نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی مطالعه اثرات سوربیتول و نیترات پتاسیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی طالبی سمسوری
چکیده فارسی مقاله این آزمایش به‌منظور ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات سوربیتول و نیترات پتاسیم ﺑﺮ برخی از صفات فیزیولوژیکی میوه طالبی سمسوری در ﻗﺎﻟﺐ ﻃﺮح بلوک‌های ﮐﺎﻣﻞ ﺗﺼﺎدﻓﯽ ﺑﺎ ﺳﻪ ﺗﮑﺮار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد. تیمارها شامل محلول‌های مختلف سوربیتول با غلظت‌های (0 و 2 و 4 میلی مولار) و نیترات پتاسیم با غلظت‌های (0 و4 و 6 قسمت در هزار) به‌صورت محلول‌پاشی برگی بودند. نتایج نشان داد که بیشترین محتوای پروتئین کل در میوه‌های تیمار شده با نیترات پتاسیم 6 در هزار و بیشترین فعالیت کاتالاز در میوه‌های تیمار شده با سوربیتول 2 میلی مولار و نیترات پتاسیم 4 در هزار به دست آمد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کاتالاز، طالبی سمسوری، پروتئین کل

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله عاليه محسني | Alie Mohseni
دانشگاه شهيد باهنر، كرمان

نجمه زينلي | Najmeh Zeynali
دانشگاه شهيد باهنر، كرمان

علي اكبر مقصودي | Ali Maghsuodi
دانشگاه شهيد باهنر، كرمان


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها