نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی میوه فلفل دلمه‌ای
چکیده فارسی مقاله ﻛﻴﺘﻮزان ﭘﻠﻴﻤﺮی اﺳﺖ ﻛﻪ در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺳﺨﺖ ﭘﻮﺳﺘﺎن ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﻴﮕﻮ و ﺧﺮﭼﻨﮓ وﺟﻮد دارد. ﮐﻠﺴﻴﻢ ﺍﺯ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺿﺮﻭﺭﻱ می‌باشد ﮐﻪ ﻧﻘﺶ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻬﻲ ﺩﺭ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ، ﻋﻤﺮ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﺍﺯ ﻣﻴﻮﻩﻫـﺎ ﻭ ﺳﺒﺰﻱﻫﺎ دارد. هدف از این تحقیق بررسی اثرات پوشش کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی از ویژگی‌های ضداکسایشی میوه فلفل دلمه‌ای بود. این آزﻣﺎﯾش بصورت ﻃﺮح بلوک‌های ﮐﺎﻣﻞ ﺗﺼﺎدﻓﯽ ﺑﺎ ﺳﻪ ﺗﮑﺮار در آزمایشگاه پس از برداشت دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام گرفت. تیمارهای مورد نظر شامل کیتوزان در دو سطح (1 و 2 میلی‌مولار)، لاکتات کلسیم در دو سطح (2 و 3 میلی‌گرم بر لیتر) بودند. نتایج نشان داد که کیتوزان 2 میلی مولار باعث افزایش میزان اسید آسکوربیک و آنزیم پراکسیداز گردید. تیمار کیتوزان نسبت به بقیه تیمارها نتایج بهتری را نشان داد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کیتوزان، لاکتات کلسیم، اسیدآسکوربیک، پراکسیداز

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها