|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
اثر کیتوزان و اسانس رزماری بر سفتی، ماندگاری و برخی ویژگیهای کیفی انگور عسکری (Vitis vinifera L. cv. Askari) |
|
چکیده فارسی مقاله |
این آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با استفاده از واکس کیتوزان و اسانس رزماری بر عمر انباری میوه انگور رقم عسکری در سه تکرار و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در سال 1395 انجام شد. میوهها به مدت یک دقیقه در محلولهایی شامل غلظتهای مختلف کیتوزان در سه سطح (صفر، 5/0 و5/1 درصد) و اسانس رزماری در سه سطح (صفر، 250 و 500 میلیگرم در لیتر) غوطهور و به مدت 30 روز در انبار با دمای 1±0 سانتیگراد و رطوبت نسبی 90-85 درصد نگهداری شدند. نتایج نشان داد که در مدت انبارمانی، درصد ریزش حبه، وزن میوه، سفتی بافت، شاخص طعم میوه و ویتامین ث کاهش یافت. برهمکنش اسانس رزماری و کیتوزان توانست درصد کاهش وزن و ریزش حبه را کاهش و ویتامین ث، شاخص طعم میوه و سفتی بافت را افزایش دهد. بر اساس نتایج این پژوهش، بهمنظور بهبود عمر انباری انگور رقم عسکری غلظت کیتوزان 5/0 درصد و رزماری 250 میلیگرم در لیتر قابل توصیه میباشد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
پس از برداشت، عمر انباری، شاخص طعم میوه، ریزش حبه، سفتی بافت میوه |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|