نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی اثر سالیسیلیک اسید در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانین
چکیده فارسی مقاله انگور به دلیل ارزش غذایی و خواص دارویی که دارد یکی از مهم‌ترین محصولات بخش کشاورزی محسوب می‌شود که بالا بودن سطح زیر کشت آن در دنیا و ایران نیز مبین این موضوع می‌باشد. با توجه به افزایش روزافزون تقاضا برای مصرف تازه‌خوری این محصول، وجود محدودیت‌هایی در خصوص نگهداری و انبارداری انگور از جمله پوسیدگی قارچی، از دست دادن آب، قهوه‌ای شدن ساقه و خوشه‌ها و ریزش حبه‌ها موجب کاهش عمر انبارداری و قفسه‌ای محصول می‌گردد. به‌منظور بررسی اثر تیمار سالیسیلیک اسید در حفظ کیفیت انگور رقم سلطانین آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار انجام شد. سالیسیلیک اسید در سطوح مختلف 1، 2 و 4 میلی‌مولار به‌صورت غوطه‌وری اعمال شده و میوه‌های بدون شستشو به‌عنوان کنترل در نظر گرفته شدند. زمان‌های نمونه‌برداری به‌صورت یک هفته در میان انجام گرفت. نتایج حاصل نشان داد سالیسیلیک اسید موجب کاهش سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه‌ها از جمله جلوگیری از کاهش وزن میوه می‌شود. با توجه به نتایج به‌دست‌آمده از این پژوهش می‌توان تیمار سالیسیلیک اسید 2 و 4 میلی‌مولار را به‌عنوان یک تیمار مناسب جهت افزایش عمر انبارمانی انگور پیشنهاد کرد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله Vitis vinifera، آسیب سرمازدگی، عمر انباری و کربوهیدرات کل

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها