نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بسته‌بندی با اکسیژن افزایش‌یافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف
چکیده فارسی مقاله به‌منظور انجام این آزمایش، آریل‌ها به‌صورت دستی دانه شدند و با کلرین (μL L−1 100 هیپوکلریت سدیم، 5/6pH= و آب با دمای ◦C 5) شستشو و آب‌کشی شده و آب اضافه آن خارج گردید. سپس در معرض روش‌های ضدعفونی (به‌تنهایی، دوگانه و سه‌گانه) قرار گرفتند. تیمار آب گرم شامل غوطه‌وری در آب ◦C 55 و خشک‌کردن سطحی در هوا بود. دز kJm−2 54/4 برای تیمار UV-C پیش از بسته‌بندی استفاده شد. بسته‌بندی با اتمسفر فعال به میزان kPa 90 اکسیژن برای تیمار اکسیژن بالا انجام شد. آریل‌ها تحت بسته‌بندی با اتمسفر تعدیل‌یافته برای مدت 14 روز در دمای◦C 5 انبار شدند. آنالیز میکروبی برای باکتری‌های مزوفیل، سایکروفیل، انتروباکتریاسه، مخمر و کپک انجام شد. شمارش‌ها بر حسب لگاریتم واحد تشکیل کلونی بر گرم نمونه گزارش شد. کلیه اندازه‌گیری‌ها با 3 تکرار انجام شد. هیچ تفاوت معنی‌داری بین تیمارها در کنترل رشد باکتری سایکروفیل در طی انبارمانی وجود نداشت. تیمار UVC + اکسیژن افزایش‌یافته مؤثر در جلوگیری از رشد مخمرها بود، اما تیمار آب گرم به‌تنهایی یا در ترکیب با UV-C و اکسیژن افزایش‌یافته مؤثرترین تیمار در جلوگیری از رشد باکتری‌های مزوفیل، سایکروفیل، کپک و مخمربوده اما کمترین بازار پسندی را دارا بوده است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله Punica granatum L.، محصولات کم فراوری شده، روش‌های ضدعفونی، فساد، بسته‌بندی با اتمسفر تعدیل‌یافته

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها