نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تأثیر محلول‌پاشی سطوح مختلف منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
چکیده فارسی مقاله در این پژوهش اثرات سطوح مختلف سولفات منگنز (0، 3/0، 6/0، 9/0، 2/1 و 5/1 درصد) به‌صورت محلول‌پاشی روی انار رقم ملس ترش ساوه در سال 1390 انجام گرفت. تیمارها به‌طور معنی‌داری بر عملکرد، درصد ترکیدگی میوه، درصد آریل‌های میوه، مواد جامد محلول و غلظت منگنز در برگ‌ها مؤثر بودند. نتایج نشان داد که بالاترین عملکرد، درصد مواد جامد محلول و درصد آریل‌های میوه با کاربرد سولفات منگنز 6/0 و 9/0 درصد به دست آمد. با توجه به نتایج این آزمایش به نظر می‌رسد که سولفات منگنز 2/1 و 5/1 درصد می‌تواند تأثیرات منفی بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انار داشته باشد و همچنین می‌توان گفت که محلول‌پاشی سولفات منگنز 3/0، 6/0 و 9/0 درصد، تیمارهای مناسب‌تری برای بالا بردن عملکرد و کمیت و کیفیت میوه انار رقم ملس ترش ساوه می‌باشند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله عملکرد، مواد جامد محلول، وزن 100 آریل، درصد آریل‌های میوه، غلظت منگنز برگ‌ها

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها