نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی مطالعه برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوه‌های گیاه دارویی Rosa webbiana
چکیده فارسی مقاله R.webbiana از گیاهان دارویی ارزشمند تیره رزاسه بوده که از گل و میوه‌ی آن برای رفع تب ناشی از مسمومیت غذایی و درمان هپاتیت و زردی کبد استفاده می‌شود. این تحقیق به‌منظور بررسی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوه‌ی R.webbiana جمع‌آوری‌شده از شهرستان بوکان انجام شد. برای اندازه‌گیری آنتوسیانین کل از روش پتانسیومتری و کربوهیدرات کل از معرف آنترون استفاده شد، که مقدار آنتوسیانین کل 36/7 میلی‌گرم بر لیتر و کربوهیدرات کل 092/20 میلی‌گرم بر گرم بود. مقدار TSS اندازه‌گیری شده با رفراکتومتر 27 شاخص بریکس و مقدار TA، 06/0 درصد بود. جهت تعیین صفات مورفولوژیکی مانند وزن، طول، قطر، ضخامت، تعداد بذر، وزن هزار دانه، درصد گوشت میوه، نسبت گوشت به بذر و نسبت طول به قطر میوه از دستگاه کولیس متر دیجیتال و ترازوی دیجیتال استفاده شد که مقدار آن‌ها در این مطالعه به ترتیب 56/1 گرم، 15/21 میلی‌متر، 51/11 میلی‌متر، 41/1 میلی‌متر، 23 عدد، 62/17 گرم، 17/63 درصد، 48/2 و 83/1 بود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کربوهیدرات کل، آنتوسیانین کل، TSS، TA، مورفولوژی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها