|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
اثر تیمارهای آب گرم، شوک دیاکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب |
|
چکیده فارسی مقاله |
عناب تازه یک میوه فاسدشدنی است که در دوره پس از برداشت بهسرعت خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی آن کاهش مییابد؛ بنابراین استفاده از تیمارهای پس از برداشت برای کاهش ضایعات بسیار مهم است. این تحقیق در دو آزمایش جداگانه و در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شد، آزمایش اول توسط شوک غلظت بالای (95%) گازهای دیاکسید کربن و نیتروژن انجام شد، درحالیکه در آزمایش دوم اثر تیمار آب گرم با دمای 45 و 55 درجه سانتیگراد بررسی شد. پس از اعمال تیمارها میوهها در پلاستیک نانو بستهبندی و در دمای 1±4 درجه سانتیگراد درون یخچال و به مدت 45 روز نگهداری شدند. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای آب گرم بر درصد افت وزن، سفتی، مواد جامد محلول و فنول کل معنیداری بوده اما بر pH میوه اثر معنیداری نداشت. غلظتهای بالای شوک دیاکسیدکربن بر افت وزن میوه تأثیر معنیدار داشت، بهطوریکه کمترین افت وزن در میوههای تیمار شده با دیاکسید کربن بود، باوجوداین، سایر صفات تحت تأثیر تیمارهای شوک دیاکسید کربن و نیتروژن قرار نگرفتند. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
سفتی میوه، فنول کل، مواد جامد محلول، کیفیت، تیمار پس از برداشت |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|