نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی‌های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بی‌دانه
چکیده فارسی مقاله این پژوهش به‌منظور تأثیر تیمار آب گرم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris) انجام شد. میوه‌های زرشک تازه بی‌دانه با آب گرم (65، 75و Cº 85( و میوه‌های شاهد با آب مقطر سرد Cº 20 به مدت 45 ثانیه تیمار شدند. سپس در دمای 5 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ماه نگهداری شدند. نتایج نشان داد مقدار قند، اسیدیته و اسیدیته قابل تیتر در تیمارهای پس از یک ماه انبارداری در مقایسه با تیمار‌‌های قبل از انبارداری بیشتر بود. بیشترین میزان مواد جامد محلول مربوط به تیمار آب گرم Cº 85 پس از یک ماه نگهداری بود. بیشترین مقدار اسید قابل تیتر در تیمار آب گرم Cº 65 پس از یک ماه انبار‌داری به دست آمد. میزان اسیدیته در تیمارهای پس از یک ماه انبارداری تفاوت معنی‌داری نداشت اما بااین‌وجود تیمار شاهد با 3/16 درصد بیشترین مقدار اسیدیته را داشت. به‌طورکلی، نتایج پژوهش حاضر نشان داد که با کاربرد تیمار آب گرم می‌توان ویژگی‌های کیفی پس از برداشت میوه زرشک بی‌دانه را بهبود بخشید و باعث افزایش ماندگاری آن شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله تیمار حرارتی، زرشک بی‌دانه، انبارمانی، مواد جامد محلول، آنتوسیانین

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها