|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
ارزیابی عملکرد حلالهای قطبی و غیر قطبی بر خواص آنتیاکسیدانی عصاره گیاه هلپه (Teucrium polium L.) |
|
چکیده فارسی مقاله |
در این پژوهش به بررسی اثرات آنتیاکسیدانی سرشاخههای گیاه هلپه L. Teucrium polium با استفاده از حلالهای مختلف پرداخته شد. حلالها بهگونهای انتخاب شدند که ویژگیهای قطبی و غیر قطبی آنها مدنظر قرار گرفتند. بدین منظور با استفاده از حلالهای آب (خیلی قطبی)، متانول (قطبی)، اتیل استات (نسبتاً قطبی) و هگزان (غیر قطبی)، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار انجام شد. در بررسی بهعملآمده، اختلاف معنیداری در سطح آماری 5 درصد میان عصارههای مختلف مشاهده شد. نتایج حاصل از میزان مهار رادیکالهای آزاد در عصارهها مختلف نشان داد که متانول از قابلیت بیشتری برخوردار بوده است و پس از آن به ترتیب آب، اتیل استات و هگزان قرار داشتند. در مقایسه میان شاخص IC50 (50 درصد قدرت مهار کنندگی رادیکال آزاد) عصارههای مختلف و استانداردهای vit C و BHT (24/27 و 67/29 میکروگرم بر میلیلیتر) نیز کمترین IC50 مربوط به متانول (99/35 میکروگرم بر میلیلیتر) و بیشترین آن در عصاره هگزانی (12/97 میکروگرم بر میلیلیتر) محاسبه شد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
اتیل استات، رادیکال آزاد، متانول، مهار کنندگی، هگزان |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|