|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
القاء مقاومت به سرما و کاهش فساد انباری با کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک در میوه انار رقم شیشه کب |
|
چکیده فارسی مقاله |
انار (Punica granatum) یک میوه ارزشمند است، با وجود این سرمازدگی میوه و فساد در طی دوره انبارداری از اختلالات مهم در اکثر ارقام تجاری میباشد. ازاینرو در این پژوهش تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک بر حفظ کیفیت، اختلال سرمازدگی و فساد میوه انار رقم شیشه کب بررسی شد. تیمارهای آزمایش غلظتهای مختلف 0، 1 و 3 میلی مولار اسید سالیسیلیک بودند که در طرح کاملاً تصادفی و با 4 تکرار اعمال گردید. درصد سرمازدگی و فساد میکروبی پس از 2 ماه انبارمانی در دمای 5 درجه سلسیوس ارزیابی شد. نتایج نشان داد که تیمارهای اسید سالیسیلیک در هر دو غلظت موجب کاهش میزان سرمازدگی و فساد میکروبی در میوههای انار انبار شده نسبت به شاهد گردید. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
انبارمانی، اختلالات انباری، فساد میکروبی، کیفیت، سرمازدگی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|