|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بهینهسازی و بررسی مکانیسم عمل چهار روش مختلف تعیین اثرات آنتیاکسیدانی مغز پسته سرخسی (Pistacia vera L.) |
|
چکیده فارسی مقاله |
این تحقیق بهمنظور مقایسه عملکرد و بهینهسازی چهار روش معمول اندازهگیری اثرات آنتیاکسیدانی عصاره متانولی مغز پسته سرخسی (Pistacia vera L.) انجام شد. در بررسی نتایج فعالیت آنتیاکسیدانی به چهار روش DPPH، FRAP، BCB و TBARS اختلاف معنیداری در سطح احتمال 5 درصد مشاهده شد. در میان روشهای مورد استفاده، روش DPPH دارای بالاترین بازده (409/95) و پس از آن به ترتیب FRAP، BCB و TBARS با میزان بازداریهای 9/89، 00/78 و 4/60 قرار گرفتند. از شاخص IC50 بهمنظور بیان اثرات مهار کنندگی رادیکالهای آزاد در روش DPPH استفاده گردید. نتایج IC50 عصاره در مقایسه با استاندارد BHT به ترتیب 994/32 و 27/7 بود. نتایج نشان داد که تفاوت مقادیر آنتیاکسیدانی ترکیبات در روشهای موجود بستگی به نوع حلال، خصوصیات انحلالی ترکیبات، نوع ترکیب آنتیاکسیدانی موجود در عصاره، توانایی استخراج متابولیتهای ثانویه و مسیری که این ترکیبات وارد واکنشهای شیمیایی میشوند دارد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
2و 2 دی فنیل- 1 -پیکریل هیدرازیل، بتا کاروتن، تیوباربیتوریک اسید، فروس سولفات |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|