|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی فنولوژی، عملکرد و صفات کیفی در برخی ژنوتیپهای انگور سیستان |
|
چکیده فارسی مقاله |
این پژوهش بهمنظور مقایسه و انتخاب ژنوتیپ برتر ازجهت عملکرد، زودرسی و کیفیت از میان ژنوتیپهای انگور موجود در ایستگاه تحقیقات کشاورزی سیستان در سال 1394-1393، روی 10 ژنوتیپ انگور انجام شد. نتایج نشان داد که ژنوتیپهای انگور از نظر فنولوژی، عملکرد و صفات کیفی تفاوت داشتند که نشاندهنده وجود تنوع میان ژنوتیپ ها بود. بیشترین عملکرد میوه در بوته به ژنوتیپهای فخری (500/61 کیلوگرم)، امیری (334/43 کیلوگرم) و چشهگو (705/40 کیلوگرم) به ترتیب تعلق داشت. بالاترین مقدار مواد محلول جامد در ژنوتیپهای عباسی (20 درجه بریکس)، فخری (3/18 درجه بریکس) و یاقوتی قرمز و سفید (18 درصد قند) و کمترین در ژنوتیپهای امیری (6/12 درجه بریکس)، شصت عروس (6/13 درجه بریکس) و خای علوم (14 درجه بریکس) وجود داشت. بالاترین مقدار از نظر شاخص کیفیت ( TSS/TA) را ژنوتیپهای فخری و یاقوتی داشتند و رقم یاقوتی قرمز نسبت به سایر ارقام زودرسترین بود. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
ژنوتیپ، مواد محلول جامد، شاخص کیفیت، انگور |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
حمیدرضا فنایی | Hamid Fanaei سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران
حسین اکبری مقدم | Hossein Akbari سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران
حسین روحانی نژاد | Hossein Rohani سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران
علیرضا اکبری مقدم | Alireza Akbari سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران
منصور فاضلی رستم پور | Mansur Fazeli سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران
محمدرضا نارویی راد | Mohammedreza Narouei rad سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
دریافت فایل مقاله |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|