|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
مطالعهی تغییرات شاخص طعم قطعات تازه برش خوردهی هندوانه در انبار |
|
چکیده فارسی مقاله |
با رشد روزافزون جمعیت جهانی و افزایش چشمگیر اهمیت تغذیه و سلامت بشری، ضرورت تأمین محصولات کشاورزی کافی و سالم و به حداقل رساندن ضایعات کشاورزی بر کسی پوشیده نیست. ازاینرو بخش پس از برداشت، بستهبندی و نگهداری محصولات باغبانی بهصورت کامل یا برشخورده، بسیار مورد توجه و مطالعه است. از آنجایی که هندوانه یک میوهی بزرگ و از مهمترین محصولات خانوادهی کدوییان. شناخته میشود، انبارمانی قطعات برش خوردهی هندوانه دارای اهمیت ویژهای است. بنابراین بهمنظور بررسی تغییرات شاخص طعم قطعات یکچهارم برش خوردهی هندوانه رقم کریمسون سوییت، طی بیست روز انبارمانی در دمای پنج درجهی سلسیوس آزمایشی بر پایهی طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار طراحی شد و میزان مواد جامد محلول، اسید قابل تیتراسیون و شاخص طعم در پنج دورهی 0، 5، 10، 15، 20 روز قرائت شد. نتایج بهطور معنیداری، سیر نزولی شاخص طعم و مواد جامد محلول و سیر صعودی اسید قابل تیتراسیون را در مدت بیست روز نگهداری نشان دادند درحالی در روز برداشت و پس از پنج روز نگهداری تفاوت معنیداری در این صفات مشاهده نشد. بنابراین با حفظ کیفیت شاخص طعم، نگهداری قطعات برشخوردهی هندوانه به مدت پنج روز در دمای پنج درجهی سلسیوس قابل توصیه است. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
مواد جامد محلول، اسید قابل تیتراسیون، پس از برداشت، تنفس، پیری |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|