نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی آریل‌های تازه انار
چکیده فارسی مقاله آریل‌های تازه با حداقل فرآوری به‌عنوان یک محصول آماده یک روش جدید مصرف انار است. آریل‌های تازه انار به آسیب‌های فیزیکی و بیماری‌ها حساس هستند، بنابراین، پوشش آریل‌های تازه با حداقل فرآوری یک مرحله مهم در حفظ کیفیت آریل‌های تازه است. در این آزمایش اثرات اسید اگزالیک (5/0 و 1 میلی‌مولار) و صمغ عربی (1 و 2 درصد) به‌عنوان مواد پوشش دهنده آریل‌های تازه مورد ارزیابی قرار گرفت. برخی تغییرات بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم‌ها (پلی‌فنل اکسیداز و آسکوربات پراکسیداز) در سه مرحله (7، 14 و 21 روز) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد میزان فنل کل، اسید اسکوربیک، و فعالیت پلی فنل اکسیداز به‌طور معنی‌داری تحت تأثیر زمان انبارمانی قرار گرفت. همچنین، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA) و فعالیت پلی فنل اکسیداز تحت تأثیر غلظت اسید اگزالیک و صمغ عربی قرار گرفت. برهمکنش مدت‌زمان انبارمانی و غلظت اسید اگزالیک و صمغ عربی بر مواد جامد محلول (TSS)، شاخص طعم (TSS / TA) و آنزیم آسکوربات پراکسیداز معنی‌دار بود. نتایج نشان داد امکان استفاده از اسید اگزالیک و صمغ عربی به‌عنوان تیمار پس از برداشت برای آریل‌های انار با حداقل فرآوری وجود دارد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پوشش، محصولات تازه- برش یافته، کیفیت، انار، پس از برداشت

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها