|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تعیین مناسبترین مدل ریاضی نسبت رطوبتی برای خشک کردن نعناع با استفاده از خشککن خورشیدی |
|
چکیده فارسی مقاله |
انرژی خورشیدی به علت دارا بودن ویژگیهای نظیر فراوان بودن، در دسـترس بـودن، تمیـز و ارزان بودن از جایگاه ویژهای برخوردار است. خشک کردن محصولات کشاورزی یکی از مهمترین فعالیتهای جهت نگهداری مواد غذایی میباشد و با اهدافی نظیر ذخیره و نگهداری، کاهش هزینههای حملونقل و تولید افزودنیهای غذایی صورت مـیپـذیرد. لذا، بهمنظور بهرهگیری از منابع انرژی پاک، کاهش ضایعات گیاهان و افزایش سطح درآمد سبزیکاران، در این پژوهش، یک خشککن خورشیدی با خشک کردن سبزی نعناع تحت سه تراکم 2، 3 و 4 کیلوگرم بر مترمربع به روشهای همرفت طبیعی و اجباری ارزیابی و با روش سنتی (خشک کردن در سایه و هوای آزاد) مقایسه گردید. مناسبترین مدل ریاضی برای نرخ خشکشدن سبزی نعناع در شرایط خوزستان تعیین گردید. بر اساس نتایج به دست آمده مدل Midilli و همکاران (2002) جهت تعیین مشخصات لایههای در حال خشک شدن نعناع در تراکمهای مختلف و در حالتهای خشک شدن به روشهای همرفت طبیعی و اجباری، بهترین مدل شناخته شد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
خشککن خورشیدی، نسبت رطوبتی، نعناع، همرفت اجباری، همرفت طبیعی و مدل ریاضی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|