|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کمّی و فیزیولوژیکی هلو |
|
چکیده فارسی مقاله |
در این پژوهش، اثر محلولپاشی برگی اسید سالسیلیک بر برخی ویژگیهای کمّی و فیزیولوژیکی هلو رقم آلبرتا بررسی شد. اسید سالیسیلیک شامل چهار سطح 0 (بهعنوان شاهد)، 1، 2 و 4 میلیون روی درختان هلو، 40 و 80 روز بعد از مرحله تمام گل محلولپاشی گردید. نتایج نشان داد که محلولپاشی اسید سالسیلیک بر مقدار کلروفیل و کاروتنویید برگ تأثیر مثبتی داشت. ضمن این سبب افزایش مقدار آنزیم کاتالاز گردید. امّا اسپری برگی اسید سالیسیلیک تأثیری معنیداری روی ویتامینC، حجم میوه، وزن هسته میوه، وزن گوشت میوه ،ضخامت گوشت میوه، طول و قطر میوه نداشت. بهطورکلی تیمارها در مقایسه با شاهد باعث بهبود صفات کمّی هلو رقم آلبرتا گردیدند. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
آلبرتا، خصوصیات کمّی، سالیسیلیک، کلروفیل، محلولپاشی برگی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|