نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی خصوصیات پومولوژیکی لیموترش تحت تیمار سالیسیلیک اسید طی دوره انبارداری
چکیده فارسی مقاله در این تحقیق به بررسی اثرات غلظت‌های مختلف اسیدسالیسیلیک (شاهد، 200، ،400، 600 پی‌پی‌ام ) بر خصوصیات پومولوژیکی لیموترش تحت تأثیر اثر سالیسیلیک اسید طی دوره انبارداری با طول دوره انبارداری 15، 30 و 45 روز به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار و در هر تکرار 10میوه در آزمایشگاه مرکز تحقیقات و منابع طبیعی استان هرمزگان پرداخته شد. در طی دوران انبارداری وزن میوه، وزن تفاله، درصد گوشت، درصد پوست، درصد تفاله و درصد آب بررسی شد. بر اساس نتایج به‌دست‌آمده مشخص شد که با افزایش مدت انبارداری همواره از ویژگی‌های کمی و کیفی محصول کاسته شد. نتایج حاصل از جدول تجزیه واریانس داده‌ها نشان داد که اثر متقابل مدت انبارداری و اسیدسالیسیلک بر میزان کاهش وزن میوه معنی‌دار نشد. براساس نتایج به‌دست‌آمده مشخص گردید تیمارهای 400 و 600 پی‌پی‌ام سالیسیلیک اسید بالاترین میانگین وزن گوشت (01/141 و 39/138 گرم) را نشان دادند که نسبت به شاهد دارای اختلاف معنی‌داری بودند، اما این صفت طی دوره انبارداری اختلاف معنی‌داری نشان نداد، از طرفی نتایج نشان داد که بالاترین میزان تفاله به تیمار 400 پی‌پی‌ام اختصاص داشت که از افزایش 13 درصدی نسبت به شاهد برخوردار بود، همچنین مشخص شد که تیمار 600 پی‌پی‌ام منجر به افزایش 10 درصدی وزن پوست میوه نسبت به تیمار شاهد گردید. نتایج حاصل از جدول تجزیه واریانس داده‌ها نشان داد که اثر متقابل مدت انبارداری و اسیدسالیسیلک بر میزان درصد پوست میوه معنی‌دار نشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله خصوصیات پومولوژیکی، انبارداری، سالیسیلیک اسید، لیموترش

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها