|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
اثرات محلولپاشی برگی بُر، روی و پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی میوه برخی ارقام زیتون |
|
چکیده فارسی مقاله |
این آزمایش برای مطالعه اثر محلولپاشی برگی پتاسیم، بُر و روی در خصوصیات فیزیکی سه رقم زیتون (کرونایکی، میشن و کایلت) در سال 1395 در اهواز اجرا گردید. آزمایش بهصورت طرح فاکتوریل بر پایه بلوکهای کامل تصادفی، با سه تیمار(T0) : شاهد (محلولپاشی با آب)(T1): ترکیبی از 1000 میلیگرم در لیتر از هرکدام سولفات پتاسیم، سولفات روی و اسید بوریک و (T2) ترکیبی از 2000 میلیگرم در لیتر از هرکدام سولفات پتاسیم، سولفات روی و اسید بوریک با سه تکرار اجرا شد. درختان در چهار مرحله یک هفته قبل از باز شدن کامل گلها، دو هفته بعد از باز شدن کامل گلها، مرحله سخت شدن هسته و مرحله تجمع و ستنز روغن محلولپاشی شدند. نتایج نشان داد محلولپاشی برگی اختلاف معنیداری در وزن تازه میوه ، وزن تر هسته و گوشت میوه و وزن خشک هسته و خشک گوشت میوه دارد و همچنین اثر معنیداری در ابعاد میوه و هسته داشت. وزن و اندازه میوه و هسته، وزن گوشت میوه و نسبت گوشت به هسته در تیمار (T2) بیشترین میزان را داشته و نسبت به شاهد معنیدار گردید.نتایج نشان داد که بالاترین میزان وزن تازه میوه(2.48 گرم)، گوشت میوه (82/1 گرم) و وزن خشک گوشت میوه (48/0 گرم) با تیمار (T2) در رقم میشن میباشد. در کل خصوصیات فیزیکی میوه تحت تأثیر قرار گرفته بود که در کیفیت میوه نقش دارند. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
محلولپاشی برگی، زیتون، عناصر غذائی، خصوصیات فیزیکی میوه |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|