|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
مقایسه پارامترهای رنگ حبههای انگور رقم بیدانه سفید در شرایط ارگانیک و غیر ارگانیک |
|
چکیده فارسی مقاله |
کشاورزی ارگانیک نوعی سیستم تولیدی است که سلامتی انسان و محیطزیست را تضمین میکند. پارامترهای رنگ و محتوای رنگدانههای کلروفیل، کاروتنوئید و آنتوسیانین کل حبه-های انگور رقم بیدانه سفید کشت شده در شرایط ارگانیک و غیرارگانیک در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که حبههای انگور ارگانیک کاروتنوئید و آنتوسیانین بیشتری نسبت به انگور غیرارگانیک داشتند. بیشترین شاخصهای رنگ میوه شامل روشنایی (L*)، ناحیه رنگ (b*) و خلوص رنگ (C*) نیز در حبههای انگور ارگانیک مشاهده شد که تأیید کننده تأثیر مطلوب سیستم کشت ارگانیک بر کیفیت رنگ و در نتیجه بازارپسندی محصول میباشد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
بازارپسندی، خلوص رنگ، رنگدانه، روشنایی، کیفیت |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|