 Time(s) |
|
81 |
بررسی تغییرات ناشی از فلز کروم در ماهیها |
 |
155 Time(s) |
|
82 |
مروری بر تکنیکهای احیاء رودخانه ها |
 |
176 Time(s) |
|
83 |
مطالعه زیست شناسی تولیدمثل سیاهماهی (Capoeta capoeta gracilis) دریاچه سد سنگ سیاه شهرستان دهگلان، استان کردستان |
 |
207 Time(s) |
|
84 |
اثر سطوح مختلف جایگزینی روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) |
 |
187 Time(s) |
|
85 |
مروری بر شرایط تولید مثلی دلقکماهی کلارکی |
 |
183 Time(s) |
|
86 |
بررسی تفاوت های درون گونه ای Istigobius ornatus (Rüppell, 1830) سواحل مکران به روش ریخت سنجی هندسی |
 |
178 Time(s) |
|
87 |
بررسی سطوح مختلف کرم خاکی (Eisena foeidae ) از نظر فاکتورهای رشد در جیره غذایی بچه ماهی سفید |
 |
168 Time(s) |
|
88 |
خصوصیات ریختی شانک زردباله عربی Acanthopagrus arabicus (Iwatsuki, 2013) در حوزههای خلیج فارس و دریای مکران |
 |
193 Time(s) |
|
89 |
مروری بر خواص زیست فعال ترکیبات فلوروتانین استخراج شده از جلبک های قهوه ای دریایی |
 |
159 Time(s) |
|
90 |
اهمیت توجه به تکثیر و پرورش ماهی دریایی هامور معمولی |
 |
176 Time(s) |
|
91 |
بررسی عملکرد رشد قزل آلای خال قرمز در رودخانه الرم پارک ملی لار |
 |
165 Time(s) |
|
92 |
اهمیت مدیریت یکپارچه اکوسیستمهای آبی در حفاظت از تنوع زیستی ماهیان |
 |
161 Time(s) |
|
93 |
DPSIR و اهمیت آن در حفاظت از تنوع زیستی ماهیان |
 |
234 Time(s) |
|
94 |
اثر اسانس سیر بر روی سیستم ایمنی بچه ماهیان کپور علفخوار |
 |
184 Time(s) |
|
95 |
اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) |
 |
169 Time(s) |
|
96 |
محصولات تخمیری و کاربرد آنها در صنعت شیلات |
 |
206 Time(s) |
|
97 |
بررسی میزان هم آوری لای ماهی Tinca tinca در تالاب انزلی |
 |
157 Time(s) |
|
98 |
بیان ژنKISS2 هیپوتالاموس در جنس نر و ماده ماهی سفید خزر (Rutilus kutum) |
 |
195 Time(s) |
|
99 |
DNA بارکدینگ شانک زردباله عربی Acanthopagrus arabicus Iwatsuki, 2013 خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از ژن سیتوکروم اکسیداز زیر واحد یک |
 |
170 Time(s) |
|
100 |
اثرات دورههای گرسنگی و تغذیه مجدد بر کیفیت لاشه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در طی مدت نگهداری در یخچال |
 |
166 Time(s) |
|
101 |
الگوی تکوین فلس در کپورماهی دندان دار هرمزی (Aphaniops hormuzensis) |
 |
167 Time(s) |
|
102 |
اثر روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص های آنتی اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus) |
 |
173 Time(s) |
|
103 |
تاثیر جایگزینی نسبی گلوتن گندم بجای پودر ماهی بر شاخص های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و ایمنی موکوسی بچه ماهی نورس سفید (Rutilus kutum) |
 |
164 Time(s) |
|
104 |
مطالعه ترکیبات خون و مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) در فصل تکثیر مصنوعی |
 |
172 Time(s) |
|
105 |
بررسی عادات غذایی ماهی تیزکولی (Hemiculter leucisculus)دریاچه چیتگر تهران |
 |
174 Time(s) |
|
106 |
