نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بهینه‌سازی و بررسی مکانیسم عمل چهار روش مختلف تعیین اثرات آنتی‌اکسیدانی مغز پسته سرخسی (Pistacia vera L.)
چکیده فارسی مقاله این تحقیق به‌منظور مقایسه عملکرد و بهینه‌سازی چهار روش معمول اندازه‌گیری اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی مغز پسته سرخسی (Pistacia vera L.) انجام شد. در بررسی نتایج فعالیت آنتی‌اکسیدانی به چهار روش DPPH، FRAP، BCB و TBARS اختلاف معنی‌داری در سطح احتمال 5 درصد مشاهده شد. در میان روش‌های مورد استفاده، روش DPPH دارای بالاترین بازده (409/95) و پس از آن به ترتیب FRAP، BCB و TBARS با میزان بازداری‌های 9/89، 00/78 و 4/60 قرار گرفتند. از شاخص IC50 به‌منظور بیان اثرات مهار کنندگی رادیکال‌های آزاد در روش DPPH استفاده گردید. نتایج IC50 عصاره در مقایسه با استاندارد BHT به ترتیب 994/32 و 27/7 بود. نتایج نشان داد که تفاوت مقادیر آنتی‌اکسیدانی ترکیبات در روش‌های موجود بستگی به نوع حلال، خصوصیات انحلالی ترکیبات، نوع ترکیب آنتی‌اکسیدانی موجود در عصاره، توانایی استخراج متابولیت‌های ثانویه و مسیری که این ترکیبات وارد واکنش‌های شیمیایی می‌شوند دارد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله 2و 2 دی فنیل- 1 -پیکریل هیدرازیل، بتا کاروتن، تیوباربیتوریک اسید، فروس سولفات

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها