|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو |
|
چکیده فارسی مقاله |
هدف از انجام این پژوهش بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت و ماندگاری پس از برداشت خرمالو (Diospyros Kaki L.) بود. میوههای خرمالو پس از برداشت به آزمایشگاه فیزیولوژی پس از برداشت منتقل و با کلراکس 2 درصد به مدت 2 دقیقه ضدعفونی شدند و پس از خشک شدن، تیمارها اعمال شدند که این تیمارها شامل: اگزالیک اسید (5/2 و 5 میلیمولار)، کیتوزان (5/0 و 1 درصد) و تیمار شاهد هرکدام به مدت 5 دقیقه غوطهور شدند. بعد از اعمال تیمارها میوهها در دمای اتاق خشک شدند و سپس به سردخانه با دمای 5 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 85 درصد منتقل و به مدت 20 روز انبارداری شد. بر اساس نتایج به دست آمده کمترین کاهش وزن در تیمار پوشش خوراکی کیتوزان 1 درصد در پایان انبارداری مشاهده شد که با تیمارهای دیگر اختلاف معنیدار داشت. بیشترین سفتی میوه مربوط به تیمارهای اگزالیک اسید 5 میلی مولار و کیتوزان 1 درصد بود که تفاوت معنیداری باهم نداشتند ولی با تیمار شاهد اختلاف معنیداری داشتند. کمترین میزان pH در تیمار اگزالیک اسید 5/2 میلی مولار مشاهده شد. همه تیمارها باعث کاهش میزان مواد جامد محلول شدند و کمترین میزان مواد جامد محلول (TSS) در تیمار اگزالیک اسید 5 میلی مولار مشاهده شد. بهطورکلی با توجه به نتایج پژوهش میتوان گفت که تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان 1 درصد بهترین اثر بر کیفیت و ماندگاری پس از برداشت خرمالو داشتند. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
پوشش خوراکی، درصد کاهش وزن، سفتی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|