نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی استفاده از بسته‌های حاوی نیتروژن، دی‌اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد
چکیده فارسی مقاله این پژوهش به‌منظور مقایسه بین بسته‌بندی‌های فاقد اکسیژن به‌صورت فاکتوریل در چهار تکرار اجرا شد. تیمارهای استفاده ‌شده در این پژوهش شامل بسته‌بندی معمولی (شاهد)، اتمسفر معمولی، خلأ 60 %، خلأ 80 %، دی‌اکسید کربن 100 % و نیتروژن 100 % بود و میوه-ها پس از بسته‌بندی در دمای 1 ±2 درجه سلسیوس قرار گرفتند. پارامترهای سفتی بافت، فعالیت آبی، کاهش وزن، رنگ و فعالیت میکروبی میوه‌ها طی دوره انبارمانی اندازه‌گیری شد. نتایج نشان داد که بهترین عملکرد از نظر حفظ سفتی بافت جلوگیری از کاهش فعالیت آبی و کاهش وزن، جلوگیری از تغییرات رنگ مربوط به تیمار 100 % گاز دی‌اکسیدکربن و بعد از آن 100 % گاز نیتروژن بود اما کمترین فعالیت میکروبی به تیمار خلأ 60 % در رقم مضافتی و خلأ 80% در رقم کلوته تعلق داشت.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله اتمسفر تغییریافته، فعالیت آبی، کروما، زاویه رنگ، کاهش وزن، فعالیت میکروبی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها