|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر تیمارهای پرتودهی و اسکوربات کلسیم بر کیفیت میوه انبه (Mangifera indica L.) |
|
چکیده فارسی مقاله |
بهمنظور بررسی تأثیر پرتودهی و کلسیم بر کیفیت پس از برداشت میوه انبه آزمایشی با دو سطح پرتودهی (UV-C) 5 و 10 کیلوژول بر مترمکعب و اسکوربات کلسیم 5/1 درصد و یا ترکیب آنها به مدت 5 دقیقه انجام شد. صفات مورد نظر طی 7 روز عمر قفسهای در دمای 25 درجه سلسیوس ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که ترکیب تیمارهای پرتودهی و کلسیم موجب پایداری سفتی بافت میوه، افزایش فعالیت آنزیمهای کاتالاز و فنیل آلانین آمونیالاز و همچنین فنل کل شده، اما غلظت مواد جامد محلول نسبت به شاهد کاهش داشته است. بهطورکلی تیمارهای فوق باعث حفظ کیفیت میوه انبه شدند. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
انبه، عمر قفسهای، پرتودهی، آسکوربات کلسیم، کیفیت |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|