|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات فنلی برگ سه رقم زیتون (.Olea europaea L) در منطقه گنبدکاووس |
|
چکیده فارسی مقاله |
برگهای زیتون جزء ضایعات کشاورزی محسوب میشوند درحالیکه از لحاظ خاصیت آنتیاکسیدانی، از پتانسیل بالایی برخوردار هستند. هدف از این پژوهش تعیین مقدار فنل کل، مهمترین ترکیب فنلی (اولئوروپین) و همچنین فعالیت آنتیاکسیدانی برگ سه رقم ‘زرد’، ‘روغنی’ و ‘کرونایکی’ (Koroneiki) و ارتباط آنها با ماههای مختلف سال میباشد. با توجه به نتایج حاصل از این پژوهش، مشخص گردید که ارقام موردمطالعه ازنظر تمامی فاکتورها دارای اختلاف معنیداری هستند (P< 0.01). بیشترین مقدار فنل کل را رقم ‘زرد’ با 1/26 میلیگرم معادل اسیدگالیک بر گرم ماده خشک در اواخر خردادماه نشان داد و بیشترین میزان فعالیت آنتیاکسیدانی هم در رقم ‘زرد’ با 4/78 درصد مشاهده شد. تجزیه و تحلیل رگرسیونی دادهها نشان داد که رابطه مثبت و معنیداری بین مقدار فنل کل و فعالیت آنتیاکسیدانی وجود دارد (R2< 0.01). در میان ارقام موردمطالعه، بیشترین مقدار اولئوروپین با 3/19 میلیگرم بر گرم ماده خشک، در رقم ‘کرونایکی’ و در اواخر خردادماه وجود داشت. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
فنل کل، فعالیت آنتیاکسیدانی، برگ زیتون، اولئوروپئین، HPLC |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
ميثم اشجعي | Meysam Ashjaei دانشگاه گيلان، رشت
منيژه ذكايي | Manizhe Zakaei دانشگاه گيلان، رشت
داود بخشي | Davod Bakhshi دانشگاه گيلان، رشت
حسين صادقي | Hossein Sadeghi دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري، ساري
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
دریافت فایل مقاله |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|