نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی اثر بلاچینگ آب جوش بر تولید برگه زردآلو
چکیده فارسی مقاله دی‌اکسید گوگرد به‌عنوان ماده‌ی اصلی مورد استفاده تولید برگه زردآلو در ایران می‌باشد اما با توجه به ایجاد بو و طعم نامطلوب، آلرژی‌زا بودن و سرطان‌زا بودن این ماده، تلاش برای کاهش مقدار آن یا استفاده از مواد جایگزین در برگه‌های خشک شده می‌تواند گامی به‌سوی سلامت جامعه‌ی انسانی باشد. بلانچینگ یکی از روش‌هایی است که می‌تواند جایگزین دی‌اکسید گوگرد شود. در پژوهش حاضر، میوه‌های زردآلو واریته رجبعلی از منطقه شاهرود را پس از جداسازی هسته به مدت 30 و 60 ثانیه در آب جوش قرار داده و به‌سرعت سرد و در معرض آفتاب خشک شدند. سپس برگه‌های تولید از نظر خصوصیات ظاهری و کیفیت با برگه‌هایی که مستقیماً در معرض آفتاب خشک شده بودند؛ مقایسه شدند. نتایج نشان داد که برگه بلاچینگ شده از لحاظ خصوصیات ظاهری و رنگ بهتر از نمونه شاهد هستند و زودتر از آن خشک می‌شوند ولی طعم آن‌ها به مقدار کمی نسبت به روش معمول کاهش نشان می‌دهد. روش بلاچینگ می‌تواند روش مناسبی برای جایگزینی دی‌اکسید گوگرد در تهیه برگه زردآلو باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله زردآلو، بلاچینگ، خشک کردن

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها