نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی اثر کیتوزان و اسانس رزماری بر سفتی، ماندگاری و برخی ویژگی‌های کیفی انگور عسکری (Vitis vinifera L. cv. Askari)
چکیده فارسی مقاله این آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با استفاده از واکس کیتوزان و اسانس رزماری بر عمر انباری میوه انگور رقم عسکری در سه تکرار و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در سال 1395 انجام شد. میوه‌ها به مدت یک دقیقه در محلول‌هایی شامل غلظت‌های مختلف کیتوزان در سه سطح (صفر، 5/0 و5/1 درصد) و اسانس رزماری در سه سطح (صفر، 250 و 500 میلی‌گرم در لیتر) غوطه‌ور و به مدت 30 روز در انبار با دمای 1±0 سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 90-85 درصد نگه‌داری شدند. نتایج نشان داد که در مدت انبارمانی، درصد ریزش حبه، وزن میوه، سفتی بافت، شاخص طعم میوه و ویتامین ث کاهش یافت. برهمکنش اسانس رزماری و کیتوزان توانست درصد کاهش وزن و ریزش حبه را کاهش و ویتامین ث، شاخص طعم میوه و سفتی بافت را افزایش دهد. بر اساس نتایج این پژوهش، به‌منظور بهبود عمر انباری انگور رقم عسکری غلظت کیتوزان 5/0 درصد و رزماری 250 میلی‌گرم در لیتر قابل توصیه می‌باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پس از برداشت، عمر انباری، شاخص طعم میوه، ریزش حبه، سفتی بافت میوه

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها