نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب (Jujuba Mill Ziziphus) تحت تأثیر زمان برداشت
چکیده فارسی مقاله میوه عناب فقط به‌صورت خشک و چروکیده ‏شده در بازار عمده موجود می‏باشد و در سبد مصرفی میوه تازه مصرف‏کنندگان عناب تازه اصلاً وجود ندارد و فقط در شهرها و مراکز تولید در فصل برداشت عناب تازه تا حدی عرضه می‏شود چراکه میوه عناب چند روز پس از برداشت در دمای معمولی نرم و چروک می‏شود و در صورت خشک کردن نیز چروکیده، سفت و سخت می‏شود و در هر دو حال از بازارپسندی و میزان مصرف و جذابیت آن کاسته می‏شود ازاین رو در این پژوهش, عناب تازه در سه مرحله از رسیدگی شامل سبز روشن (سبز رسیده)، سفید - قرمز و رسیده کامل(قرمز) برداشت گردید. میوه‏ها پس از بسته‏بندی در یخچال قرار گرفت(دمای 4درجه سانتی‌گراد). نتایج نشان داد زمان برداشت بر صفت بیوفیزیکی ماندگاری در سطح یک درصد معنی‏دار شد درحالی‌که بر تردی و تازگی ، بافت (سفتی و محکمی) تأثیر نداشت. زمان برداشت در صفات بیوشیمیایی تانن، فنل و فلاونویید تأثیر معنی‏داری نداشت.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله تانن، تردی و تازگی، زمان برداشت، عناب تازه، فنل ، ماندگاری

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها