نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تأثیر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کیفی حبه‌های انگور رقم بی‌دانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمانی
چکیده فارسی مقاله کشاورزی ارگانیک یک روش نوین کشاورزی می‌باشد که از اوایل قرن بیستم در واکنش به تغییرات سریع در عملیات کشاورزی توسعه یافته است. به‌منظور بررسی اثر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کمی و کیفی حبه‌های انگور رقم بی‌دانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمانی، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی و هشت تکرار اجرا شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که تفاوت معنی‌داری در چگالی، حجم و ابعاد حبه‌های انگور ارگانیک و غیرارگانیک وجود نداشت. بیشترین میزان مواد جامد محلول و درصد ماده خشک و کمترین میزان pH در حبه‌های انگور ارگانیک در زمان برداشت و در طی انبارمانی مشاهده شد. افزایش در میزان اسیدیته کل و کاهش در شاخص مواد جامد محلول/ اسیدیته کل در طی انبارمانی در انگور ارگانیک و غیرارگانیک مشاهده شد بااین‌حال روند تغییرات در میزان اسیدیته کل و شاخص مواد جامد محلول/ اسیدیته کل مابین انگور ارگانیک و غیرارگانیک از نظر آماری معنی‌دار نبود. نتایج حاصل نشان داد که کشاورزی ارگانیک ضمن حفظ برخی فاکتورهای کمی و بهبود برخی فاکتورهای کیفی حبه‌های انگور در مقایسه با حبه‌های انگور غیرارگانیک می‌تواند روش جایگزین برای سیستم کشت غیرارگانیک باشد که روشی سودمند در حفظ سلامت خاک، اکوسیستم و انسان می‌باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله اسیدیته، چگالی، حجم، درصد ماده خشک، مواد جامد محلول

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها