نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی کیفیت میوه‌ی نارنگی‌های جدید نوشین و شاهین در انبار معمولی و سردخانه
چکیده فارسی مقاله در این پژوهش کیفیت میوه‌ی ارقام جدید نارنگی نوشین و شاهین در سردخانه و انبار معمولی بررسی شد. میوه‌ها به‌مدت دو ماه در سردخانه و انبار معمولی نگهداری شده و به فاصله زمانی 20 روز مورد ارزیابی قرار گرفتند. صفاتی چون میزان کاهش وزن، درصد عصاره میوه، نسبت TSS/TA، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و ویتامین C طی 60 روز نگهداری میوه‌ها در سردخانه و انبار معمولی به فاصله هر 20 روز اندازه‌گیری شدند. نتایج نشان داد که وزن میوه‌ها در هر دو شرایط نگهداری کاهش یافت. درصد عصاره (به‌جز رقم نوشین در سردخانه) تغییر معنی‌داری نداشت. نسبت TSS/TA در میوه‌‌ها افزایش معنی‌داری نشان داد. بااینکه فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوشت میوه‌ی هر دو رقم در سردخانه و انبار معمولی، طی دوره نگهداری کاهش یافت اما در رقم شاهین و در سردخانه تغییر معنی‌داری نداشت. میزان ویتامین C میوه‌ نوشین با کاهش تا پایان انبارداری در انبار معمولی و سردخانه به‌ترتیب به مقادیر 33/9 و 33/14 میلی‌گرم بر 100 گرم رسید لیکن در رقم شاهین تغییر معنی‌داری مشاهده نشد. بطورکلی نارنگی شاهین بعد از دو ماه از کیفیت درونی و نارنگی نوشین از کیفیت ظاهری بهتری برخوردار بودند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ارقام جدید، انبارمانی، کیفیت میوه، مرکبات

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها