|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی اثر موقعیت میوه در تاج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) در شرایط کشت متراکم |
|
چکیده فارسی مقاله |
پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر موقعیت میوه روی تاج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پوست و گوشت میوهی پرتقال تامسون ناول در شرایط کشت متراکم با استفاده از پایه فلائینگدراگون (باغ تحقیقاتی پژوهشکدهی مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری رامسر) انجام شد. بدین منظور میوهها با اندازهی متوسط و یکنواخت از دو موقعیت داخل و خارج تاج درخت در فصل تجاری (نیمهی آذر) برداشت شدند. سپس صفاتی مثل وزن، حجم، طول و عرض میوه، شاخصهای رنگ پوست، ضخامت پوست، میزان عصاره، درصد ماده خشک، TA، درصد TSS، TSS/TA ، کلروفیل و کاروتنوئید کل، ظرفیت آنتیاکسیدانی، میزان فنلکل، ویتامین C و قند کل بهطور جداگانه در پوست و گوشت میوه ارزیابی شد. نتایج نشان داد که میوههای خارج تاج سطح بالاتری را در شاخصهای حجم میوه ( cm3215)، ضخامت پوست (mm 19.4)، نسبتTSS/TA (73.8 %)، میزان a* (17.19)، مقدار CCI (74.4)، ظرفیت آنتی-اکسیدانی پوست (75.57 درصد) و قند کل پوست ( mg/gFW60.60) دارا بودند و میزان TA (51.1 درصد)، L* (04.65)، C* (66.75)، h° (14.78) و b* (62.74) در میوههای داخل تاج نسبت به تاج خارجی بالاتر بود. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
پرتقال، موقعیت میوه، کربوهیدرات، رنگدانهی پوست، ظرفیت آنتیاکسیدانی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|