نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی واکنش برخی از ویژگی‌های کمی و کیفی انگور ریش‌بابا (Vitis vinifera L. cv. Rishbaba) به تیمار اسانس رزماری و پوشش کیتوزان
چکیده فارسی مقاله این آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با استفاده از واکس کیتوزان و اسانس رزماری بر عمر انباری میوه انگور ارقام ریش‌بابا در سه تکرار و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در سال 1395 انجام شد. میوه‌ها به مدت یک دقیقه در محلول‌هایی شامل غلظت‌های مختلف کیتوزان در سه سطح (صفر، 5/0 و5/1 درصد) و اسانس رزماری در سه سطح (صفر، 250 و 500 میلی‌گرم در لیتر) غوطه‌ور و به مدت 30 روز در انبار با دمای 1±0 سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 90-85 درصد نگه‌داری شدند. نتایج نشان داد که در مدت انبارمانی، درصد ریزش حبه، میزان قهوه‌ای شدن چوب خوشه، درصد آلودگی افزایش و وزن میوه، سفتی بافت و ویتامین ث کاهش یافت. برهمکنش اسانس رزماری و کیتوزان توانست درصد کاهش وزن، ریزش حبه، فساد و آلودگی را کاهش و ویتامین ث و سفتی بافت را افزایش دهد. بر اساس نتایج این پژوهش، به‌منظور بهبود عمر انباری انگور رقم ریش‌بابا غلظت کیتوزان 5/1 درصد و رزماری 500 میلی‌گرم در لیتر قابل توصیه می‌باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پس از برداشت، پوسیدگی، ریزش حبه، عمر انباری ، قهوه‌ای شدن چوب خوشه

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها