|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید |
|
چکیده فارسی مقاله |
رنگ یکی از فاکتورهای مهم در تعیین کیفیت پس از برداشت میوهها بهخصوص خشکبار میباشد. در مقابل، پوست مغز گردوی تازه به دلیل ترکیبات فنولی فراوان، مستعد قهوهای شدن است. هدف از این مطالعه بررسی اثر آسکوربیکاسید برای مهار قهوهای شدن پوست و حفظ کیفیت پس از برداشت مغز گردوی تازه در طول نگهداری میباشد. در این آزمایش تغییرات صفاتی مانند درخشندگی (L*) و ارزیابی حسی در طول دوره نگهداری مدنظر قرار گرفت. نتایج نشان داد که تیمار آسکوربیکاسید باعث کنترل قهوهای شدن پوست و حفظ صفات کیفی مغز گردوی تازه مانند رنگ روشن، تردی و طعم در طول دوری نگهداری شد. به-طوریکه ممکن است تیمار آسکوربیکاسید برای حفظ کیفیت پس از برداشت مغز گردوی تازه مفید باشد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
ارزیابی حسی، انبارمانی، درخشندگی، کیفیت |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|