ارزیابی حسی ماریناد سرد و پخته تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichtys moitrix) |
 |
174 Time(s) |
|
107 |
جداسازی و شناسایی باکتری استرپتوکوکوس در یک مزرعه پرورش ماهی قزل آلا در شهر آمل به روش کشت و تست های بیوشیمیایی |
 |
148 Time(s) |
|
108 |
بررسی اکوسیستم جنگل های حرا به عنوان محیط زیستگاهی و پناهگاهی برای ماهی ها |
 |
178 Time(s) |
|
109 |
شناسایی ماهی بلنی دندان شمشیری Petroscrit mitratus) ) در سواحل مکران بر اساس توالی ژن سیتوکروم اکسیداز 1 |
 |
175 Time(s) |
|
110 |
کا-پیا: مروری بر یافته-های اخیر گونه-های مهاجم کاراس و تیلاپیا در ایران |
 |
171 Time(s) |
|
111 |
بررسی علت تلفات در بچه ماهیان یک ماهه سیچلاید بالزانی (Gymnogeophagus balzanii) در یک مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شهر تهران. |
 |
204 Time(s) |
|
112 |
بررسی اندازه و تعداد سلول های کلراید پوست لارو سوف سفید (Sander lucioperca) در مواجهه با شوری |
 |
175 Time(s) |
|
113 |
ارزیابی کیفی آب رودخانه خرمرود با استفاده از ساختار جمعیتی ماکروبنتوزها بهعنوان شاخص زیستی |
 |
161 Time(s) |
|
114 |
استفاده از روش سطح پاسخ جهت بهینه سازی فعالیت ضد باکتری پروتئین هیدرولیز شده تون زردباله (Tunnus albacores) |
 |
151 Time(s) |
|
115 |
معرفی بیماری کبد چرب در ماهی قزلالای رنگینکمان و راههای درمان آن |
 |
150 Time(s) |
|
116 |
بررسی علت تلفات شدید در ماهیان تازه خریداری شده در یک مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زنتی در شهر تهران |
 |
177 Time(s) |
|
117 |
مکانهای مستعد آبزی پروری حاشیه رودخانه قزل اوزان استان زنجان |
 |
199 Time(s) |
|
118 |
مطالعه هیستومورفومتری مخ و مخچه در ماهی کپور نقرهای |
 |
201 Time(s) |
|
119 |
بررسی هم آوری ماهی کولی جنوب Alburnus sellal Heckel 1843 در رودخانه گاماسیاب حوضه تیگره (ایران) |
 |
170 Time(s) |
|
120 |
بررسی رابطه طول_وزن و شاخص وضعیت گونه مروارید ماهی لب نازک Acanthobrama microlepis در رودخانه های قزل اوزن و سفیدرود حوضه خزر |
 |
168 Time(s) |
|
121 |
تأثیر پودر گلپر (Heracleum sp.) بر فراسنجههای خونی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) |
 |
193 Time(s) |
|
122 |
تأثیر پودر گلپر (Heracleum sp.) بر عملکرد رشد و ضریب تبدیل غذایی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) |
 |
192 Time(s) |
|
123 |
شناسایی انگلهای مشترک ( زئونوز) کپورماهیان ( chalcalburnus chalcoides,Rutilus frisii kutum,Capoeta capoeta ) و شگ ماهیان ( alosa branshnikovi,clupeonella grimmi ) در حوزه جنوبی دریای خزر |
 |
223 Time(s) |
|
124 |
اثرات آمونیاک و تغذیه با نانوسلنیوم و ویتامین E بر قابلیت تنظیم اسمزی در ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) |
 |
468 Time(s) |
|
125 |
ارزیابی فراوانی میکروپلاستیکها در اندامهای مختلف ماهی Rastreliger kanagurta |
 |
162 Time(s) |
|
126 |
بررسی اولویت غذایی بچه ماهیان سفید در سواحل استان گیلان (حوزه جنوبی دریای خزر) |
 |
175 Time(s) |
|
127 |
بررسی رژیم غذایی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دریاچه چیتگر |
