|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب (Jujuba Mill Ziziphus) تحت تأثیر زمان برداشت |
|
چکیده فارسی مقاله |
میوه عناب فقط بهصورت خشک و چروکیده شده در بازار عمده موجود میباشد و در سبد مصرفی میوه تازه مصرفکنندگان عناب تازه اصلاً وجود ندارد و فقط در شهرها و مراکز تولید در فصل برداشت عناب تازه تا حدی عرضه میشود چراکه میوه عناب چند روز پس از برداشت در دمای معمولی نرم و چروک میشود و در صورت خشک کردن نیز چروکیده، سفت و سخت میشود و در هر دو حال از بازارپسندی و میزان مصرف و جذابیت آن کاسته میشود ازاین رو در این پژوهش, عناب تازه در سه مرحله از رسیدگی شامل سبز روشن (سبز رسیده)، سفید - قرمز و رسیده کامل(قرمز) برداشت گردید. میوهها پس از بستهبندی در یخچال قرار گرفت(دمای 4درجه سانتیگراد). نتایج نشان داد زمان برداشت بر صفت بیوفیزیکی ماندگاری در سطح یک درصد معنیدار شد درحالیکه بر تردی و تازگی ، بافت (سفتی و محکمی) تأثیر نداشت. زمان برداشت در صفات بیوشیمیایی تانن، فنل و فلاونویید تأثیر معنیداری نداشت. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
تانن، تردی و تازگی، زمان برداشت، عناب تازه، فنل ، ماندگاری |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|