|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر پایههای مختلف بر شاخص برداشت و کارایی عملکرد نارنگی انشو (Citrus unshiu) |
|
چکیده فارسی مقاله |
پایههای مختلف مرکبات بر صفات کمی و کیفی میوه رقم پیوندک تأثیر دارند که این شاخصها از نظر اقتصادی برای تولید کننده از اهمیت ویژهای برخوردارند. ازاینرو، تأثیر برخی پایههای مهم مرکبات بر شاخص برداشت میوه و کارایی عملکرد نارنگی پیشرس انشوی میاگاوا، در شرایط اقلیمی و خاکی منطقه شرق مازندران مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با هفت پایه و چهار تکرار و چهار درخت در هر تکرار در مهدشت ساری به مدت شش سال از سال 1389 انجام شد. پایههای مرکبات شامل: 1. سوینگل سیتروملو؛ 2. ترویر سیترنج؛ 3.کاریزو سیترنج؛ 4. سی 35؛ 5. اسموت فلت سویل؛ 6. گوتو و 7. نارنج بودند. نتایج نشان داد که شاخص برداشت میوه نارنگی روی پایه کاریزو سیترنج، بیشترین مقدار (زودرس) و روی پایه اسموت فلت سویل، کمترین مقدار (دیررس) بود. پایههای سوینگل سیتروملو و نارنج در گروه دوم (میانرس) قرار گرفتند. شاخص برداشت میوه روی پایههای ترویر سیترنج، سی35 و گوتو حد واسط زودرس و میانرس بود. بیشترین کارایی عملکرد در پایه ترویر سیترنج و سپس در پایه نارنج دیده شد و کمترین مقدار در پایه گوتو و سپس پایههای اسموت فلت سویل و سوینگل سیتروملو تولید شد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
مرکبات، پایه، رقم، صفات کمی و کیفی میوه |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
نگين اخلاقي اميري | Negin Akhlaghi مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي مازندران، سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، ساري، ايران
علي اسدي كنگرشاهي | Ali Assadi مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي مازندران، سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، ساري، ايران
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
دریافت فایل مقاله |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|