 |
162 Time(s) |
|
128 |
بررسی پراکنش ماهیان رودخانه خالکایی (حوضه تالاب انزلی) |
 |
170 Time(s) |
|
129 |
بررسی میزان شیوع انگلهای خارجی ماهیان زینتی در استان گیلان |
 |
174 Time(s) |
|
130 |
اندازه گیری غلظت فلزات سنگین(Pb,Cd,Cu,Ni) در بافت خوراکی ماهی سفید دریای خزر |
 |
160 Time(s) |
|
131 |
شناسایی منشا ماهی سهخاره (Gasterosteus aculateus Linnaeus, 1758) در دریای خزر با استفاده ازتوالی یابی ژن سیتوکروم b |
 |
180 Time(s) |
|
132 |
بررسی پراکنش ، فراوانی و روابط طول و وزن ماهی بوتک (Cyprinion macrostomum) رودخانه کشکان (استان لرستان) |
 |
247 Time(s) |
|
133 |
بررسی فراوانی ، پراکنش و رشد سیاه ماهیان Capoeta رودخانه کشکان (استان لرستان) |
 |
179 Time(s) |
|
134 |
تاثیر قطع غذادهی و تغذیه مجدد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر میزان ترشح هورمون کورتیزول و پایش میزان رشد |
 |
173 Time(s) |
|
135 |
مطالعه شاخص های رسیدگی جنسی ماهی اسبله L.,1758 Silurus glanis در تالاب بین المللی انزلی |
 |
196 Time(s) |
|
136 |
بررسی شیوع و شدت انگلهای مونوژن ماهیان آب شیرین در برخی از استخرهای پرورشی در سطح استان گیلان |
 |
164 Time(s) |
|
137 |
تاثیر نسبت های مختلف ترئونین به لیزین جیره بر شاخصهای رشد و تعذیه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان |
 |
161 Time(s) |
|
138 |
تحلیل ریخت سنجی هندسی فلس جهت شناسایی جمعیتهای مختلف گونه Alburnoides tabarestanensis در حوزه آبریز جنوبی دریای خزر |
 |
163 Time(s) |
|
139 |
مقایسه خصوصیات ریخت سنجی چهار جمعیت شاهکولی (Alburnus chalcoides) در رودخانههای سرخرود، سردآبرود، شیرود و میانرود |
 |
167 Time(s) |
|
140 |
بررسی غلظت سرب و کادمیوم در ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) تالاب بینالمللی چغاخور |
 |
172 Time(s) |
|
141 |
درمان بیماری کبد چرب غیر الکلی_(NAFLD)_در ماهی قزلالای رنگینکمان با تاکید بر داروهای گیاهی |
 |
202 Time(s) |
|
142 |
عوامل تعیین کننده در زیستگاه انتخابی گونه نازک ماهی ((Chondrostoma regium (Heckel, 1843) در رود زاینده رود |
 |
179 Time(s) |
|
143 |
بررسی برخی از خصوصیات زیستی ماهیان عمده تالاب شادگان |
 |
169 Time(s) |
|
144 |
تایید نتاج گاینوژن بین گونه ای در تاسماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره |
 |
170 Time(s) |
|
145 |
رویکردهای نوظهور بانک ژن زیستی جهت حفاظت از گونه های تاسماهیان دریای خزر |
 |
171 Time(s) |
|
146 |
مقایسه جمعیت ماهی کوپر (Argyrops spinifer) در در بندر بوشهر و بندردیر |
 |
163 Time(s) |
|
147 |
شیوع و ویژگیهای مولکولی برخی باکتریهای بیماریزا گرم منفی در قزلآلا مزارع پرورش ماهی استان مازندران |
 |
168 Time(s) |
|
148 |
مدلسازی پراکنش مکانی گونه کپوردندان فارس Aphanius farsicus (Teimori, Esmaeili & Reichenbacher 2011) در ایران تحت تأثیر تغییر اقلیم |
 |
112 Time(s) |
|
149 |
بررسی تنوع ریختی جمعیتهای جویبارماهی السا Oxynoemacheilus elsae Eagderi, Jalili & Çiçek 2018 در حوضه دریاچه ارومیه |
 |
105 Time(s) |