|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کیفی حبههای انگور رقم بیدانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمانی |
|
چکیده فارسی مقاله |
کشاورزی ارگانیک یک روش نوین کشاورزی میباشد که از اوایل قرن بیستم در واکنش به تغییرات سریع در عملیات کشاورزی توسعه یافته است. بهمنظور بررسی اثر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کمی و کیفی حبههای انگور رقم بیدانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمانی، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی و هشت تکرار اجرا شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که تفاوت معنیداری در چگالی، حجم و ابعاد حبههای انگور ارگانیک و غیرارگانیک وجود نداشت. بیشترین میزان مواد جامد محلول و درصد ماده خشک و کمترین میزان pH در حبههای انگور ارگانیک در زمان برداشت و در طی انبارمانی مشاهده شد. افزایش در میزان اسیدیته کل و کاهش در شاخص مواد جامد محلول/ اسیدیته کل در طی انبارمانی در انگور ارگانیک و غیرارگانیک مشاهده شد بااینحال روند تغییرات در میزان اسیدیته کل و شاخص مواد جامد محلول/ اسیدیته کل مابین انگور ارگانیک و غیرارگانیک از نظر آماری معنیدار نبود. نتایج حاصل نشان داد که کشاورزی ارگانیک ضمن حفظ برخی فاکتورهای کمی و بهبود برخی فاکتورهای کیفی حبههای انگور در مقایسه با حبههای انگور غیرارگانیک میتواند روش جایگزین برای سیستم کشت غیرارگانیک باشد که روشی سودمند در حفظ سلامت خاک، اکوسیستم و انسان میباشد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
اسیدیته، چگالی، حجم، درصد ماده خشک، مواد جامد محلول |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|