|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر نوع بستهبندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill) |
|
چکیده فارسی مقاله |
به دلیل عدم وجود روشی مناسب برای حفظ کیفیت و شادابی میوههای تازه عناب، مصرف تازهخوری این میوه چندان در ایران مرسوم نشده است. از این رو پژوهش حاضر با هدف بهبود روشهای نگهداری پس از برداشت میوه تازه عناب و با استفاده از تیمارهای مختلف از جمله اتمسفر تغییر یافته (MAP) و نگهداری در خلأ انجام شد. نتایج نشان داد که اثر بستهبندیهای انجام شده بر ماندگاری، افت وزن و طعم عناب تازه در سطح یک درصد معنیدار شد. اثر تیمارهای انجام شده بر میزان خواص آنتیاکسیدانی میوه معنیدار شد اما تأثیری بر آنتوسیانین عناب نداشت. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
آنتوسیانین، آنتیاکسیدان، بستهبندی، طعم و مزه، عناب تازه، ماندگاری |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|