نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی فنولوژی، عملکرد و صفات کیفی در برخی ژنوتیپ‌های انگور سیستان
چکیده فارسی مقاله این پژوهش به‌منظور مقایسه و انتخاب ژنوتیپ برتر ازجهت عملکرد، زودرسی و کیفیت از میان ژنوتیپ‌های انگور موجود در ایستگاه تحقیقات کشاورزی سیستان در سال 1394-1393، روی 10 ژنوتیپ انگور انجام شد. نتایج نشان داد که ژنوتیپ‌های انگور از نظر فنولوژی، عملکرد و صفات کیفی تفاوت داشتند که نشان‌دهنده وجود تنوع میان ژنوتیپ ها بود. بیشترین عملکرد میوه در بوته به ژنوتیپ‌های فخری (500/61 کیلوگرم)، امیری (334/43 کیلوگرم) و چشه‌گو (705/40 کیلوگرم) به ترتیب تعلق داشت. بالاترین مقدار مواد محلول جامد در ژنوتیپ‌های عباسی (20 درجه بریکس)، فخری (3/18 درجه بریکس) و یاقوتی قرمز و سفید (18 درصد قند) و کمترین در ژنوتیپ‌های امیری (6/12 درجه بریکس)، شصت عروس (6/13 درجه بریکس) و خای علوم (14 درجه بریکس) وجود داشت. بالاترین مقدار از نظر شاخص کیفیت ( TSS/TA) را ژنوتیپ‌های فخری و یاقوتی داشتند و رقم یاقوتی قرمز نسبت به سایر ارقام زودرس‌ترین بود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ژنوتیپ، مواد محلول جامد، شاخص کیفیت، انگور

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله حمیدرضا فنایی | Hamid Fanaei
سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران

حسین اکبری مقدم | Hossein Akbari
سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران

حسین روحانی نژاد | Hossein Rohani
سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران

علیرضا اکبری مقدم | Alireza Akbari
سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران

منصور فاضلی رستم پور | Mansur Fazeli
سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران

محمدرضا نارویی راد | Mohammedreza Narouei rad
سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زابل، ایران


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها