نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تنوع اسانس بخش‌های هوایی افسنطین (Artemisia absinthium L.) یک‌ساله و دوساله در طول مرحله فنولوژیکی
چکیده فارسی مقاله در پژوهش حاضر تنوع کمی و کیفی اسانس افسنطین (Artemisia absinthium L.) در سن یک‌سالگی و دوسالگی در طول چرخه زندگی (رویشی، آغاز گلدهی و گلدهی کامل) بررسی شد. اسانس گیاه به روش تقطیر با آب از نمونه‌های هوا خشک شده به دست آمد. درصد اسانس (W/W%) در گیاهان یک‌ساله در مرحله رویشی (%35/0)، در گیاه دوساله مرحله رویشی (%39/0)، دوساله مرحله آغاز گلدهی (%38/0)، دوساله مرحله گلدهی کامل (%36/0) به دست آمد. آنالیز اسانس به‌وسیله دستگاه GC و GC/MS انجام شد. زد- بتا- اوسیمن اکساید، ترکیب اصلی اسانس بود که مقدار آن در گیاه یک‌ساله (%86/77)، دوساله در مرحله رویشی (%15/72)، دوساله در مرحله آغاز گلدهی (%88/62) و دوساله در مرحله گلدهی کامل (%72/37) بود که در طول مرحله فنولوژیکی در گیاه دوساله مقدار آن کاهش یافت.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله افسنطین، مراحل فنولوژیکی، زد- بتا- اوسیمن اکساید، GC، GC/MS

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سميه علي ميرزائي | Somayeh Mirzaei
دانشكده كشاورزي، دانشگاه بوعلي سينا، همدان، ايران

منصور غلامي | Mansour Gholami
دانشكده كشاورزي، دانشگاه بوعلي سينا، همدان، ايران

علي عزيزي | Ali Azizi
دانشكده كشاورزي، دانشگاه بوعلي سينا، همدان، ايران

رمضان كلوندي | Ramezan Kalvandi
دانشكده كشاورزي، دانشگاه بوعلي سينا، همدان، ايران


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها