|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر زمان برداشت بر میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidiachinensis) |
|
چکیده فارسی مقاله |
زمان برداشت تأثیر زیادی بر کیفیت میوههای کیوی بهخصوص میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی پس از رسیدن و زمان مصرف میگذارد. بنابراین، در این پژوهش، تأثیر برداشت میوه در مراحل مختلف نمو بر ترکیبات آنتیاکسیدانی گوشت میوه کیوی ژنوتیپ طلایی مورد مطالعه قرار گرفت. شروع برداشت میوهها 110 روز بعد از تمام گل (DAFB) و در 8 مرحله با فاصله هر هفته یکبار انجام گرفت. خصوصیاتی مانند میزان ویتامین ث، فنل کل، فلاونوئید وفعالیت آنتیاکسیدانی کل میوهها بلافاصله پس از برداشت میوهها اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد با پیشرفت نمو میوههای کیوی میزان ویتامین ث، فنل کل، فلاونوئید کل وفعالیت آنتیاکسیدانی کل میوهها کاهش پیدا کرد.بیشترین میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی 110 روز بعد از تمام گل مشاهده شد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
ویتامین ث، فنل کل، فلاونوئید کل |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|