نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی اثر کیتوزان، موسیلاژ اسفرزه و اسانس چویل بر حفظ فاکتورهای کمی و کیفی لیموترش در طی دوره پس از برداشت
چکیده فارسی مقاله لیموترش از جمله مهم‌ترین مرکبات سرشار از ترکیبات مفید تغذیه‌ای همچون ویتامین ث، اسیدسیتریک، کلسیم، منیزیم ، لیمونن، پکتین و... می‌باشد. در لیموترش آلودگی موجب زوال بیوشیمیایی، قهوه‌ای شدن، تغییر طعم و کاهش کیفیت محصول می‌شود. سموم و مواد شیمیایی برای سلامتی انسان زیان‌آور هستند. بنابراین استفاده از مواد طبیعی به‌منظور کاهش ضایعات پس از برداشت لیموترش اهمیت زیادی دارد. این آزمایش به‌منظور حفظ کیفیت بعد از برداشت لیموترش در طی انبارمانی در قالب طرح کاملاً تصادفی با تیمارهای موسیلاژ اسفرزه، کیتوزان و اسانس چویل به‌روش غوطه‌وری انجام گرفت. شاخص‌هایی همچون کاهش وزن، سفتی بافت میوه، ظاهر، TA، TSS و TSS/TA ،اندازه‌گیری شد. لیموترش‌ها. به‌مدت 20 روز در شرایط دمای 8 درجه سانتی‌گراد نگهداری شدند. یافته‌های این تحقیق نشان داد هر 3 ترکیب کیتوزان، موسیلاژ اسفرزه و اسانس چویل در حفظ کیفیت خصوصیات ظاهری، طعم میوه با حفظ خاصیت اسیدی لیموترش، مؤثر واقع شدند. اسانس چویل و موسیلاژ اسفرزه، بهترین تیمارها در حفظ سفتی بافت میوه بود. هم‌چنین کیتوزان بیشترین تأثیر را بر حفظ آب محصول و جلوگیری از کاهش وزن میوه داشته است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کنترل بیولوژیک، پوشاننده‌های خوراکی، روغن‌های فرار، اسیدهای آلی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها