نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تعیین مناسب‌ترین مدل ریاضی نسبت رطوبتی برای خشک کردن نعناع با استفاده از خشک‌کن خورشیدی
چکیده فارسی مقاله انرژی خورشیدی به علت دارا بودن ویژگی‌های نظیر فراوان بودن، در دسـترس بـودن، تمیـز و ارزان بودن از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. خشک کردن محصولات کشاورزی یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های جهت نگهداری مواد غذایی می‌باشد و با اهدافی نظیر ذخیره و نگهداری، کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و تولید افزودنی‌های غذایی صورت مـی‌پـذیرد. لذا، به‌منظور بهره‌گیری از منابع انرژی پاک، کاهش ضایعات گیاهان و افزایش سطح درآمد سبزی‌کاران، در این پژوهش، یک خشک‌کن خورشیدی با خشک کردن سبزی نعناع تحت سه تراکم 2، 3 و 4 کیلوگرم بر مترمربع به روش‌های همرفت طبیعی و اجباری ارزیابی و با روش سنتی (خشک کردن در سایه و هوای آزاد) مقایسه گردید. مناسب‌ترین مدل ریاضی برای نرخ خشک‌شدن سبزی نعناع در شرایط خوزستان تعیین گردید. بر اساس نتایج به دست آمده مدل Midilli و همکاران (2002) جهت تعیین مشخصات لایه‌های در حال خشک شدن نعناع در تراکم‌های مختلف و در حالت‌های خشک شدن به روش‌های همرفت طبیعی و اجباری، بهترین مدل شناخته شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله خشک‌کن خورشیدی، نسبت رطوبتی، نعناع، همرفت اجباری، همرفت طبیعی و مدل ریاضی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها