نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی تمشک گونه Sanctus در مراحل مختلف رشد
چکیده فارسی مقاله تمشک از خانواه Rosaceae و جنس Rubus می‌باشد که به‌صورت وحشی در مناطق معتدل و مرطوب ایران رشد می‌کند. این گیاه دارای ارزش غذایی و خواص آنتی‌اکسیدانی بالایی است و بنابراین پتانسیل کشت تجاری را داراست. اما ازآنجایی‌که بیشترین مساحت ایران مناطقی با آب‌وهوای گرم و خشک با دمای بالا در تابستان، فراگرفته است، شناسایی و معرفی ارقام متحمل و سازگار نسبت این مناطق ضروری می‌باشد. لذا این آزمایش در منطقه باجگاه در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در 3 ماه جون با میانگین دمایی 30 و آگوست با میانگین دمایی 38 و اکتبر با میانگین دمایی 26 درجه سانتی‌گراد در دو سال پیاپی 2015 و 2016 و 4 تکرار به‌منظور ارزیابی گونه‌یSanctus نسبت به تغییرات آب‌وهوایی و به‌خصوص دمایی در طول فصل رشد، انجام شد. میزان فاکتورهای آنتی‌اکسیدانی مانند آنتوسیانین، آنتی‌اکسیدان، فنول، فلاونویید، فلاونون، مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان دادند که میزان ترکیبات فنلی و فلاونونی و فلاونوییدی در ماه بسیار گرم آگوست نسبت به سایر ماه‌ها اختلاف معنی‌داری داشت.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله Sanctus، فنل، فلاونوییدی، آنتی‌اکسیدان

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله زهرا شمس | Zahra Shams
دانشكده كشاورزي، دانشگاه شيراز، شيراز، ايران

سعيد عشقي | Saeed Eshghi
دانشكده كشاورزي، دانشگاه شيراز، شيراز، ايران

عنايت الله تفضلي | Enayat Tafazoli
دانشكده كشاورزي، دانشگاه شيراز، شيراز، ايران

علي قرقاني | Ali Gharaghani
دانشكده كشاورزي، دانشگاه شيراز، شيراز، ايران


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها