|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر پوترسین و عصاره آسکوفیلوم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی میوه فلفل دلمهای |
|
چکیده فارسی مقاله |
این آزمایش بهمنظور ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﭘﻮﺗﺮﺳﯿﻦ و آسکوفیلوم ﺑﺮ برخی وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی فیزیولوژیکی میوه فلفل دلمهای در ﻗﺎﻟﺐ ﻃﺮح بلوکهای ﮐﺎﻣﻞ ﺗﺼﺎدﻓﯽ ﺑﺎ ﺳﻪ ﺗﮑﺮار در آزمایشگاه پس از برداشت دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد. تیمارها شامل غلظتهای مختلف پوترسین (1 و 2 میلیمولار) و عصاره آسکوفیلوم (10 و 15 میلیلیتر بر لیتر) و شاهد در سه تکرار بودند. نتایج نشان داد که اثر پوترسین و آسکوفیلوم بر صفاتی مانند نشت یونی و مالون دیآلدئید معنیدار میباشد. بیشترین میزان اسیدیته عصاره بافت، درصد نشت یونی و محتوای مالون دیآلدئید در میوههای شاهد به دست آمد و همه تیمارهای دیگر در کاهش نشت یونی و حفظ تمامیت غشا نقش مؤثری داشتند. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
پوترسین، آسکوفیلوم، نشت یونی، مالون دی آلدئید |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|