|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
مطالعه تعدادی از شاخصهای کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی |
|
چکیده فارسی مقاله |
انگور جز میوههای نافرازگرا بوده و عمر انباری کوتاهی دارد. با توجه به افزایش تقاضا برای مصرف تازه خوری انگور، ارقام و نمونههای جدیدی که بتوانند از نظر خصوصیات کیفی با نمونههای موجود رقابت کنند و عمر انباری بالاتری نیز داشته باشند، شدیداً مورد توجه هستند. به این منظور آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی بهصورت فاکتوریل با 3 تکرار انجام شد تا قدرت انبارمانی دو رقم انگور صاحبی قرمز و سفید با توجه به خصوصیات کیفی آنها بررسی شود. نتایج نشان داد که هر دو رقم طی انبارمانی دچار کاهش وزن میشوند ولی رقم صاحبی قرمز با سرعت کمتری آب خود را از دست میدهد. در هر دو رقم مقدار مواد جامد محلول در انتهای دروه نگهداری کاهش و مقدار pH و EC افزایش میابد و رقم صاحبی سفید شیرینتر از صاحبی قرمز میباشد. اندازهگیری مقدار آنتوسیانین، کاروتنوئید،کلروفیل a و b نشان داد که بهطورکلی رقم صاحبی قرمز دارای رنگیزههای بیشتری نسبت به رقم صاحبی سفید بوده و مقدار کل رنگیزهها در انتهای دوره نگهداری بهشدت کاهش مییابد. بهطورکلی به نظر میرسد رقم صاحبی قرمز به دلیل داشتن پوست سفتتر حبهها و نیز حفظ بهتر کیفیت خوراکی، قدرت انبارمانی بیشتری نسبت به رقم سفید دارد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
صاحبی قرمز، صاحبی سفید، آنتوسیانین، کاروتنوئید و کاهش وزن |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|