نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی مطالعه بیوشیمیایی دانهال‌های گواوا تحت تنش شوری
چکیده فارسی مقاله تنش شوری علاوه بر افزایش تولید نمک در برگ، باعث افزایش گونه‌های فعال اکسیژن درون گیاه می‌گردد. گواوا یکی از مهم‌ترین میوه‌های مناطق گرمسیری و غنی از ترکیبات مغذی و ویتامین‌هاست. لذا به‌منظور بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی آن، آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی طراحی شد. تأثیر سه سطح شوری (0و 5و 10 دسی زیمنس بر متر) و پوترسین به‌عنوان تیمار کمکی با سه سطح (0 و 250 و 500 پی‌پی‌ام) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که بیشترین فعالیت آنزیم کاتالاز و پراکسیداز به ترتیب در غلظت‌های 10 و صفر شوری مشاهده شده است. بااین‌حال با افزایش غلظت پوترسین میزان فعالیت این دو آنزیم افزایش یافت. بیشترین فعالیت آنزیم پلی‌فنول اکسیداز نیز در غلظت 250 پی‌پی‌ام پوترسین مشاهده شد. محتوی کلروفیل a و b نیز با افزایش غلظت نمک کاهش یافتند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پلی فنل اکسیداز، کاتالاز، پراکسیداز، کلروفیل

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها