|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی خصوصیات کمی و کیفی سیب های گوشت قرمز و سفید |
|
چکیده فارسی مقاله |
سیب گوشت قرمز از میوههای بومی منحصر بفرد و ارزشمند در ایران میباشد که تا کنون توجه کمی به آن شده است. این میوه به دلیل داشتن ویژگی برتر آنتوسیانین در گوشت میوه، نسبت به سیبهای دیگر برتری دارد. در این مطالعه سعی شده است تا برخی از خصوصیات این میوه بررسی شده و گامی برای تجاریسازی آنها برداشته شود. بدین منظور آزمایشی در سال 1394 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 12 رقم سیب شامل: 4 ژنوتیپ گوشت قرمز، 4 رقم ایرانی و 4 رقم خارجی در سه تکرار انجام شد و ارقام مختلف سیب از نظر صفات کمی و کیفی از جمله درصد مواد جامد قابل حل، درصد اسید قابل تیتر، آنتوسیانین گوشت و پوست ، سفتی و ابعاد و وزن میوه در زمان برداشت میوه....مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد بیشترین میزان سفتی در رقم گل قرمز به میزان 16/12 و کمترین میزان آن در رقم GH2 به میزان 5 نیوتن بر متر مربع بود. بیشترین میزان مواد جامد محلول در رقم رد دلیشز به میزان 50/19 بریکس بود و کمترین مقدار آن در رقم GH2 به میزان 50/11 بریکس بود . بیشترین مقدار اسیدیته قابل تیتر در رقم گل سفید به میزان 87/0 درصد و کمترین مقدار در رقم SH10 به میزان 16/0 درصد اسید مالیک بود. این پژوهش میتواند ارقام سیب گوشت قرمز را به عنوان محصولی جدید به بازار معرفی کند و از آنها در برنامه-های اصلاحی استفاده کرد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
آنتوسیانین، آنتی اکسیدان، ضد سرطان، گوشت میوه، ویژگی های کمی و کیفی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|