|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر محلولپاشی سطوح مختلف منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه |
|
چکیده فارسی مقاله |
در این پژوهش اثرات سطوح مختلف سولفات منگنز (0، 3/0، 6/0، 9/0، 2/1 و 5/1 درصد) بهصورت محلولپاشی روی انار رقم ملس ترش ساوه در سال 1390 انجام گرفت. تیمارها بهطور معنیداری بر عملکرد، درصد ترکیدگی میوه، درصد آریلهای میوه، مواد جامد محلول و غلظت منگنز در برگها مؤثر بودند. نتایج نشان داد که بالاترین عملکرد، درصد مواد جامد محلول و درصد آریلهای میوه با کاربرد سولفات منگنز 6/0 و 9/0 درصد به دست آمد. با توجه به نتایج این آزمایش به نظر میرسد که سولفات منگنز 2/1 و 5/1 درصد میتواند تأثیرات منفی بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه انار داشته باشد و همچنین میتوان گفت که محلولپاشی سولفات منگنز 3/0، 6/0 و 9/0 درصد، تیمارهای مناسبتری برای بالا بردن عملکرد و کمیت و کیفیت میوه انار رقم ملس ترش ساوه میباشند. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
عملکرد، مواد جامد محلول، وزن 100 آریل، درصد آریلهای میوه، غلظت منگنز برگها |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|