نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی القاء مقاومت به سرما و کاهش فساد انباری با کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک در میوه انار رقم شیشه کب
چکیده فارسی مقاله انار (Punica granatum) یک میوه ارزشمند است، با وجود این سرمازدگی میوه و فساد در طی دوره انبارداری از اختلالات مهم در اکثر ارقام تجاری می‌باشد. ازاین‌رو در این پژوهش تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک بر حفظ کیفیت، اختلال سرمازدگی و فساد میوه انار رقم شیشه کب بررسی شد. تیمارهای آزمایش غلظت‌های مختلف 0، 1 و 3 میلی مولار اسید سالیسیلیک بودند که در طرح کاملاً تصادفی و با 4 تکرار اعمال گردید. درصد سرمازدگی و فساد میکروبی پس از 2 ماه انبارمانی در دمای 5 درجه سلسیوس ارزیابی شد. نتایج نشان داد که تیمار‌های اسید سالیسیلیک در هر دو غلظت موجب کاهش میزان سرمازدگی و فساد میکروبی در میوه‌های انار انبار شده نسبت به شاهد گردید.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله انبارمانی، اختلالات انباری، فساد میکروبی، کیفیت، سرمازدگی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها