نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی نقش بسته‌بندی فعال در افزایش عمر پس از برداشت توت‌فرنگی رقم کامارزا
چکیده فارسی مقاله استفاده از بسته‌بندی با اتمسفر تغییر یافته یکی از روش‌های مؤثر در تأخیر تغییرات فیزیکوشیمیایی مربوط به کاهش کیفیت در مدیریت پس از برداشت محسوب می‌شود. در این تحقیق میوه توت‌فرنگی رقم کامارزا در بسته‌بندی حاوی بالشتک اسانس اکالیپتوس و ریحان مقدس قرار گرفت. آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاٌ تصادفی در سه تکرار انجام شد. نتایج تغییرات مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، ویتامین ث، مواد فنولی کل را طی دوره نگهداری نشان داد. کمترین میزان مواد جامد محلول در روز 12 مشاهده شد. بیشترین مقدار مواد جامد محلول در روز 4 و 8 مربوط به بالشتک اسانس ریحان مقدس بود. کمترین درصد پوسیدگی مربوط به تیمار بالشتک حاوی اسانس ریحان مقدس بود. البته با بالشتک حاوی اسانس اکالیپتوس تفاوت معنی‌داری نشان نداد. تیمار بالشتک‌های حاوی اسانس با کاهش درصد آلودگی، با حفظ مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، ویتامین ث و مواد فنولی کیفیت میوه را حفظ نمودند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله اسانس، بسته‌بندی آنتی میکروبیال، درصد پوسیدگی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها