نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تأثیر تیمارهای پرتودهی و اسکوربات کلسیم بر کیفیت
میوه انبه (Mangifera indica L.)
چکیده فارسی مقاله به‌منظور بررسی تأثیر پرتودهی و کلسیم بر کیفیت پس از برداشت میوه انبه آزمایشی با دو سطح پرتودهی (UV-C) 5 و 10 کیلوژول بر مترمکعب و اسکوربات کلسیم 5/1 درصد و یا ترکیب آن‌ها به مدت 5 دقیقه انجام شد. صفات مورد نظر طی 7 روز عمر قفسه‌ای در دمای 25 درجه سلسیوس ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که ترکیب تیمارهای پرتودهی و کلسیم موجب پایداری سفتی بافت میوه، افزایش فعالیت آنزیم‌های کاتالاز و فنیل آلانین آمونیالاز و همچنین فنل کل شده، اما غلظت مواد جامد محلول نسبت به شاهد کاهش داشته است. به‌طورکلی تیمارهای فوق باعث حفظ کیفیت میوه انبه شدند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله انبه، عمر قفسه‌ای، پرتودهی، آسکوربات کلسیم، کیفیت

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها