نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تأثیر نوع بسته‏بندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتی‏اکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill)
چکیده فارسی مقاله به دلیل عدم وجود روشی مناسب برای حفظ کیفیت و شادابی میوه‌های تازه عناب، مصرف تازه‏خوری این میوه چندان در ایران مرسوم نشده است. از این رو پژوهش حاضر با هدف بهبود روش‌های نگهداری پس از برداشت میوه تازه عناب و با استفاده از تیمارهای مختلف از جمله اتمسفر تغییر یافته (MAP) و نگهداری در خلأ انجام شد. نتایج نشان داد که اثر بسته‏بندی‏های انجام شده بر ماندگاری، افت وزن و طعم عناب تازه در سطح یک درصد معنی‌دار شد. اثر تیمارهای انجام شده بر میزان خواص آنتی‏اکسیدانی میوه معنی‏دار شد اما تأثیری بر آنتوسیانین عناب نداشت.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله آنتوسیانین، آنتی‏اکسیدان، بسته‌بندی، طعم و مزه، عناب تازه، ماندگاری

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها