|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
مطالعه برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوههای گیاه دارویی Rosa webbiana |
|
چکیده فارسی مقاله |
R.webbiana از گیاهان دارویی ارزشمند تیره رزاسه بوده که از گل و میوهی آن برای رفع تب ناشی از مسمومیت غذایی و درمان هپاتیت و زردی کبد استفاده میشود. این تحقیق بهمنظور بررسی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوهی R.webbiana جمعآوریشده از شهرستان بوکان انجام شد. برای اندازهگیری آنتوسیانین کل از روش پتانسیومتری و کربوهیدرات کل از معرف آنترون استفاده شد، که مقدار آنتوسیانین کل 36/7 میلیگرم بر لیتر و کربوهیدرات کل 092/20 میلیگرم بر گرم بود. مقدار TSS اندازهگیری شده با رفراکتومتر 27 شاخص بریکس و مقدار TA، 06/0 درصد بود. جهت تعیین صفات مورفولوژیکی مانند وزن، طول، قطر، ضخامت، تعداد بذر، وزن هزار دانه، درصد گوشت میوه، نسبت گوشت به بذر و نسبت طول به قطر میوه از دستگاه کولیس متر دیجیتال و ترازوی دیجیتال استفاده شد که مقدار آنها در این مطالعه به ترتیب 56/1 گرم، 15/21 میلیمتر، 51/11 میلیمتر، 41/1 میلیمتر، 23 عدد، 62/17 گرم، 17/63 درصد، 48/2 و 83/1 بود. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
کربوهیدرات کل، آنتوسیانین کل، TSS، TA، مورفولوژی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|