نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی مقایسه پارامترهای رنگ حبه‌های انگور رقم بی‌دانه سفید در شرایط ارگانیک و غیر ارگانیک
چکیده فارسی مقاله کشاورزی ارگانیک نوعی سیستم تولیدی است که سلامتی انسان و محیط‌زیست را تضمین می‌کند. پارامترهای رنگ و محتوای رنگدانه‌های کلروفیل، کاروتنوئید و آنتوسیانین کل حبه-های انگور رقم بی‌دانه سفید کشت شده در شرایط ارگانیک و غیرارگانیک در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که حبه‌های انگور ارگانیک کاروتنوئید و آنتوسیانین بیشتری نسبت به انگور غیرارگانیک داشتند. بیشترین شاخص‌های رنگ میوه شامل روشنایی (L*)، ناحیه رنگ (b*) و خلوص رنگ (C*) نیز در حبه‌های انگور ارگانیک مشاهده شد که تأیید کننده تأثیر مطلوب سیستم کشت ارگانیک بر کیفیت رنگ و در نتیجه بازارپسندی محصول می‌باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله بازارپسندی، خلوص رنگ، رنگدانه، روشنایی، کیفیت

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها