نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه هلو (Prunus persica CV. Alberta)
چکیده فارسی مقاله اسید سالیسیلیک به‌عنوان یک تنظیم‌کننده‌ی رشد گیاهی بر طیف وسیعی از واکنش‌های متابولیکی و فرآیندهای فیزیولوژیکی گیاهان اثر دارد. هدف از این مطالعه بررسی اثر محلول‌پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه هلو (رقم آلبرتا) است. محلول‌پاشی برگی اسید سالیسیلیک در چهار غلظت صفر (به‌عنوان شاهد)، 1، 2، 4 میلی-مولار ، در طی دو مرحله، 40 و 80 روز بعد از مرحله تمام گل، صورت گرفت و سپس در مرحله رسیدگی، TSS، TA، شاخص طعم(TSS/TA)، pH آب میوه، میزان کاروتنویید و ویتامینC میوه بررسی شد. نتایج نشان داد که محلول‌پاشی اسید سالسیلیک بر مقدار شاخص طعم (TSS/TA) و pH میوه تأثیر مثبتی داشت. از طرف دیگر اسید سالیسیلیک تأثیری معنی-داری روی ویتامینC و کاروتنویید میوه نداشت. نهایتاً اسید سالیسیلیک می‌تواند به‌عنوان یک ترکیب طبیعی، باعث بهبود خواص کیفی میوه هلو گردد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله اسید سالیسیلیک، تمام گل، خواص کیفی، هلو

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها