نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تأثیر پایه‌های مختلف بر شاخص برداشت و کارایی عملکرد نارنگی انشو (Citrus unshiu)
چکیده فارسی مقاله پایه‌های مختلف مرکبات بر صفات کمی و کیفی میوه رقم پیوندک تأثیر دارند که این شاخص‌ها از نظر اقتصادی برای تولید کننده از اهمیت ویژهای برخوردارند. ازاین‌رو، تأثیر برخی پایه‌های مهم مرکبات بر شاخص برداشت میوه و کارایی عملکرد نارنگی پیش‌رس انشوی میاگاوا، در شرایط اقلیمی و خاکی منطقه شرق مازندران مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با هفت پایه و چهار تکرار و چهار درخت در هر تکرار در مهدشت ساری به مدت شش سال از سال 1389 انجام شد. پایه‌های مرکبات شامل: 1. سوینگل سیتروملو؛ 2. ترویر سیترنج؛ 3.کاریزو سیترنج؛ 4. سی 35؛ 5. اسموت فلت سویل؛ 6. گوتو و 7. نارنج بودند. نتایج نشان داد که شاخص برداشت میوه نارنگی روی پایه کاریزو سیترنج، بیشترین مقدار (زودرس‌) و روی پایه اسموت فلت سویل، کمترین مقدار (دیررس‌) بود. پایه‌های سوینگل سیتروملو و نارنج در گروه دوم (میان‌رس) قرار گرفتند. شاخص برداشت میوه روی پایه‌های ترویر سیترنج، سی35 و گوتو حد واسط زودرس و میان‌رس بود. بیشترین کارایی عملکرد در پایه ترویر سیترنج و سپس در پایه نارنج دیده شد و کمترین مقدار در پایه گوتو و سپس پایه‌های اسموت فلت سویل و سوینگل سیتروملو تولید شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله مرکبات، پایه، رقم، صفات کمی و کیفی میوه

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله نگين اخلاقي اميري | Negin Akhlaghi
مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي مازندران، سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، ساري، ايران

علي اسدي كنگرشاهي | Ali Assadi
مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي مازندران، سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، ساري، ايران


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها