|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی آریلهای تازه انار |
|
چکیده فارسی مقاله |
آریلهای تازه با حداقل فرآوری بهعنوان یک محصول آماده یک روش جدید مصرف انار است. آریلهای تازه انار به آسیبهای فیزیکی و بیماریها حساس هستند، بنابراین، پوشش آریلهای تازه با حداقل فرآوری یک مرحله مهم در حفظ کیفیت آریلهای تازه است. در این آزمایش اثرات اسید اگزالیک (5/0 و 1 میلیمولار) و صمغ عربی (1 و 2 درصد) بهعنوان مواد پوشش دهنده آریلهای تازه مورد ارزیابی قرار گرفت. برخی تغییرات بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمها (پلیفنل اکسیداز و آسکوربات پراکسیداز) در سه مرحله (7، 14 و 21 روز) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد میزان فنل کل، اسید اسکوربیک، و فعالیت پلی فنل اکسیداز بهطور معنیداری تحت تأثیر زمان انبارمانی قرار گرفت. همچنین، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA) و فعالیت پلی فنل اکسیداز تحت تأثیر غلظت اسید اگزالیک و صمغ عربی قرار گرفت. برهمکنش مدتزمان انبارمانی و غلظت اسید اگزالیک و صمغ عربی بر مواد جامد محلول (TSS)، شاخص طعم (TSS / TA) و آنزیم آسکوربات پراکسیداز معنیدار بود. نتایج نشان داد امکان استفاده از اسید اگزالیک و صمغ عربی بهعنوان تیمار پس از برداشت برای آریلهای انار با حداقل فرآوری وجود دارد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
پوشش، محصولات تازه- برش یافته، کیفیت، انار، پس از برداشت |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|